1.413 job matcher din søgning 1.413 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.413 resultater.
Halsnæs KommuneFysioterapeut med erfaring indenfor rygområdet

Halsnæs Kommune, Hundested

Fysioterapien i Træning og Aktivitet har højt til loftet og er beliggende i naturskønne omgivelser, tæt på vandet.

Vi får en fast stilling ledig fra 1.4.2020 og søger derfor en ny kollega med erfaring inden for rygområdet. Fysioterapien er organiseret i Træning og Aktivitet, og beliggende i Hundested. Vi har en fysioterapeut faglig ledelse og er inddelt i specialefaglige teams, på tværs af kirurgi og medicinske specialer.

Desuden tilbyder vi:

 • mulighed for at udvikle din faglighed sammen med 35 dygtige og hjælpsomme kolleger, ergo- og fysioterapeuter
 • samarbejde med udviklingsfysioterapeut
 • stor indflydelse på din egen arbejdsdag.
Halsnæs KommuneFysioterapeut til fast stilling

Halsnæs Kommune, Hundested

Fysioterapien i Træning og Aktivitet har højt til loftet og er beliggende i naturskønne omgivelser, tæt på vandet.

Grundet stor efterspørgsel på genoptræning og Halsnæs Kommunes prioritering af fysisk og mental sundhed blandt kommunens borgere, gør at vi opnormerer. Vi søger en fysioterapeut der har erfaring og som har lyst til at varetage behandling og træning inden for primært kræftrehabilitering, artrose og geriatri.

Vi tilbyder

 • mulighed for at udvikle din faglighed sammen med 35 dygtige og hjælpsomme kolleger, ergo- og fysioterapeuter
 • udviklingsfysioterapeut og terapeutfaglig leder
 • stor indflydelse på din egen arbejdsdag.
Egedal Kommune
Lærer til at undervise børn og unge med autismespektrumforstyrrelser (ASF) søges pr. 1. august 2020

Egedal Kommune, Smørum

Vi er en 2-sporet almen skole med 1 specialklassespor fra 0.-9. klasse. Vi søger en lærer til at undervise børn og unge med autismespektrumforstyrrelser (ASF). Vi søger en lærer med linjefagene: Dansk og engelsk og gerne kulturfag.

I ASF står du aldrig alene i klasserummet. Du har altid en anden lærer eller pædagog med i timerne. Klasserne er primært årgangsopdelt. Vi har et børnemiljø fra 0.-4. klasse og et ungemiljø fra 5.-9. klasse både i ASF og almen miljøet.

Stillingen er p.t. tilknyttet ungemiljøet fra 5.-9. klasse og du skal kunne føre eleverne til eksamen både i dansk og engelsk.

Skolen vil også i kommende skoleår have særligt fokus på; udeskole i naturfag samt kulturfag, skak i skolen, musicals samt inkluderende læringsfællesskaber - et tæt samarbejde med almen skolen bliver derfor en naturlig del af personalet og elevernes hverdag.

Egedal Kommune
Halsnæs KommuneSagsbehandler i Trafik og Veje

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Vi har netop taget afsked med en kollega i vejafdelingen og ønsker en ny engageret og fagligt dygtig kollega i afdelingen for Trafik og Veje.

Vi søger en dygtig kollega som kan være med til at præge en fortsat udvikling af afdelingen, og bidrage til samarbejdet og fagligheden i Trafik og Veje. Det en fordel hvis du har erfaring med myndighedsopgaver eller arbejder med trafiksikkerhed inden for vej- og trafikområdet. Erfaring med borgerinddragelse og formidling er ligeledes en fordel.

Omdrejningspunktet for dig vil være inden for myndighedsområdet på private og kommunale veje, og/eller med overordnet trafiksikkerhedsarbejde, cykelstier, kampagner, VSP-samarbejde, trafiksikkerhedspolitikker etc. Du vil skulle tage faglig stilling til mindre trafiksikkerhedsprojekter, som en del af begge opgaver. Her er en vigtig evne at kunne navigere i vejregler og lovgivning på vejområdet.

Halsnæs KommunePPR søger psykolog til dagtilbudsområdet

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

PPR Halsnæs søger en psykolog til at varetage småbørnsområdet i dagtilbud pr. 1. maj 2020 eller snarest derefter.

PPR varetager et bredt spektrum af opgaver på 0-18-årsområdet i samarbejde med andre faggrupper. Vi yder rådgivning, vejledning og supervision til ledere, lærere, pædagoger, forældre samt til børn og unge.

Endvidere udfører vi pædagogisk psykologisk undersøgelser og vurderinger af børn og unge.

