1.679 job matcher din søgning 1.679 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.679 resultater.
DanBred P/SDanBred Area Sales Manager

DanBred P/S

The position will lead the sales development of various genetic solutions of DanBred P/S in Romania, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Hungary, Poland and the Baltic Countries. Among other key areas, the position will also be tasked with collecting market information and developing a long-term business strategy for the country.

Responsibilities:

 • Perform sales of DanBred genetic solutions to commercial and integrated swine producers.
 • In close cooperation with the management to develop a long-term business plan for the country that includes territory planning and setting up relevant activities, which consider the current conditions in the market.
Semco Maritime A/S
Project Planner – for our Large Projects department in Renewables Division

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Get your career off to a flying start! Our Renewables Division is looking for a graduate to fill the position of Project Planner at our offices in Esbjerg.

As our new Project Planner, you will be involved in major projects throughout Europe, Asia and the USA. You will report to the Planning Manager and have a team of Senior Planners to turn to.

This is an excellent opportunity to give your career a kick start in a strong project-based organisation. This is what one of our Senior Project Planners Matthew Brittain has to say about Semco and this opportunity:

As a planner, you will gain vast experience within the industry allowing you to progress your career and to be a key part of an expanding & rewarding industry.

Semco Maritime A/S
Esbjerg Kommune
Sektionsleder under socialchefen - med særligt fokus på familieområdet

Esbjerg Kommune

Vil du være med til at løfte en vigtig samfundsopgave for udsatte børn, unge og voksne i Esbjerg Kommune? Så er stillingen som sektionsleder på det specialiserede socialområde i Esbjerg Kommune noget for dig.

Vi er ambitiøse på vores familieområde og har derfor valgt at opruste med en sektionsleder, som skal bevæge sig ind i både myndighed og tilbud – og i samarbejdsfeltet mellem de to. Vi har en række analyser i gang, som munder ud i anbefalinger, der skal styrke både faglighed og økonomi. Vi har derfor brug for en, der vil være med til at holde snor i de mange opgaver og sikre at vi kommer i mål.

Du kommer til at være med til at sætte retning for vores udvikling sammen med de øvrige ledere på området – og samtidig skal du selv være udførende konsulent, som sikrer fremdrift og at de rigtige skridt bliver taget i de udviklingsprocesser, vi har i gang.

Humain ApS
Processpecialist

Humain ApS søger for kunde

Ser du dig selv i en udviklingsorienteret global koncern med store muligheder for faglig og personlig karriereudvikling?

Hos vores klient får du en central rolle, hvor du driver forandringsprojekter inden for procesoptimering og automation på tværs af funktioner, geografi og kultur. Du får en nøglerolle i en projektgruppe, hvor CEO indgår.

Du optimerer kerneprocesser i tæt samarbejde med organisationen Med reference til koncernens CEO udvikler, implementerer og eksekverer du tværgående forandringsprojekter i hele koncernen. Du får ansvaret for at drive struktureret kortlægning og udvikling af nuværende processer set i relation til best practice.

Dine primære opgaver bliver:

 • Gennemføre procesanalyse
 • Indsamle forslag til procesforbedringer fra direktion samt organisation
 • Udarbejde metoder/værktøjer til opfølgning på compliance
 Total Denmark
Student Assistant in Tyra Redevelopment Maintenance and Inspection team

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

Are you a current student seeking to combine your studies and theoretical knowledge with practical experience from an international, high performing energy organization? And are you interested in kick-starting your career contributing to the Tyra Redevelopment Project? If yes, then this student assistant position at Total Exploration & Production (E&P) in Esbjerg might be your match!

Total

Your weekly tasks may involve:

 • Supportive task for the Integrity Management Program development – which ensure continuous integrity management of the offshore facilities pressure systems and structures.
 • Assist with establishing kit box and spare management.
 • Supporting the condition and performance-based management system development and setup to support the predictive maintenance and increased availability.
Total E&P Danmark A/S
HR navigatorProjektleder til kundeprojekter

HR navigator søger for DSI Freezing Solutions A/S i Vejle

DSI er inde i en positiv udvikling, og søger derfor en projektleder til Project Management-teamet.

