397 job matcher din søgning 397 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 397 resultater.
Jobindex A/S
Legal & Business Affairs Manager

Jobindex A/S søger for Warner Music Denmark A/S, Frederiksberg eller Stockholm

Vi søger en forretningsorienteret og udadvendt Legal & Business Affairs Manager til vores nordiske juridiske afdeling. Som Business & Legal Affairs Manager skal du tage dig af alle vores juridiske opgaver og være garant for, at vores forhandlinger og kontrakter altid håndteres professionelt og korrekt. Du kan arbejde ud fra kontoret i København eller Stockholm – alt efter hvor du er bosat.

Du kommer til at arbejde indenfor alle de juridiske problemstillinger, der findes på et pladeselskab primært i forbindelse med kontraktudarbejdelse og forhandling med kunstnere, producenter og andre samarbejdspartnere.

Internt skal du arbejde på tværs af afdelingerne, hvor du skal rådgive på juridiske spørgsmål og koordinere og følge op på aftaler. Du er ansvarlig for selvstændigt at forhandle kontrakter og aftaler på plads, og du skal selv sørge for korrekt arkivering.

Jobindex A/S
Danske BankQuantitative Analyst for Model Validation

Danske Bank, Copenhagen

Do you have an analytical mind-set and like to dig into working with some of the core models used by financial institutions? Like to join us in a role where, you get to crunch data, do quantitative analysis and present your findings?

In this role, you will be responsible for conducting quantitative and qualitative analysis, writing down the results in validation reports and presenting the findings to model owners and various committees.

You will be working in collaboration with key stakeholders (model developers and model owners), advising on model design, challenging core model components implementation and performance.

In this job, you will get to:

 • Critically assess existing modelling approaches and create challenger models
 • Run comprehensive analysis of the specific models using applicable quantitative and qualitative methods and tools.
Grønlands Selvstyre
KTI søger bygningsstruktør eller betonmager til områdelederstilling for de arktiske bygningsarbejderuddannelser i Sisimiut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vi opstarter i 2021 fire nye uddannelser, og da vi er i opstartsfasen, søger vi en erfaren bygningsstruktør eller betonmager til stillingen som områdeleder for uddannelserne.

Vi søger dig, som har lyst til at undervise både intensive kurser og fuldtidsuddannelser, samtidig med at du udvikler undervisningsmateriale og nye kursustyper.

Som områdeleder for de korte uddannelser vil det daglige arbejde foregå i et tæt teamsamarbejde med Bygge & Anlægsskolens øvrige ansatte. Du skal deltage i planlægning, udvikling, tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af såvel den teoretiske som den praktiske undervisning. Du skal også forvente at indgå i andre opgavetyper, herunder tværgående projekter og udviklingsopgaver for hele Teknikimik Ilinniarfik.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge og Anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, så er det DIG, vi søger.

KTI har i de senere år været igennem en meget spændende udvikling med vækst i aktiviteter, hvor der udbydes flere adgangsgivende kurser på bygge- og anlægsområderne.

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Sprogkurser, KTI søger underviser i grønlandsk

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Har du mod på at lære nye borgere i Grønland grønlandsk og interesse for at udvikle og nytænke grønlandsk som sprogfag? Så er det dig, vi søger til vores stilling som grønlandskunderviser hos Sprogkurser, KTI i Sisimiut.

Som underviser hos Sprogkurser, KTI har du den kreative og spændende sprogundervisning i fokus. Du er klar til at møde kursisterne på deres niveau og til at vejlede dem på deres vej mod at kunne begå sig på grønlandsk.

Vores kursister er voksne, der ønsker at opkvalificere sig sprogligt. Grønlandskkurserne er p.t. primært for udlændinge, der arbejder i Grønland, men som endnu ikke kan sproget, eller kan lidt, men ikke er flydende. Det vil være en fordel, hvis du har en alsidig erfaring med grønlandskundervisning.

Det primære arbejdssted er Sisimiut, da vi prioriterer at afholde vores kurser lokalt. Der vil dog være rejsetid forbundet med stillingen, da vi dækker hele Grønland.

