1.652 job matcher din søgning 1.652 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.652 resultater.
Ringsted KommuneVi søger 3 kontaktpædagoger på 30 timer og 1 kontaktpædagog på 21 timer til spændende, nytænkende og fagligt udfordrende stillinger

Ringsted Kommune

Unik mulighed for at arbejde helt tæt på udsatte børn og unge og deres familier i et nyetableret Børne- og Ungehus.

Ringsted Kommunes byråd iværksætter et 3 årigt udviklingsprojekt, som vi kalder Ringstedmodellen, der forankres i Familiehuset, Børne-og Familierådgivning og Ungeenhed.

Vi søger engagerede pædagoger, der har hjerte for udsatte børn og familier, som er i stand til at reflektere over egen pædagogisk praksis, der kan og vil udfordres i en spændende og udfordrende hverdag. Du vil være med til at opstarte og udvikle børnehuse sammen med leder og kollegaer.

Dine opgaver:

 • Kontaktpædagog med ansvar for ca. 2 børn og unge og deres familier
 • Målrettet arbejde efter handleplan og udviklingsplan på det enkelte barn
 • Samarbejde tæt med forældre, samarbejdspartnere og kollegaer
Altana A/S
PRODUKTIONSPLANLÆGGER

Altana A/S, Ringsted

– MED GODT OVERBLIK

Kunne du tænke dig et job i en virksomhed, hvor kollegialt fællesskab er i fokus?

Vi søger en mand/kvinde, som skal varetage planlægning og opmåling af nye sager inden opstart, koordinering af leverandører og bestilling af materiel.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i et dynamisk team.

Altana A/S
Altana A/S
ADMINISTRATIV BLÆKSPRUTTE

Altana A/S, Ringsted

– MED GODT OVERBLIK

Kunne du tænke dig et job i en virksomhed, hvor kollegialt fællesskab er i fokus? Vi søger en mand/kvinde, som har lyst til at være vores daglige ”blæksprutte".

 • Er du uddannet tømrer eller har bred erfaring indenfor byggebranchen?
 • Har du en systematisk/struktureret tilgang til dine opgaver og er god til at danne dig et overblik?
 • Er du positiv og god i relationen til kunder og kollegaer?
Altana A/S
Stevns KommuneSSA og SSH søges primært til dagvagt i Hjemmeplejen Syd

Stevns Kommune, Store Heddinge

Hjemmeplejen i Stevns Kommune er i rivende udvikling og vækst.

Vi søger nye kollegaer, som vil være en del af denne spændende udvikling, som er i fuld gang og som kommer til at foregå i hele 2021 og årene frem.

Kan du forestille dig en hverdag, hvor der er styr på dit grundrul, vagtplaner som er i tråd med de behov der er for fremmøde hver dag, og køreruter der sikrer kontinuitet i forhold til, at du kan komme hos de samme borgere hver dag og som er tilpasset opgaverne, så du får tid til borgerne i stedet for at bruge din tid unødigt på landevejen.

Du er med til, sammen med din leder, at få disse ting til at gå op i en højere enhed på faste morgenmøder og ugentlige holdmøder, hvor det tværfaglige samarbejde vil være med til at styrke kontinuiteten hos borgerne og øge den faglige kvalitet i den pleje og omsorg, du leverer hos borgerne.

Ringsted KommuneVej- og Ejendomscenteret i Ringsted Kommune søger specialist indenfor vej- og myndighedsområdet

Ringsted Kommune

Vej- og Ejendomscenterets afdeling Byg og Anlæg, i Ringsted Kommune, søger en specialist inden for vej- og myndighedsområdet, til de mange spændende projekter, som kommunen står over for i de kommende år. Byg og Anlæg varetager blandt andet områderne anlæg, myndighed og administrativ sagsbehandling inden for vejområdet.

I centeret er vi godt 100 medarbejdere fordelt i fire afdelinger. Du bliver en del af en dynamisk afdeling med bredt sammensatte kompetencer. Afdelingen består af 18 medarbejdere, som primært omfatter ingeniører og bygningskonstruktører. Vi er en afdeling med mange nye medarbejdere, og vores fælles kultur er under opbygning. Du får derfor muligheden for at være med til at forme og præge din fremtidige hverdag.