Projektlederen får ansvaret for nogle af vores internationale kundeprojekter, fra overdragelse fra salgsafdelingen til endelig leverance og installation hos kunden. Projekterne varer typisk 4-9 måneder, og der vil løbende være 3-5 projekter på skrivebordet ad gangen.

Mere specifikt bliver arbejdsopgaverne:

 • planlægge ressourcerne i tæt samarbejde med andre afdelinger
 • udarbejde og følge op på budgetter og tidsplaner
 • være ansvarlig for risikostyring, rapportering og dokumentation på projekterne.
Kvik A/SResultatorienteret sælger med stort drive

Kvik A/S, Aabenraa

Hos KVIK Aabenraa arbejder vi hele tiden på at udvikle vores salg i forhold til kundernes behov med stort fokus på resultaterne.

Til at styrke vores salg søger vi erfaren sælger, som både har fokus på kundens behov, godt købmandskab og ikke mindst at få afsluttet en handel.

Din arbejdsdag vil være i butikken, hvor du er kundens sparring for at finde frem til den bedst mulige løsning. Du ser muligheder frem for begrænsninger, når der tales om salg.

Har du et vist kendskab til branchen, sans for design, kvalitet, forhandlinger og masser af gå-på-mod i en meget travl hverdag, så er det dig, vi står og mangler.

Kvik A/S
Flügger A/S
Erfaren Sales Supporter

Flügger A/S, Kolding

Har du et stærkt kommercielt mindset og et fagligt bredt fundament inden for salgssupport? Mestrer du at skabe stærke resultater i tæt samspil med forretningen? Og er du god til at koordinere og sikre fremdrift på tværs af afdelinger og landegrænser? Så er du måske vores nye Sales Supporter.

Du vil blive en del af vores markedskontor, hvor også Customer Support er placeret. Her har vi bl.a. ansvaret for at supportere vores butiksnet og vores B2B-kunder og B2C-kunder. Vi arbejder konstant på at dygtiggøre os og forudse både interne og eksterne kunders behov, så vi kan rådgive vores kunder til de bedste løsninger.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Indsamling og konsolidering af data til diverse rapporter
 • Opbygning og administration af kundedatabaser
 • Forberedelse og koordinering af informationsflow fra Country Manager til hele salgsleddet
Flügger A/S
Dagli'BrugsenUddeler, BRF Dagli'Brugsen, Fynshav

Dagli'Brugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • Drive en filialbutik af den selvstændige Brugsforening BALS, hvor du sammen med lokaludvalget skal udvikle butikken.
 • Få ansvaret for en butik, hvor I lægger vægt på at være tæt på kunden samt skabe fantastiske resultater.
 • Et lederjob med stor frihed til at udvikle og igangsætte lokale initiativer.

Som uddeler har du det overordnede ledelsesansvar for butikkens drift, herunder medarbejdere, økonomi og salg. Dette indebærer bl.a.:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning for virksomheden.
 • Administrative opgaver som ressourceplanlægning og løn.
 • Ansættelse og løbende udvikling af dine medarbejdere ved at sætte klare mål, give feedback mv.

Vi tilbyder:

 • Rammer som giver dig mulighed for butiks- og ledelsesmæssige udfoldelser.
 • En engageret, positiv og visionær lokaludvalg.
 • En attraktiv lønpakke.
Hansen Toft A/SIT Manager

Hansen Toft A/S søger for ADP i Fredericia

Har du lyst og evne til at overtage it-ansvaret i en spændende vækstorganisation – og træde ind i selvstændig nøgleposition i organisationen, hvor du vil have særdeles gode muligheder for at sætte dit afgørende aftryk på virksomhedens it-udvikling? Så har vi måske jobbet til dig!

Du får det samlede ansvar for ADPs it-drift og udvikling, herunder infrastruktur/arkitektur, it-politikker, datahåndtering/sikkerhed, samspillet med eksterne it-partnere m.m. Stillingen refererer til CFO.

Dine opgaver bliver alsidige og vil spænde bredt – fra it-drift over procesudvikling til videreudvikling af it-infrastruktur. Du analyserer, afdækker behov, anbefaler løsninger, løser ad-hoc problemstillinger og driver it-projekter, der kan variere fra ændringer i server-setup over indkøring af nye software-robotter til optagelse, kalibrering og anvendelse af dronefilm. Sideløbende bliver du central rådgiver for forretningen på it-området.

