22.485 job matcher din søgning 22.485 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

easyTableBooking Danmark ApSNorsktalende sælger søges til easyTableBooking Agentursalg i København

easyTableBooking Danmark ApS

Hos easyTableBooking søger vi Danmarks skarpeste sælger, som vil være med på en uforglemmelig vækstrejse.

Kan du sælge et produkt som koster halvdelen i forhold til dine konkurrenter, men kan levere det dobbelte? Vil du planlægge din egen hverdag? Have en høj provision uden loft?

Du kommer til at have en arbejdsgang, hvor ikke en arbejdsdag er ens. Du styrer strategien, tager kontakt til restauratøren, afholder et enten fysisk eller online møde, sælger easyTableBooking og afslutter handlen. Det er canvas i sin fineste form, kombineret med en fantastisk relationsopbygning.

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S
Selvstændig og udadvendt bygningskonstruktør til projektering og projekteringsledelse

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S, Odense

Du bliver en del af vores interne tegnestue, der spænder vidt, lige fra projektudvikling, over projektering, til opfølgning på byggepladsen sammen med vores byggeledere.

Din primære opgave bliver projektering med afsæt i et godkendt skitseprojekt, over myndighedsprojekt, til et fuldt færdigt hovedprojekt i tæt samarbejde med dine kollegaer og vores eksterne rådgivere.

Amstrup & Baggesen Entreprise A/S
Tandlæge Damgaard ApSTandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.

Alm. Brand
Leder af Front Office Support & Underwriting, Privat

Alm. Brand, København

Jobbet er todelt. Du vil tage lederskab af to individuelle teams: Front Office Support og Underwriting.

Du vil referere ind til lederen af Kvalitet og Support i privatorganisationen. Du vil sammen med din ledergruppe arbejde fokuseret på at afdelingen opererer i tråd med Fundament, Mission og Vision. Du vil som leder gå forrest i det strategiske samarbejde med ledelsen i kundecentret og assurandørkanalen. Du har som leder ansvaret for at:

 • Sætte det rigtige teams
 • Delegere og levere gennem andre
 • Coache og udvikle dine medarbejdere.
Alm. Brand
ISS Facility Services A/S
Er du vores nye floorhost til kunde i Hellerup?

ISS Facility Services A/S

Har du et stærkt servicegen, og kan du godt lide at have god kontakt med vores kunde? Så er det dig, vi søger netop nu.

ISS søger en floorhost til vores attraktive kunde i Hellerup. Du vil blive en del af et team bestående af 2 receptionister og 1 floorhost. Stillingen byder på en dag med masser af forskellige opgaver, hvor du som floorhost vil skulle levere god service til kunden.

Du vil komme til at arbejde 37 timer ugentligt, og arbejdstiden er mellem kl. 07:30 og 15:30 med forbehold. Der kan være bytning af vagter ved evt. sygdom.

DINE ARBEJDSOPGAVER SOM FLOORHOST BESTÅR AF:
Ad hoc-opgaver, servicering af køkkenerne samt ekspedering af receptionen – herunder:

 • Modtagelse og udlevering af post
 • Udlevering og oprettelse af adgangs- og medarbejderkort
 • Telefonbetjening og omstilling via Competella.
ISS Facility Services A/S
Ingeniørforeningen, IDA
Forsikringsrådgivere til IDA Forsikring

Ingeniørforeningen, IDA, København

Vil du yde professionel rådgivning og servicere IDAs mange medlemmer via telefonen med både ind- og udgående kald? Vil du være en del af et socialt og fagligt kompetent team? Og kunne du tænke dig at bruge din forsikringsfaglighed med tæt medlemskontakt? Så er du måske vores nye kollega.

Som vores nye kollega får du – i tæt samarbejde med erfarne kollegaer – ansvar for at servicere og rådgive vores medlemmer. Med medlemsoplevelser i fokus bliver din primære rolle, med telefonen som redskab, at besvare spørgsmål fra medlemmerne, udarbejde forsikringstilbud, ændre policer, oprette forsikringer, følge op på tilbud med udgående kald samt andre service- og loyalitetsskabende aktiviteter.