Vordingborg KommuneVikariat – administrativ medarbejder til Distrikt Vintersbølle

Vordingborg Kommune

Vil du være backup til distriktsledelsen og arbejde med en bred vifte af administrative opgaver og ledelsesinformation? Så er det her måske noget for dig.

Barselsvikariatet er på 32 timer pr. uge og med tiltrædelse 1. februar til 31. december 2021.

Du vil sammen med din nærmeste administrative kollega, arbejde med løn, lønstyring, fakturering og ledelsesinformation, samt varetage bogholderi og øvrige opgaver i den daglige drift. Du vil også have opgaver med at vedligeholde information på elektroniske platforme, herunder vores hjemmeside, samt varetage ad hoc-opgaver og telefonbetjening.

Maj Isenkram ApSJuniorkonsulent, Distrikt Sjælland og Lolland-Falster

Maj Isenkram ApS

Har du personligheden og evnerne til at skabe salg på baggrund af stærke relationer? Og har du det bedst i en hverdag fyldt med fart, kundekontakt og unikke produkter, der sælges hos mange forskellige detailbutikker? Så er det dig, vi har brug for.

Som kørende juniorkonsulent er det ude hos eksisterende kunder, du skal skabe gode relationer og sælge firmaets produkter.

Ligeledes skal du kunne evne at opsøge nye kunder og udbygge nye kunderelationer i distriktet.

Dine arbejdsopgaver:

 • Sikre indsalg og eksponering hos vores nuværende kunder samt ved nye kunder.
 • Opbygge og pleje stærke relationer med de butiksansvarlige.
Lolland Kommune
Pædagog til Maribo Juniorklub (genopslag)

Lolland Kommune, Nakskov

ILDSJÆL SØGES TIL JUNIORKLUB!

Brænder du for, at arbejde med børn og unge, og kan du undervise i musik, så er du måske lige den ildsjæl, som søges til én af Danmarks bedste juniorklubber.

Maribo Juniorklub, er et fritidstilbud under Lolland Ungdomsskole, til børn og unge i alderen 9 til 13 år, eller fra 3.-til 6. klasse. Klubben tager afsæt i trivsel, leg og læring. Omdrejningspunktet i pædagogikken er rodfæstet i et inkluderende miljø, med udgangspunkt i medlemmernes behov, interesser og erfaringer.

Pædagogikken har et udviklings- og dannelsesperspektiv, der tager hensyn til og højde for individuelle, sociale og faglige begrænsninger og problemstillinger, bl.a. gennem mangfoldige, målrettede og strukturerede aktiviteter.

Lolland Kommune
Teamleder til social- og sundhedsteam med fokus på kvalitet og udvikling

Lolland Kommune, Maribo

Vil du gøre en forskel for borgere og medarbejdere, imens du udvikler dine evner og vokser i rollen som leder?

Uanset om du er ny eller erfaren i ledelse, så har vi både viden og ressourcerne til at gøre dig endnu bedre.

Hos Team Maribo 2 glæder vi os til at byde dig velkommen til vores nye social- og sundhedsteam. Vi består af 35 dygtige medarbejdere. Vi er specialiserede i den praktiske hjælp og pleje, som er afgørende for vores borgeres hverdage. Vores gruppe består udelukkende af SOSU-hjælpere og -assistenter, samt elever og praktikanter. Du bliver en del af vores lederteam og får et tæt samarbejde med din teamlederkollega i Team Maribo 1.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper søges til aftenvagt i udekørende team, Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Vil du være en del af vores aftenvagtsteam, hvor vi er gode til at hjælpe og sparre med hinanden, men også arbejder selvstændigt? Så er det dig, vi mangler.

Stillingen er på 28 timer ugentligt i aftenvagt. Du arbejder hver 2. weekend.

Efter et kort indmøde kører vi ud til borgere i eget hjem, hvor vi hjælper med personlig pleje og praktiske opgaver. Der er kommunebil til rådighed. Vagterne er nuværende 15-23 eller 16-24.