Grønlands Selvstyre
Kommuneqarfik Sermersooq
Socialrådgiver til Myndighedsafdelingen/job-nr. 627/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Myndighedsafdelingen i Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked i Kommuneqarfik Sermersooq i Nuuk søger en socialrådgiver med ansættelse snarest eller efter aftale.

Myndighedsafdelingen skal sikre at sagsbehandling inden for pensions-, handicap- og matchgruppe 1-3 området altid sker i henhold til gældende lovgivning og på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov.

Arbejdsopgaver til den ledige stilling

 • Primære opgave er kvalitetsudvikling på myndighedsområdet
 • Give sparring til sagsbehandling samt råd og vejledning
 • Arbejde ud fra gældende lovgivning og kvalitetsstandarder på baggrund af en konkret vurdering af den enkeltes borgers behov
Kommuneqarfik Sermersooq
AppenSeeking native Danish speakers to help us improve smart home technology!

Appen

Appen is a global leader in the development of high-quality, human annotated datasets for machine learning and artificial intelligence.

We are collecting training data to improve smart home technology and we need your creativity! This project requires you to put yourself in the shoes of a smart home user, finding different ways of giving voice commands to a smart home assistant in Danish.

HOW IT WORKS:

 • You will be presented with an 'intent' of a user trying to interact with a virtual assistant (e.g. Send message).
 • Each intent has a 'scenario' to give you more context of what the user is trying to accomplish (e.g. You want your assistant to send a text message to someone)
 • You need to provide queries in Danish that would help the user accomplish their intent. (e.g. Send text message to John).
Kommuneqarfik Sermersooq
Vuggestuen Uiloq i Nuuk søger barne- og socialhjælper/job-nr. 596/20

Kommuneqarfik Sermersooq

Vuggestuen Uiloq er normeret til 35 børn i alderen fra 0-3 år, og er fordelt på 3 stuer.

Alle stuerne er navngivet: Piluttat, Sikkersoq, Naasut.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet barne- og socialhjælper eller tilsvarende uddannelse
 • kan lide børn og respekterer dem
 • kan skabe en god kontakt til såvel forældre som kollegaer, og ikke desto mindre med børnene
 • er ansvarsbevidst og har overblik
Kommuneqarfik Sermersooq
Dinesen Floors A/SProject Manager

Dinesen Floors A/S, New York

Kunne du tænke dig at være en del af et internationalt dansk design brand i vækst?

Vi søger en ambitiøs Project Manager til vores US salgsteam med base i New York City.

Besidder du et ekstraordinært overblik samt en struktureret tilgang til dit arbejde? Motiveres du af at skabe resultater og opbygge personlige relationer til kunder og partnere? Så er denne stilling måske noget for dig.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Projektbearbejdning af større projekter i USA, Canada og Latinamerika.
  • Servicere og uddanne arkitekter, designere og entreprenører om Dinesens unikke produkter, samt bespoke interiør løsninger.
  • Identificere og vedligeholde relationer til alle stakeholders.
Estée Lauder Companies
Skincare & Fragrance Category Education Lead for Nordic

Estée Lauder Companies, Vallensbæk or Stockholm

Are you passionate about selling luxury skincare products and fragrances? Do you have what it takes to develop best in class Beauty Experts? Are you a virtual frontrunner? Then you might be our next Nordic Education lead for our skincare & fragrance category.

Esteelaudercompanies

You will lead a Nordic team of 5 category trainers located in Denmark, Sweden and Norway. In close partnership with the Education Manager you will adapt global training program to a Nordic context.

More specifically, you will:

 • Adapt and develop programs for brands within specific skincare/fragrances categories including selling, services and coaching – in store or via digital channels
 • Plan (and occasionally deliver) the education training for staff in stores across the Nordics
 • Build sales and consumer experience capabilities within the field sales teams
Estée Lauder Companies
INUITRecruitmentDygtig Mekaniker/Diagnosetekniker

INUITRecruitment søger for Deres Auto A/S i Nuuk

Er du god til at skrue på biler el. lastvogne, er du uddannet mekaniker, og har du erfaring fra autobranchen? Synes du at det kunne være en spændende udfordring at arbejde i Grønlands største bilforretning og -værksted?