Hansen Toft A/S
N1 A/SEl-ingeniør/specialist/netberegner til Netstrategi & Teknik – afdelingen bag Danmarks fremtidige el-net

N1 A/S, Esbjerg og Støvring

Der er brug for mere grøn energi. Der skal bruges mere strøm. Elbiler vinder frem, og de skal kunne lades. Bliv en del af N1 og bliv en del af den afdeling, der skal løse fremtidens mange spændende energiudfordringer.

På vores kontorer i Esbjerg og Støvring finder du vores Netstrategi & Teknik-afdeling. Her arbejder 15 dygtige, tekniske specialister på at identificere og modne projekter, der skal løse morgendagens udfordringer inden for el-distribution i det jyske.

Vi søger en el-teknisk specialist, der skal lave relæ- og netberegninger i spændingsfeltet 60kV, 20(10)kV samt 0,4kV.

N1 A/S
Saphe ApSForhandlerkonsulent til Jylland

Saphe ApS

Brænder du for at give forhandlerne den bedst mulige service? Brænder du for at være en del af en spændende innovativ virksomhed, der altid udfordrer status quo og går forrest indenfor trafiksikkerhed. Har du tilmed erfaring med at være kørende konsulent/sælger? Så er du måske vores kommende forhandlerkonsulent!

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Personaletræning i kædebutikker og ved øvrige etablerede forhandlere
 • Opdatering af POS-materiale i kædebutikker og ved øvrige etablerede forhandlere
 • Opbygge og vedligeholde et stærkt loyalitetsforhold med etablerede forhandlere.

Du har hjemmearbejdsplads og planlægger selv din arbejdsdag. Du vil dog tilbringe størstedelen af din tid ude i marken, hvor du skal opbygge langvarige relationer med vores forhandlere samt understøtte og udvide salget. Det er derfor vigtigt, du har et stort drive.

Ase
Resultatorienteret salgskonsulent til salg af A-kasse og fagforening

Ase, Kolding

Er du udadvendt og elsker du at snakke med mennesker? Vil du udfordres, udvikles og uddannes hos en af markedets største?

Til Ases moderne salgscenter søger vi nye konsulenter, som skal stå i spidsen for salg af A-kasse medlemskaber, fagforening og lønsikringer til selvstændige erhvervsdrivende samt lønmodtagere.

Gennem et veltilrettelagt onboardingforløb sikrer vi, at du bliver fortrolig med at sælge over telefonen, har styr på dine salgsteknikker og bliver grundigt oplært i de produkter, vi tilbyder. Du vil derfor snart tale med vores kunder, afdække deres behov og sælge den løsning, der matcher deres behov. Når vi er på telefonen, er der fart på, og du vil løbende få coaching af din mentor, træner eller nærmeste leder ved faste performancesamtaler, så vi sikrer, at du kun bliver bedre og trives i dit arbejdsliv.

fakta a/s
Butikschef, Fakta, Sønderborg

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder? Og vil du tage de afgørende skridt imod en strålende lederkarriere?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Her kigger vi på en række faktorer, såsom opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
Miljø- og FødevareministerietJurist til en fagligt udviklende stilling i Landbrugsstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet

Den ene af vores dygtige jurister skal nu videre i sin karriere, og vi har derfor brug for en ny jurist i økologiadministrationen i Augustenborg. Så hvis du ønsker at medvirke til at styrke og videreudvikle legitimiteten af kontrollen med økologiske landbrug og virksomheder i Danmark, så er det lige nu, du skal gribe chancen for at få et spændende job i økologiteamet.

Du har mulighed for at blive en del af enheden Jordbrugskontrol i Landbrugsstyrelsen, hvor der udover økologiadministration også løses opgaver i relation til kvælstofkontrol, krydsoverensstemmelse/konditionalitet og areal- og projektstøtte.

Dine opgaver

 • Du er med til at afklare specifikke juridiske spørgsmål i relation til økologireglerne for kolleger, konsulenter, landmænd og virksomhedsejere.
 • Du bidrager aktivt med juridisk og faglig sparring både internt i teamet, på tværs af enheden og i hele organisationens værdikæde.
HumanTrust A/S
HR Manager

HumanTrust A/S søger for NDI Group A/S i Brørup

Kan du forvandle forretningsmæssige behov til konkrete HR-initiativer? Vil du være strategisk sparringspartner for ledergruppen, der prioriterer personaleforhold og organisering højt? Så kan denne stilling som HR Manager hos Skandinaviens største dækimportør være dig.