I aftenvagtsgruppen har vi været 6 medarbejdere på arbejde, men vi mangler en 7. rute, da vores visitationer er steget kraftigt. Vi har et godt samarbejde og er gode til at hjælpe hinanden. Der er social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere i gruppen, samt en sygeplejerske, der kan kontaktes ved behov.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedshjælper til udekørende dagvagt i Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Skal du være vores nye kollega?

Vi har en stilling ledig som social- og sundhedshjælper i vores udekørende dagvagts team. Stillingen er på 32 timer ugentligt. Du skal arbejde hver 2. weekend.

Vagterne er nuværende enten fra kl. 7.00-13.00 eller 07.00-15.00. Du møder ind på Præstø Multicenter, hvor disponenten har kørelister klar. Efter et kort startmøde kører vi ud til opgaverne i hjemmene. Der er både praktisk og personlig hjælp, og vi lærer op til visse sygeplejefaglige opgaver.

Distriktet består af 2 plejecentre, Aggerhus og Præstø Multicenter, samt en hjemmepleje med 2 udekørende dagvagtsgrupper og 1 udekørende aftenvagtsgruppe.

Kinnan A/STekniker til varmepumper

Kinnan A/S

Vi har travlt og søger derfor en dygtig tekniker til at hjælpe vores kunder med support, opsætning og indregulering.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Telefonsupport til vores kunder
 • Opsætnings- og indkøringshjælp af varmepumper
 • Ad hoc-opgaver
Lolland Kommune
Social- og sundhedsassistent til Plejecenteret Skolebakken (Genopslag)

Lolland Kommune, Nakskov

Kunne du tænke dig at blive en del af vores rummelige arbejdsplads? Så har vi lige nu en ledig stilling som SSA på Plejecenteret Skolebakken.

Vi er ca. 55 ansatte, og der bor ca. 50 borgere på plejecenteret Skolebakken fordelt i fem huse med 10 lejligheder, derudover har vi fælles køkken/alrum. Det føles meget hjemligt.

Hos os får du mulighed for at udvikle dine kompetencer både på jobbet og på kurser. Du får gode kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen, og de er parate til at give dig gode råd og sparring ift. opgaveløsningen. Hos os vil du opleve tværfagligt samarbejde, fordi vi tror på, at det giver de bedste resultater.

Der er gode muligheder for at tilpasse dit arbejdsliv med privatlivet i dialog med din teamleder, så du får mulighed for at få en god balance mellem dit arbejdsliv og privatliv.

Stevns KommuneStøtte- og kontaktperson søges til ambitiøs helhedsorienteret indsats for udsatte børn, unge og deres familier

Stevns Kommune, St. Heddinge

Det er vigtigt i samarbejde med den unge at være undersøgende på at afdække den unges ressourcer og i fællesskab med den unge finde ud af hvordan disse ressourcer styrkes og bringes i spil. Det kan betyde, at du skal være parat til at gå lidt anderledes veje sammen med den unge for at nå til målet.

Støtten vil kunne bestå af eksempelvis jeg-støttende samtaler, arbejde med netværkscirklen, hjælpe til at skabe struktur i hverdagen og støttesystemer til at bibeholde denne struktur, ligesom en del af arbejdet ligeledes kan bestå i at ledsage den unge til eksempelvis aftaler i distriktspsykiatrien til læge eller lignende.

Du vil med andre ord skulle arbejde intensivt og helhedsorienteret med unge mellem 15 og 30 år. Du skal varetage alle udfører- og myndighedsopgaver med den unge herunder også den beskæftigelsesrettede indsats.

Stevns KommuneSocialrådgivere/socialformidlere søges til ambitiøs helhedsorienteret indsats for udsatte børn, unge og deres familier

Stevns Kommune, St. Heddinge

Du vil blive beskæftiget med myndighedsopgaver i form af behandling af underretninger, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, iværksættelse af forebyggende indsatser og foranstaltninger og opfølgning på disse som primære opgaver. Herudover vil du skulle indgå i det tværgående distriktssamarbejde med bl.a. skoler, dagtilbud, PPR og sundhedsplejen, der har som mål, tidligt at opfange og afhjælpe begyndende vanskeligheder hos børn i almenområdet.