I jobbet som Mekaniker/Diagnosetekniker vil du få spændende nye udfordringer og mulighed for at arbejde i et team bestående af dygtige og samarbejdsvillige kolleger. Deres Auto A/S ønsker at være en stærk samarbejdspartner for deres kunder og lægger vægt på respekt, samarbejde og professionalisme.

I rollen som Mekaniker/Diagnosetekniker er det relevant, at du har evnen til at lære fra dig og være klar til at supportere kunder og samarbejdspartnere i hele Grønland, både via rejseaktivitet og via TeamViewer.

Du arbejder sikkert allerede nu som (auto, lastvogns) mekaniker eller diagnosetekniker og har arbejdet med forskellige bilmodeller og mærker, men har lyst til nye udfordringer.

Fugl Leonhardt ApSF&B Manager med primær erfaring fra køkken søges til Grønland

Fugl Leonhardt ApS søger for HECA NUUK

Vi er en virksomhed i rivende udvikling – vores brand indeholder både, restaurant, bryggeri, pub, sushi og natteliv. Hertil søger vi en fagligt dygtig F&B Manager hvis primære opgave bliver at sætte struktur og processer op for vores køkken og restaurant. Du bliver en del af et visionært, ambitiøst og kreativt team og du skal have lyst til at vi ”tømmer” dit hoved for gode ideer og do´es and dont´s.

Vi leder efter en F&B Manager som kan tage både køkken og restaurant under vingerne og kommer med nedenstående kompetencer;

 • Har en høj faglighed indenfor primært køkken, værtskab og restaurant
 • Har stor forståelse og har arbejdet med holistisk køkkenøkonomi, kalkulationer og råvarer/lagerstyring - madspild og bæredygtighed
 • Mestrer indkøb og leverandør aftaler
Grimme Skandinavien A/S
Servicemontør med rejselyst

Grimme Skandinavien A/S

Er du serviceminded og fleksibel, og har du lyst og mulighed for at rejse i hele Norden samt Litauen, kan det muligvis være dig vi mangler til vores eksperthold.

Du bliver en del af et køl- og ventilationshold, der i dag består af 3 kolleger, der alle trives med at arbejde selvstændigt, og hvis primære fokus er lagring af landbrugsafgrøderne: kartofler, løg, gulerødder samt andre grøntsager

Dine daglige opgaver vil blandt andet omhandle:

 • Montering af køle- og ventilationsanlæg samt styring til overvågning af temperatur og RF
 • Kundekontakt, både telefonisk og personligt
 • Projektstyring – delvis onsite
Grimme Skandinavien A/S
MHI Vestas Offshore Wind
SCADA Service Engineer

MHI Vestas Offshore Wind, Aarhus, Ijmuiden (NL) or Warrington (UK)

Are you an experienced SCADA professional, who is able to solve even complex problems in large-scale SCADA systems? Do you have profound experience with providing technical support to many diverse stakeholders, and do you enjoy securing optimal operations and improvements of SCADA solutions?

You will be responsible for providing operational support for installed SCADA installations constructed and delivered for MHI Vestas’ wind farm projects. This will be done by proactively cooperating with customers and the Service organisation to secure continuous optimal operations and performance for delivered SCADA installations.

Join us, if you want to work in an international and ambitious company where we always strive to be the global leader in the offshore wind market. You will be part of a dedicated SCADA Service team in an ambitious, innovative and professional organisation.

MHI Vestas Offshore Wind
Kommuneqarfik Sermersooq
Psykolog til Rådgivningscenter om børn og unge (Misi)/job-nr. 630/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Brænder du for problemstillinger, som vedrører børn og unge? Kommuneqarfik Sermersooq søger en psykolog til pædagogisk-psykologisk rådgivning.

Arbejdet som psykolog i Misi er alsidigt og indebærer konsultative opgaver i form af rådgivning til henvender. Derudover vil meget af din tid indebære dybtgående undersøgelser af henvenders oplevede problemstilling, som eksempelvis kan indeholde observationer, praksisnær rådgivning, oplæg, kognitive testninger m.m.