Ingeniørforeningen, IDA
PII HeadhuntingProjektledelse og rådgivning hos Nordens største

PII Headhunting søger for DS Stålkonstruktion A/S i hobro

Få central rolle i en af dansk byggebranches mest succesfulde virksomheder – projektansvar fra start til slut

Sverige er et vigtigt marked for DS Stålkonstruktion. Du bliver en del af en stærk afdeling med erfarne kolleger, som er rigtig gode til at sparre med hinanden. I stillingen udarbejder du tilbud, rådgiver kunder og bygherrer (pr. distance) samt driver dine egne sager fra projektering til aflevering i samspil med statik, fabrik, o.a. Du er både rådgiver og projektleder.

Projekterne varierer meget. Det kan være alt fra maskinhuse til landbrug til industri med lager og kontor i flere etager.

WhiteawayGroup
IT Coordinator

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du en ægte IT-generalist, og brænder du for at knække koden for dine kollegaer, når det gælder IT-problemer? Og trives du i et job, der indebærer en bred rolle med alsidige opgaver i et dynamisk miljø? Så er du vores nye IT Coordinator på vores hovedkontor i Aarhus.

Vi søger en dygtig IT Coordinator, som kan indtage den 7. stol i vores IT Operations & Support-team. Du vil få en central rolle i den daglige drift, udvikling og support. Som team supporterer vi dagligt 260 WhiteAway Group-kollegaer på vores nordiske kontorer samt 80+ butikker i Norden.

Vi søger en medspiller, som kan levere i en bred rolle med alsidige opgaver i et varieret teknologilandskab. Som IT Coordinator bliver du del af en moderne, højteknologisk koncern, hvor digitalisering og innovative arbejdsmetoder er en del af den daglige arbejdsgang.

Whiteaway Group A/S
WhiteawayGroup
IT Supporter

Whiteaway Group A/S, Risskov

Er du serviceminded og får energi af at hjælpe andre? Er du nysgerrig på at arbejde i en vækstvirksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Hos WhiteAway Group har vi travlt med at udvide vores forretning og søger derfor en selvstændig IT Supporter til vores hovedkontor i Aarhus.

Udover de daglige support-opgaver i hverdagen er der også plads til andre spændende opgaver, som du efter interesse og kompetencer kan få opgaver inden for. Det kan f.eks. være indkøb af IT-udstyr, undervisning af brugere, eller deltagelse i nogle af de andre udviklingsopgaver, vi har foran os i teamet.

Jobbet

 • Serviceorienteret IT-support til kollegaer i Aarhus og vores butikker på tværs af lande
 • Installation, opsætning og support af Windows PC'ere og applikationer som eksempelvis Navision og Office365 samt hardware som dankortterminaler, skærme og printere
 • Administration af brugere og licenser i bl.a. AD, Office365 og egenudviklede løsninger
Whiteaway Group A/S
PKA
Studentermedhjælper til skattefunktionen i PKA

PKA, Hellerup

Har du lyst til at arbejde med en bred vifte af skatterelaterede opgaver? Så kan du nu blive studentermedhjælper i en af Danmarks største pensionskasser.

Som vores nye studentermedhjælper i skattefunktionen i PKA bliver du en del af økonomiafdelingen, som hører under Finans. Finansafdelingen består af 18 medarbejdere, som er ansvarlige for blandt andet fondsadministration, risikostyring, compliance og økonomi, herunder skat.

Du bliver en del af et dynamisk arbejdsmiljø med gensidig respekt, en uformel omgangstone og en høj grad af eksekveringskraft. Du får mange forskellige typer opgaver, som fx vil være:

PKA
 • Overvåge ændringer og udviklingen i: skattelovgivningen i Danmark og udlandet, EU-retlig regulering, dobbeltbeskatningsoverenskomster, Skattestyrelsens Juridiske Vejledning og retspraksis, administrativpraksis m.v.
 • Udarbejde og opdatere strukturdiagrammer
 • Bistå med udenlandske selvangivelser
PKA
N&K Spedition A/S
Regnskabsassistent

N&K Spedition A/S, Esbjerg

Dygtig regnskabsassistent med erfaring indenfor debitorstyring søges snarest muligt.