Du skal arbejde med hele familien og varetage den brede indsats – også det beskæftigelsesrettede.

Du vil med andre ord skulle arbejde intensivt og helhelhedsorienteret med få familier. Du skal som medarbejder være med til at videreudvikle en praksis og kultur, som understøtter, at borgeren og dennes familie er i centrum.

Stevns KommuneFaglig konsulent, socialrådgiver/socialformidler søges til ambitiøs helhedsorienteret indsats for udsatte børn, unge og deres familier

Stevns Kommune, St. Heddinge

Vi ved, det virker, når vi rykker sammen, og laver en helhedsorienteret og tværfaglig indsats for vores borgere.

Vi tror på, at borgerne gennem vores indsats vil opnå en varig og lønnet tilknytning til arbejdsmarkedet eller optag i uddannelsessystemet. Derudover skal borgernes børn opnå trivsel, sundhed og udvikling, så deres udviklingspotentiale understøttes.

Vi slår derfor vores nuværende 2 tværgående teams, der dækker henholdsvis unge og familier, sammen til et team og rykker det til beskæftigelsesområdet. Det betyder, at vi har brug for nye kræfter til at løse opgaven.

Vordingborg KommuneSocial- og sundhedsassistent til aftenvagt inde på Præstø Multicenter

Vordingborg Kommune

Social- og sundhedsassistent med mod på mere ansvar til aftenvagt på Præstø Multicenter

Du vil i høj grad få brugt din faglighed som social- og sundhedsassistent, da vi udover vores 34 faste beboere, har 10 akutpladser, som modtager borgere fra hele Vordingborg Kommune.

På akutpladserne modtager vi borgere gennem hele døgnet, efter aftale med den vagthavende sygeplejerske, sygehus eller vagtlæge. Formålet med akutpladser er at undgå indlæggelser og genindlæggelser på sygehus. Vi udreder og afhjælper lettere fysiske problemstillinger, der er opstået akut for en borger i eget hjem. Vi observerer tæt, behandler og planlægger det videre forløb for borgeren. Der vil også være opgaver omkring centerets øvrige fastboende borgere.

Vordingborg KommuneVikarer til Autismecenterets voksentilbud

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøms søger tilkaldevikarer samt afløsningspersonale til hver anden weekend

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer og afløsningspersonale til flere af vores afdelinger for voksne. Alle steder er der skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags- og aftentimerne samt weekend og helligdage.

Hverdagen består af rutiner, regelmæssighed og forudsigelighed, som skabes gennem visuelle støttesystemer.

Vordingborg KommuneVikarer til Autismecenterets børnetilbud

Vordingborg Kommune

Autismecenter Storstrøms børnetilbud søger tilkaldevikarer samt afløsningspersonale til hver anden weekend

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med autisme og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud.

Vi søger tilkaldevikarer til flere af vores afdelinger - børneaflastning i Lundby og Individuelt børnetilbud i Stensved.

Begge steder er der skiftende arbejdstider, dog primært i eftermiddags- og aftentimerne samt weekend og helligdage.

Jobindex A/S
Certificeret måletekniker til specialiseret team

Jobindex A/S søger for LMteknik i Hårlev

 • Vil du have en hverdag med høj frihedsgrad og med service og test af kritiske arbejdsmiljøer på blandt andet hospitaler, i laboratorier og i isolationsenheder? Og vil du bidrage til, at kilder som støv, partikler og kemiske dampe i kritiske miljøer styres og kontrolleres?

Test og service
Som måletekniker kører du typisk ud hjemmefra og tilbringer størstedelen af din tid ude hos vores kunder, hvor du tester, servicerer og vedligeholder stinkskabe, sikkerhedsbænke, UDF-enheder, LAF-bænke og filterenheder samt tilsvarende enheder i kritiske miljøer.

Selvkørende, certificeret måletekniker

 • Det er et ufravigeligt krav, at du er certificeret måletekniker, og du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring med renrum eller tilsvarende kritiske arbejdsmiljøer inden for pharma-industrien eller fra hospitaler.

Er du interesseret?

Jobindex A/S