PPR varetager også terapeutiske forløb, brede psykologiske undersøgelser, afholder netværksgrupper for børn og forældre, dagbehandling, undervisning af andre faggrupper, Cool Kids, NEST-klasser, theraplay/MIM m.m.

Halsnæs KommuneHar du lyst til at være med til at udvikle identiteten på en skole, der blev selvstændig i august 2019?

Halsnæs Kommune, Ølsted

Ølsted skole søger snarest muligt en pædagogisk medarbejder 30 t/ugen til SFO’en og skolen.

Vi forventer at du:

 • Er initiativrig, omstillingsparat, åben og kommunikerende og ønsker at være en del af et mindre nærmiljø.
 • Er ansvarsbevidst, stabil, fleksibel og brænder for dit fag.
 • Kan arbejde i flere miljøer (skole, SFO, SFO-klub, samt deltage i koloniture). Du vil få tilknytning til skolen som klassepædagog og til varetagelse af understøttende undervisning.

Vi tilbyder bl.a. en arbejdsplads med stor indflydelse på eget arbejde, hvor der er plads til at sætte dit eget præg.

Egedal Kommune
Vi vil være verdens bedste plejecenter – vil du med i træningslejr?

Egedal Kommune, Smørum

Vi skal være verdensmestre i hverdagen på Porsebakken og har brug for dig, der er med på høj træningsintensitet, fokus og holdånd.

Du skal have et særligt fokus på Porsebakkens 48 borgere og kunne se, at fx personcentreret omsorg, triage, aktiviteter, rehabilitering og meget andet er gode metoder at arbejde med for at give borgerne et rigtig godt liv på Porsebakken.

Du skal være god til at tale med både borgerne og de pårørende om, fx hvordan du kan støtte borgeren bedst muligt i de daglige gøremål, og du skal gøre dig umage for, at borgerne trives i hverdagen. Du skal være uddannet SSA eller SSH.

Du har mulighed for at vælge, om du vil i dagvagt eller aftenvagt – alternativt kan du blande vagttyperne. Ugentligt timetal mellem 28-37 timer.

Egedal Kommune
OK-Fonden
Vi søger SSH og SSA - til at skabe tryghed om natten på plejehjemmet Bavne Ager

OK-Fonden, Gilleleje

Kom og vær en del af holdet på det nystartede plejehjem Bavne Ager . Vi går nye veje. Ikke altid i takt, men altid sammen, så beboere, familie, venner og kollegaer kan forfølge deres drømme og ”leve livet – hele livet”.

Du får rig mulighed for at sætte dit præg på kulturen, hverdagen og fagligheden på Bavne Ager, når du sammen med et stærkt hold af dygtige kollegaer skal tage del i den endnu nye hverdag, hvor vi skaber et plejehjem, hvor hjemlighed, imødekommenhed, forskellighed og mennesket står helt forrest.

Du er SSH eller SSA med blik for den enkelte beboers behov og ønsker, og kan handle efter det. Gennem dit skarpe sundhedsfaglige fokus, kan du blandt andet varetage udredning og forebyggelse af fald, utilsigtede hændelser og indlæggelser for borgerne. Som SSA bliver du ansvarshavende medicinfaglig.

RFX + Care International A/SBarselsvikar med fokus på indkøb

RFX + Care International A/S, Humlebæk

Har du interesse i indkøb og projekter? Ønsker du en hverdag med variation i dine opgaver? Og er du interesseret i at arbejde i en virksomhed, hvor der venter flere udviklingsopgaver? Så er denne stilling interessant for dig.

Vi søger en barselsvikar med fokus på indkøb til ansættelsesstart snarest muligt. Virksomheden er inde i en spændende udvikling og står overfor at lancere mange nye produkter samt en opdatering af ERP-system.

Du får en hverdag, hvor der er bredde i dine opgaver, og du oplever frihed under ansvar. I samarbejde med dine kolleger varetager du en central rolle, hvor der er tale om bl.a.:

 • Indkøb og bestillinger af varer til lager
 • Deltagelse i diverse projekter – bl.a. implementering af nyt ERP-system
 • Administrative ad hoc-opgaver
A/S O.V. Jørgensen, Hundested FiskeexportRegnskabsansvarlig/økonomiansvarlig

A/S O.V. Jørgensen, Hundested Fiskeexport

Vi søger en person, som selvstændigt og ansvarsfuldt kan varetage økonomifunktionen hos os. Vi har tidligere fået vores bogholderiopgaver varetaget af et bogholderiselskab, som bliver opløst med udgangen af maj måned. Vi søger derfor en person til at varetage alle økonomiopgaver i samspil med andre medarbejdere i virksomheden. Der er derfor rig mulighed for at komme ind og præge opbygning af økonomi- og bogholderifunktionen. Jobbet spænder bredt, fra strategisk til operationelt, hvor du selv er udførende på opgaverne – små såvel som store.