 N&K Spedition A/S

Kan du se dig selv i en levende og innovativ transportvirksomhed, og har du erfaring med debitorstyring, så er det måske dig, vi søger til vores økonomiafdeling på hovedkontoret i Esbjerg.

Du bliver en del af vores velfungerende økonomiafdeling, som består af 6 engagerede og hjælpsomme kollegaer, som beskæftiger sig med vores danske og udenlandske selskaber. Der er en god og uformel tone i afdelingen, hvor der løftes i flok, når der er run på.

Virksomheden er kendt for en positiv ånd, hvor alle er indstillet på at hjælpe hinanden i takt med udviklingen i organisationen. Der er en god tone i virksomheden, og der udvises og forventes gensidig respekt og sympati.

N&K Spedition A/S
Tornbjerg Schou ApS
Technical Support

Tornbjerg Schou ApS søger for Triax A/S i Hornsyld

Er du en dygtig supporter med solid teknisk ballast? Trives du med intern teknisk support i spændingsfeltet mellem kunder, teknikere og R&D? Kan du holde hovedet koldt i en travl hverdag, og trives du med stort ansvar? Så er det muligvis dig, vi søger.

Med reference til virksomhedens R&D Director, får du en alsidig hverdag, hvor omdrejningspunktet er teknisk 2. og 3. level support af kunder og kolleger i hele verden. Du bliver bindeled mellem kunden og R&D, og opgaverne spænder bredt, hvilket kræver, at dine kompetencer gør det samme.

SubC Partner A/SPassioneret medarbejder til løn, bogholderi og øvrige administrative opgaver

SubC Partner A/S, Esbjerg

SubC Partner leverer ydelser og projekter til energibranchen. Vi er ofte en innovativ medspiller, når nye løsninger skal afprøves, både offshore og på land. Vi oplever en stigende vækst inden for mange af vores aktiviteter, og vi går målrettet efter at tage større ansvar for både disse samt tilbyde flere sammenhængende kompetencer. Derfor søger vi en passioneret lønningsmedarbejder til vores bogholderi og administration i Esbjerg.

Typiske arbejdsopgaver:

 • Løn, bogføring og afstemning
 • Vedligehold af medarbejderdata/stamoplysninger (C5 og Visma)
 • Vedligehold at data i C5 (medarbejder, kostpriser, arter mv.)
Dansk Sundhedssikring
Vil du være sundhedsfaglig rådgiver i vores Frontline?

Dansk Sundhedssikring, Herlev

Dansk Sundhedssikring

Har du lyst til at udfordre dig selv og bruge din sundhedsfaglige viden og erfaring på en anderledes måde? Brænder du for at yde kompetent sundhedsfaglig rådgivning, og vil du gerne gøre en forskel hver dag?

Så har du nu muligheden. Vi søger lige nu sygeplejersker med ortopædkirurgisk eller reumatologisk erfaring til at hjælpe vores mange forsikrede kunder.

Du bliver det første bindeled i den telefoniske kontakt med vores kunder, som ønsker sundhedsfaglig rådgivning, vejledning og visitation i forbindelse med brugen af deres sundhedsforsikring. Vigtigst af alt formår du at anvende dine faglige kompetencer og samtidig yde en god service til alle kunder uanset skadens omfang.

Dansk Sundhedssikring
Dansk Revision A/S
Revisor/revisorassistent til ambitiøst revisionshus

Dansk Revision A/S, Søborg

Har du en håndfuld års erfaring fra revisionsbranchen?

Du kan blive vores revisor, hvis du:

 • vil have en hverdag med høj faglighed i centrum
 • vil have gode udviklingsmuligheder og kan gå hele vejen og blive statsautoriseret – hvis du har lyst.

Som revisor får du din egen portefølje af virksomheder fra forskellige brancher. Du bliver kundernes personlige rådgiver og kommer til at følge dem tæt. Det betyder, at du kommer hele vejen rundt, når du:

 • laver revisionsopgaver for både nye og eksisterende kunder
 • opstiller regnskaber og udøver regnskabsassistance
 • deltager i kundemøder og laver afrapporteringer
Dansk Revision A/S
Frederikshavn Kommune3 anerkendende og nærværende pædagoger til vuggestueafdelingen i Børnehuset Hånbæk, Frederikshavn

Frederikshavn Kommune

Dagtilbudsdistrikt Vest søger 3 pædagoger til Børnehuset Hånbæk pr. 9. august 2021 eller snarest derefter. Stillingerne er på 30 timer i vuggestueafdelingen.