Ansvarsområde:

 • Udføre pædagogisk-psykologisk rådgivning.
 • Udføre PPR-undersøgelser og vurderinger, og i samarbejde med barnets omgivelser finde frem til praksisnære tiltag, der fremmer barnets udvikling, trivsel og læring.
 • Udarbejde psykolograpporter og fremlægge rapporten for henvender.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Souschef for leder for Seernaq 4 under afdelingen for handicap og socialpsykiatri/job-nr. 610/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Er du pædagogisk eller sundhedsfagligt uddannet og har lyst til ledelse? Så er det måske netop dig, vi står og mangler som souschef for leder for Seernaq 4.

Som souschef, vil dine primære funktioner være at indgå i personalegruppen samt varetage visse ledelsesfunktioner og være medansvarlig for driften. Du vil med reference til afdelingsleder have ledelsesansvaret i leders fravær.

Derudover vil din opgave bl.a. være:

 • Kvalitetssikring samt implementering og koordinering af nye tiltag og arbejdsopgaver i afdelingen i samarbejde med leder.
 • I et tæt samarbejde med leder, kolleger og borgere, at planlægge, tilrettelægge og koordinere arbejdsopgaver i afdelingen.
 • At igangsætte og vedligeholde borgernes udviklingsplaner.
 • Udarbejdelse af statusrapporter i samarbejde med de øvrige medarbejdere.
Kommuneqarfik Sermersooq
Securitas A/S
Global Account Director - to be based in UK or Denmark (Global Clients Europe)

Securitas A/S

Are you a true master, in developing strong client relations in a global setting? Are you passionate about driving optimization in organizations? Do you thrive in interactions with others and understand the norms of behavior on all organizational levels? Then you might be the Global Account Director we are looking for!

The role is overall responsible for ensuring that services are delivered in a consistent and highly professional manner, ensuring Securitas is in full compliance with agreed Master Services Agreement, policies and standards across the account.

As a Global Account Director within Securitas for one of our large global clients, you will be fully responsible for delivering the contract requirements and services as agreed in the MSA.

Securitas A/S
MHI Vestas Offshore Wind
Technical Project Manager, Wind Power Plant Controls

MHI Vestas Offshore Wind, Aarhus, Hamburg or Warrington

Are you looking for a chance to combine your project management experience with your technical knowledge within Wind Power Plant Controls?

“You will be the key point of contact between the construction project teams and the Wind Power Plant Controls department. This means that you will be in contact with a lot of stakeholders and get to deep dive into the SCADA-related details of each project,” says Head of Wind Power Plant Controls, Tommy Græsborg Nielsen, who will be your new manager.

You will be the single point of contact between the construction project team and the SCADA Engineers in your department, ensuring that all parties agree on the SCADA technical scope. As the Project Manager, it will also be your responsibility to ensure that the SCADA projects are delivered within the contractual timeline, cost and quality.

MHI Vestas Offshore Wind
PolyTech A/SHead of Digital Solutions R&D

PolyTech A/S, Herning, Hedehusene or Munich

Are you a true digital leader looking for a great career opportunity where you can shape the future of digital solutions in R&D - and are you passionate about working in the renewables industry?

PolyTech A/S is a highly specialized partner in the wind industry and we deliver solutions for a wide range of applications in a wind turbine, including lightning protection systems, leading edge protection, blade sensing technology, blade add-ons, transport and logistic systems and much more. We are ambitious, see great opportunities ahead of us, and in combination with rapid growth we are looking for an experienced leader to join as Head of Digital Solutions within R&D.

Typical tasks:

 • Lead and coach the team of leaders and engineers
 • Define and drive the digital strategy across products and offerings linking to the overall goals
 • Define and drive the department strategy linking to the overall goals
Mercell Danmark A/S
Danish Speaking Customer Service Agent

Mercell Danmark A/S, Stockholm, Copenhagen or Roskilde

Do you want to join a fast growing tech company and take Customer Service to the next level to achieve long lasting customer delight?

In the role as Customer Service Agent, you will help our customers with everything from simple IT issues such to more advanced technical support. It is important that you are a communicative person and enjoy managing customer relationships via telephone, email and our ticket system.

Tasks and Responsibilities

 • Answer questions and give guidance via phone and email
 • Monitoring, reviewing and handling of incoming cases through our ticket system
 • Create and improve guides, and keep our knowledge base up to date
Mercell Danmark A/S