Arbejdsopgaverne indeholder blandt andet:

 • Udførelse af alle økonomi- og regnskabsopgaver.
 • Udvikling af processer og procedurer for optimalt økonomi-setup.
 • Rådgivning og sparring til ledelse og ejere.
Egedal Kommune
Daglig leder til Børnehuset Blåmejsen, Område Stenløse

Egedal Kommune

Energisk og pædagogisk fagligt velfunderet leder søges til Blåmejsen i Stenløse.

Er du sprængfyldt med anerkendende pædagogik og er dit hjerte fyldt med lyst til udvikling og forankring af de nye styrkede læreplaner? Har du samtidig mod på forandring i form af udvidelse til en større institution. Så byder vi dig så hjertelig velkommen til en af Stenløses ældste institutioner, dog opdateret til år 2019.

Nuværende leder har søgt nye udfordringer i vores eget område og vil derfor fremover være kollega og sparringspartner, hvis det er dig, der får stillingen.

Du bliver en del af et fagligt velfunderet område, med mange dygtige kollegaer, hvor det forpligtigende fællesskab og vidensdeling spiller en afgørende rolle. I området arbejder vi i vores grundlæggende børnesyn med læring og den anerkendende og inkluderende tilgang, med henblik på trivsel og udvikling og dannelse.

Egedal Kommune
Furesøbad ApS
Tjenere til restaurant med uovertruffen udsigt og fantastisk sammenhold

Furesøbad ApS, Værløse

Tjenere til restaurant med uovertruffen udsigt og fantastisk sammenhold
Vi plejer at sige, at sammenholdet er lige så godt som udsigten ud over Furesøen. Vi har verdens bedste sammenhold, og jeg er sikker på, at du får det rigtig godt og sjovt i vores team,” fortæller tjener Kamilla.

 • Lige nu står John, Amanda, Kamilla, Nicklas og 10 andre tjenere klar til at tage godt imod dig og sørge for, at du bliver oplært i tjenerfaget.

Deltidsjob eller studiejob – det bestemmer du

 • Vi søger både faglærte og ufaglærte tjenere, men det kan også være, at du har erfaring fra servicebranchen, hotelbranchen eller tilsvarende, så du er vant til at betjene gæster.

Du skal bare springe ud i det. Du tjener gode penge og får en masse nye venner og veninder. Det har jeg i hvert fald fået,” fortæller Kamilla.

Vil du med på holdet?

Jobindex A/S
Regulatory affairs-/QA-manager

Jobindex A/S søger for ScanVet Animal Health A/S i Fredensborg

Vil du være med til at sikre en høj kvalitet af de veterinærlægemidler, der bliver brugt af praktiserende dyrlæger landet over?

Bliv en del af ScanVet, og få:

 • en hverdag i et firma, hvor du er med i hele kvalitetsprocessen
 • et team af gode kolleger, hvor faglig sparring er i højsædet
 • mulighed for at arbejde fuldtid eller deltid.

Interesseret? Så læs mere her og se, hvordan du bliver vores nye kollega.

Jobindex A/S
Gribskov Kommune
To socialrådgivere/socialformidlere til Ungeindsatsen

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi etablerer en ny Ungeindsats i Gribskov Kommune på tværs af fagområder. Vil du være med?

Vi søger snarest muligt to socialrådgivere/socialformidlere på 37 timer til Ungeindsatsen i Gribskov Kommune, da vi opnormerer området. Vi søger to ungerådgivere til hovedsageligt at arbejde med støtte efter Serviceloven til unge i udsatte positioner, som har særlige behov.

Vi vil også meget gerne arbejde med at understøtte den unge i at finde og etablere gode fællesskaber i lokalmiljøet. Du vil derfor opleve, at du skal arbejde med mange samarbejdspartnere, og at du vil kunne få lov til at “tænke ud af boksen” i forhold til at skabe gode lokale løsninger for vores unge.

Gribskov Kommune
Sygeforsikringen "danmark"Forsikringsmedarbejdere

Sygeforsikringen "danmark", Helsingør, Ringsted, Kolding, Herning og Aalborg

Vi søger forsikringsmedarbejdere til "danmark"s afdelingskontorer i Helsingør, Ringsted, Kol-ding, Herning og Aalborg med ansættelse efter aftale.

I hverdagen taler og skriver vi med rigtig mange medlemmer og har fokus på at hjælpe og vejlede dem. Vi beregner også tilskud og løser en række administrative opgaver.