Vi søger dig, der er:

 • en dygtig pædagog
 • robust som menneske og som kan håndtere komplekse udfordringer ift. børn og familier.
 • har et solidt pædagogisk, fagligt og teoretisk ståsted.
 • er engageret, positiv og aktiv deltagende i udviklingen af det pædagogiske arbejde og fællesskab.

Børnehuset Hånbæk er en integreret daginstitution fra 0-6 år, med en normering på 66 børnehavebørn og 33 vuggestuebørn. Du vil blive en del af et godt kollegialt fællesskab på 18 medarbejdere og en afdelingsleder.

Halsnæs KommuneSygeplejerske til Halsnæs Hjemmepleje

Halsnæs Kommune

Halsnæs hjemmepleje består af 4 grupper: sygeplejen, samt 3 plejegrupper – Hundested, Melby og Frederiksværk, der består af ca. 45 medarbejdere, der alle er uddannet SSH elle SSA. Sygeplejen har døgnbemanding, hvor de 3 plejegrupper kun kører dag- og aftenvagter.

Halsnæs hjemmepleje er en organisation, der arbejder på at skabe trivsel og arbejdsglæde i hverdagen, hvilket er en af årsagerne til, at vi lige er påbegyndt et 3½ år forløb – Vækstkultur – et forløb med forskelligt fokus på at hjælpe hinanden til at til at få en kultur, som vi kan være stolte af og trives i både i det enkelte område, men også på tværs af områderne.

Stillingen er nyoprettet – du skal i samarbejde med gruppen være med til at løfte fagligheden.

Lolland Kommune
Anlægsstruktørlærling til Park & Vej

Lolland Kommune, Nakskov eller Maribo

Vil du være med til at sikre vedligeholdelse af anlæg, veje og grønne områder i Lolland Kommune? Har du ”ja-hatten” på? Så er det dig, vi søger!

Vi lægger stor vægt på, at du er frisk og har mod på at lære samt er engageret i arbejdet. Derudover trives du både med at arbejde selvstændigt og i et team.

Du vil komme til at indgå i vores driftsafdeling, som laver alt lige fra vedligehold af vores veje, stier, fortove, kloaker, parkeringspladser, nye anlæg og meget mere. Du vil blive en del af en moderne maskinpark med de rette hjælpemidler.

Halsnæs KommuneBrolægger/grå anlægsgartner søges til Natur og Vej

Halsnæs Kommune

Natur og Vej søger en brolægger/anlægsgartner, der primært skal beskæftige sig med belægning/asfaltarbejde. Er I et sammentømret 2-personers sjak, så hører vi også gerne fra jer.

Har du lysten og evnerne til at gøre en forskel og levere gode serviceoplevelser for alle brugere og borgere i Halsnæs Kommune? Hvis ja, så passer du helt sikkert godt i vores organisation.

Du bliver en del af en levende arbejdsplads med godt 25 engagerede og selvstændige kolleger, der udfører en bred pallette af arbejdsopgaver i kommunen.

Du bliver ansat på en arbejdsplads, der er i løbende udvikling, og hvor vi altid har travlt. Vi løser tingene i fællesskab, og du er derfor også klar til at byde ind på andre opgaver i afdelingen.

Lolland Kommune
Maribo Skole, Borgerskoleafdelingen søger en lærer

Lolland Kommune

Holder du af børn og unge mennesker – trives du med et spændende og afvekslende job i en travl hverdag, hvor faglighed vægtes højt - har du en humoristisk omgangstone, og er du uformel og jordnær?

Så er det måske lige dig, vi har brug for, som vores nye lærer på Maribo Skole.

Da en af skolens lærere har søgt nye udfordringer, har vi en attraktiv stilling ledig. Stillingen er på fuld tid og forventes besat snarest muligt.

Vi søger en lærer, der gerne skulle have dansk, tysk og evt. IT-kompetencer på cv´et. Skemaet vil have øvrige timer fra den humanistiske fagrække og holdtimer.