NDI Group A/S er Skandinaviens største udbyder af dæk, fælge og dertil relaterede produkter. Den nordiske koncern består desuden af en række datterselskaber, herunder detailkæden Super Dæk Service A/S, og er i fuld gang med udrulningen af en ny strategi, der har affødt denne nyoprettede stilling som HR Manager.

Som HR Manager får du det overordnede ledelsesansvar for HR-funktionen, og du får blandet andet følgende ansvarsområder:

 • Idéoplæg til strategi i kerneforretningen, inkl. implementering og optimering inden for eget forretningsområde
 • Optimere metoder og processer på personalesiden
 • Talentudvikle og styrke de forskellige ledelseslag i koncernen
HumanTrust A/S
HANSENBERG
Kok til bistro - barselsvikariat

HANSENBERG, Kolding

Er du til sund og ernæringsrigtig kost, og har du lyst til at arbejde i et ungt skolemiljø?

HANSENBERG er en moderne brugerorienteret erhvervsskole, der har fokus på både elevers og ansattes sundhed. Vi søger en dygtig medarbejder, der vil være med til at videreudvikle vores bistrokoncept med fokus på økologi og bæredygtighed.

Du bliver en del af skolens bistropersonale, som dagligt varetager bespisning af ca. 1200 elever og ca. 250 kostelever, der bor på skolens erhvervskostskole. Dertil kommer gæster og kursister, som besøger skolen.

Dit arbejde vil derudover bestå af sammensætning af menuplaner, varebestilling, selskabsarrangementer, ekspedition m.m.

HANSENBERG
Energinet
Energisk og opsøgende IT-proceskonsulent til procesrådgivning- og udvikling

Energinet, Fredericia

Energinet IT er i gang med en større forandringsproces, der skal ruste os til fremtiden – en transformation med stort fokus på at udvikle IT-organisationen og arbejde mere agilt.

Som vores nye IT-proceskonsulent får du mulighed for at være med til at rådgive om og udvikle vores IT-processer og derigennem understøtte koncernens arbejde for at nå de ambitiøse mål for den grønne omstilling.

Energinet

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder for, at vi når i mål med den grønne omstilling. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring.

Energinet
Hansen Toft A/SR&D Manager

Hansen Toft A/S recruiting on behalf of Gram Equipment A/S in Kolding

Can you spearhead the development of new technology within state-of-the-art equipment?

Reporting to the VP of Engineering & Projects, you have a crucial responsibility for securing new solutions and functionalities of Gram Equipment’s products. The equipment is highly automated and consists of a variety of special machinery such as freezers, filling machines, extrusion lines, packaging solutions and end-of-line installations. Gram Equipment drives the R&D processes from idea to specification, the design of solutions, procurement, test, adjustment, assembly and final test.

Gram Equipment prefers to develop solutions based on in-house technology and own capabilities. Highly specialized teams in Denmark and Turkey take care of the mechanical design and the development of software. The solutions are either standard, minor modifications or break-through innovation.

Hansen Toft A/S
Topteam ApSMekanisk konstruktion, ingeniør/tekniker

Topteam ApS

Motiveres du af maskinkonstruktion? Og er du på udkig efter en fast stilling, hvor du samtidig har mulighed for at udvikle dig?

Som fastansat hos Topteam får du mulighed for, at være en del af kundens projekter i kortere eller længere tid. Du får i stor udstrækning brug for dine faglige- og personlig kompetencer, i den periode du indgår i kundens team. Du får rig mulighed for at udvikle dig og prøve din faglighed af over tid – for vi håber, at du ligesom dine Topteam-kollegaer har lyst til at blive hos os længe.

Som konstruktør hos Topteam kommer du hos et bredt udvalg af virksomheder spredt over hele Jylland. Du indgår i kundens team og samarbejder med kundens medarbejdere om projekter, som typisk omhandler udvikling og mekanisk konstruktion af produktionsudstyr.