Vi arbejder ikke med salgsbudgetter, hverken personligt eller på teamniveau. Vores kultur er teambaseret. Vi hjælper hinanden, gør hinanden bedre, og tilsammen gør vi "danmark" stærkere.

Dine arbejdsopgaver som forsikringsmedarbejder vil bestå i at:

 • betjene medlemmer telefonisk, skriftligt og personligt
 • fortælle om dækningsmuligheder, produkter og brug af vores selvbetjening
 • beregne og udbetale tilskud samt kontrollere og afstemme elektronisk overførte regninger.
Aarstiderne
Årstiderna söker en svensktalande digital projektledare (heltid)

Aarstiderne, Humlebæk

Vi söker en svensktalande digital projektledare till Årstidernas marknadsavdelning. Tjänsten som digital projektledare är spännande, med varierande arbetsuppgifter inom digital marknadsföring och tonvikt på Facebook-annonsering.

Som digital projektledare hos Årstiderna kommer du att jobba ihop med vår marknadsavdelning, som består av både svenskar och danskar. Du kommer dock primärt arbeta med Årstidernas svenska marknad. Vi har ett starkt digitalt och säljorienterat fokus och strävar efter att vara i framkant digitalt inom matkassebranschen.

Du kommer att få både självständiga projekt som du själv driver i mål, samtidigt som du arbetar tätt ihop med det svenska marknadsteamet och hjälper till med de dagliga uppgifterna inom marknadsföring.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SRegnskabsmedarbejder til Back Office-team

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby

Tænder du på tal og tilbagevendende opgaver, og vil du være en del af et hus, hvor vi har fokus på, at medarbejderne er nøglen til succes, så er du måske vores nye regnskabsmedarbejder!

Newsec er i en rivende udvikling, både forretningsmæssigt og kulturelt. Derfor udvider vi og søger en erfaren regnskabsmedarbejder til vores Back Office-team.

Vi lægger vægt på en fleksibel hverdag, hvor du selv, med respekt for deadlines, vil være med til at planlægge og tilrettelægge opgaverne. De består blandt andet af:

 • Bogføring
 • Udarbejdelse af kvartalsrapportering
 • Bankafstemninger
Pankas A/S
Entrepriseleder/Projektleder

Pankas A/S, Vedbæk

Pankas A/S søger en erfaren entrepriseleder/projektleder med et godt overblik og stor gennemslagskraft. Du har dit faglige afsæt inden for entreprenørbranchen som ingeniør, bygningskonstruktør eller erfaring fra lignende stilling. Dit primære arbejdsområde bliver Sjælland.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Daglig entrepriseledelse, herunder ansvar for økonomi, planlægning, sikkerhed og kvalitet
 • Opfølgning på entrepriser for at sikre kvaliteten, aflevering og fakturering
 • Styring og forhandling med underentreprenører

Vi tilbyder dig en spændende stilling og mulighed for at blive en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel er helt central.

Pankas A/S
Welltec A/S
ELEKTRONIKOPERATØR

Welltec A/S, Allerød

EL-afdelingen består af 6 medarbejdere. Vores job består i at lodde og montage af elektriske enheder til vores robotter som skal operere i diverse oliefelter, hvilket kræver præcision og et godt øje for detaljer, og gør hver dag til en udfordring.

Vi vokser og har meget travlt, og derfor søger vi nye kollega til vores team.

Jobbet som Elektronik Operatør hos Welltec involverer fremstilling af eletronik og andre elektroniske dele til vores robotter, samt montage af forskellige elektroniske dele. Du vil deltage i hele produktforløbet, lige fra inspektion til montage og afprøvning.

Welltec A/S
jem & fix A/SSouschef

jem & fix A/S, Frederikssund

Har du detailerfaring og flair for drift, planlægning og ledelse? Og vil du i et tæt samarbejde med butikschefen drive en butik hos en succesrig byggemarkedskæde i solid vækst?

Som souschef sparrer du med butikschefen om den daglige drift og fungerer som stedfortræder i butikschefens fravær. Du er derfor inde over butikkens økonomiske resultater, prisstyring og salgstiltag, og du har medansvar for omkostninger og svind. Samtidig sikrer du en optimal varedisponering og sammen med dine kolleger sørger du for, at butikken fremstår pæn og indbydende.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer, bonusordning, pensionsordning, sundhedssikring fra dag et, rabatkort med 20 % på køb i alle kæder og butikker i Harald Nyborg-koncernen samt sociale arrangementer både lokalt og sammen med dine 1700 jem & fix-kolleger.