585 job matcher din søgning 585 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 585 resultater.
BoConcept A/SStore Operations Manager

BoConcept A/S, Herning

DO YOU HAVE EXPERIENCE WITH store operation? Are you looking for an exciting career, and do you get motivated by not knowing where your competencies will be needed the next month because the entire world is your workplace? Then maybe your next job is with BoConcept, who is looking for a talented Store Operations Manager.

We offer a unique position to a person with a solid background within store operation. You will be working as a trusted advisor to our franchise partners on both new store openings and existing stores that require extraordinary focus.

The main tasks and responsibilities are e.g.:

 • Provide onsite support & trainings to our Partners
 • Implementing retail focus and BoConcept tools in our stores
 • Support country organizations and partners on stores with performance issues or unrealized potential

You must expect 150-200 days of travel per year. It is not mandatory that you live in Denmark.

BoConcept A/S
Keylane A/S
Traineeship Full Stack Developer

Keylane A/S

Do you have the ambition to become one of the best Full Stack, Back End or Front End Developers in The Netherlands and/or Denmark? Are you passionate about software development and high system-complexity?

Keylane is looking for sharp-minded Developers to join our teams, who deliver essential solutions to our customers. Are you the one we are looking for to join our Traineeship Full Stack Developer, a 10-week trainee program which starts on 01 April 2020?

Keylane

This will be 10 weeks of intensive trainings at our office in Utrecht, the Netherlands and a 3-day trip for trainings (and some fun too) in Denmark, at our office in Copenhagen. After this traineeship you are totally equipped to become a committed expert and start your career as a Full Stack, Back End or Front End Developer.

Keylane A/S
Grønlands Selvstyre
AC-fuldmægtig/specialkonsulent søges til arbejdet med de pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige erhvervsuddannelser ved Departementet for Uddannelse, Kultur og Kirke

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Dit hovedansvarsområde vil være forvaltning og udvikling af de pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige uddannelser i samarbejde med skolernes ledelse. Derudover vil en del af dine arbejdsopgaver være i tæt samarbejde med dine kollegaer at sikre arbejdet i forhold til Naalakkersuisuts målsætninger. Ligeledes vil du deltage i tværgående projekter internt i departementet og indgå i løsningen af ad hoc-opgaver på uddannelsesområdet.

Dine hovedarbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udvikling, evaluering og implementering af initiativer på de pædagogiske, sociale og sundhedsfaglige erhvervsuddannelser i samarbejde med institutionerne
 • Generel sagsbehandling
 • Koordinere departementets arbejde med den særlige uddannelsesindsats på det sociale område
Grønlands Selvstyre
DI Dansk IndustriVil du være praktikant i Bruxelles for dansk erhvervsliv?

DI Dansk Industri

DI arbejder i Bruxelles med en lang række politiske områder. Det gælder brede dagsordener som det indre marked, digital transformation og grøn omstilling til mere specifikke dagsordener som Brexit og handelspolitik. Kort sagt, alt hvad der berører erhvervslivets interesser.

Et praktikforløb hos DI i Bruxelles giver dig mulighed for at deltage i en masse arrangementer, debatter og events og udbygge din viden og skabe et fagrelevant netværk på tværs af EU’s landegrænser.

Du vil i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere komme til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver. Det drejer sig blandt andet om analyser, mødeforberedelse, deltagelse i møder, informationsovervågning og -søgning, planlægning og afvikling af events, oplæg for besøgende samt opgaver knyttet til kontorets løbende drift.

Ski Group A/SGuidechef

Ski Group A/S, Ringkøbing

SkiGroup A/S søger Guidechef med stærk gennemslagskraft

Kan du lede, motivere og har lyst til at gøre en forskel for vores skiguider og skigæster i Alperne. Så kan du blive vores nye karismatiske guidechef hos SkiGroup.

Vi er på jagt efter en markant personlighed, der får ansvar for vores skiguider i rejsebureauerne: Højmark Rejser, Vinterly Skirejser og Lion Alpin.

Som leder og ansvarlig for omkring 60 skiguider og 20 destinationschefer, bliver du en nøgleperson i vores guidekoncepter og dermed et vigtigt omdrejningspunkt i skigæsternes samlede skioplevelse og kvalitetsopfattelse.

Jobindex Kurser
ASP.NET web application med HTML5 og CSS3 (start 16. marts)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med ASP.NET-programmering og udvikling af webapplikationer, så du kan opnå certificeringen MCSD App Builder.

Du lærer, hvordan du anvender JavaScript med CSS3 og HTML5, samt hvordan du bruger ASP.NET MVC-skabeloner til oprettelse og udvikling af nye webapplikationer. Dertil bliver du bl.a. undervist i ASP.NET Web API, WebSockets og design af brugeroplevelsen med henblik på adaptive brugergrænseflader.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med ASP.NET og programmering af webapplikationer.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET web application med HTML5 og CSS3 (start 2. marts)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med ASP.NET-programmering og udvikling af webapplikationer, så du kan opnå certificeringen MCSD App Builder.

Du lærer hvordan du anvender JavaScript med CSS3 og HTML5, samt hvordan du bruger ASP.NET MVC-skabeloner til oprettelse og udvikling af nye webapplikationer. Dertil bliver du bl.a. undervist i ASP.NET Web API, WebSockets og design af brugeroplevelsen med henblik på adaptive brugergrænseflader.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med ASP.NET og programmering af webapplikationer.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 16. marts)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML.

Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Artificial Intelligence og Machine Learning (start 16. marts)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med kunstig intelligens (AI) og machine learning (ML). På dette onlinekursus vil du bl.a. lære hvordan Artificial intelligence kan bruges til at løse problemer.

Du får undervisning i programmeringssprogene Pyton og Java, og du lærer at udvikle løsninger til brug ved AI og ML. Herudover får du kompetencer inden for deep learning, Neuroph framework, neurale netværk og meget, meget mere.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med neurale netværk, kunstig intelligens og machine learning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Amazon AWS Certified Solutions Architect (start 16. marts)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med et AWS-miljø og hvordan dette kan blive mere effektivt. Som en del af kurset lærer du bl.a. at konfigurere og administrere systemer i Amazon Cloud.

Efter kurset vil du være i stand til at tage beslutninger på baggrund af Amazon Web Services arkitektoniske principper, ligesom du vil have viden om og praktisk erfaring med bl.a. Amazon Machine Images, AWS solutions og serverløs computing og en hel del mere.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. Kurset henvender sig primært til dig, der ønsker at arbejde med arkitektur og infrastruktur i et AWS-miljø.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Amazon AWS Certified Developer Associate (start 16. marts)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med implementering og udvikling af webapplikationer, og få samtidig muligheden for at blive certificeret som AWS Certified Developer Associate.

Du vil bl.a. modtage undervisning i hvordan du arbejder med de udviklingsrammer og -værktøjer som AWS er en del af. Du kommer også omkring arbejdet i et serverløst computing-miljø, hvor du vil få kompetencer inden for Amazon Simple Storage Service (S3), Virtual Machines, Amazon API Gateway, PostgreSQL og meget andet.

Kurset er åbent for alle, men er særligt rettet mod ledige. E-learningsskurset henvender sig særligt til dig, der ønsker at arbejde med cloud computing og Amazon Web Services.

Jobindex Kurser
Kommuneqarfik Sermersooq
3 støttepersoner til afdelingen Arriitsut i Ippiarsuk/job-nr. 88/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger 3 dygtige og engagerede støttepersoner med uddannelse som evt. sundhedshjælper, sundhedsassistent eller socialpædagog til Ippiarsuk, Afdeling Arriitsut med tiltrædelser snarest eller efter aftale.

Vi håber du/I har lyst til at arbejde som støtteperson til en af vores beboere på vores afdeling Arriitsut, på Ippiarsuk. Vores beboer har behov for ekstra omsorg og pleje og derfor sørger vi ekstra til at yde denne omsorg, ud over fast plejepersonale. Samarbejdet vil foregå i tæt samarbejde med teamkoordinatorer og øvrigt personale. Men også sammen med ergoterapeut.

Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Genopslag – Pædagog søges til vuggestuen Ungaavaraq/job-nr. 108/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vuggestuen Ungaavaraq søger en pædagog med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Stillingen er en fuldstidsstilling.

Vuggestuen blev taget i brug den 1. november 2010. Daginstitutionen varetager tidlig indsats i henhold til gældende børne- og familiepolitik i kommunen.

Vuggestuen har åbent mellem kl. 07.00-17.00 og ligger på radiofjeldet i Nuuk by med en fantastisk udsigt.

Vi forventer at

 • Du er uddannet som pædagog eller tilsvarende.
 • Du er en god rollemodel både i forhold til kollegaer og i forhold til børn.
 • Du vil møde børn, personale og forældre med en anerkendende tilgang.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Pædagog søges til vuggestuen Ungaavaraq/job-nr. 109/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Vuggestuen Ungaavaraq søger en pædagog med tiltrædelse snarest eller efter aftale. Stillingen er en fuldstidsstilling.

Vuggestuen blev taget i brug den 1. november 2010. Daginstitutionen varetager tidlig indsats i henhold til gældende børne- og familiepolitik i kommunen.

Vuggestuen har åbent mellem kl. 07.00-17.00 og ligger på radiofjeldet i Nuuk by med en fantastisk udsigt.

Vi forventer, at

 • Du er uddannet som pædagog eller tilsvarende.
 • Du er en god rollemodel både i forhold til kollegaer og i forhold til børn.
 • Du vil møde børn, personale og forældre med en anerkendende tilgang.
Kommuneqarfik Sermersooq
Kommuneqarfik Sermersooq
Annersuaq søger en pædagog/job-nr. 106/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Annersuaq er en integreret institution som ligger ved rundkørslen ved Paarnat og Eqalugalinnguit. Annersuaq er normeret til 64 børn. Der er 2 vuggestuegrupper med hver 12 børn og 2 børnehaver med hver 20 børn.

Annersuaq har åbent fra kl. 07:00 til 17:00. Stillingen, der er en fuldtidsstilling, har reference til lederen af Annersuaq, Forvaltning for Børn, Familie og Skole/Daginstitution.

Vi kan tilbyde:

 • En arbejdsplads, hvor du har mulighed for at tage ansvar og påvirke institutionen.
 • En aktiv arbejdsplads, hvor vi bruger de flotte omgivelser.
 • Mulighed for at deltage i kurser og uddannelse.
 • Engagerede forældre og søde børn.
Kommuneqarfik Sermersooq
Grønlands Selvstyre
HR-koordinator

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Grønlands Handelsskole er en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, som udbyder et bredt udsnit af uddannelser inden for det erhvervsfaglige område. Vi går en spændende fremtid i møde med mange nye tiltag i støbeskeen. Derfor leder vi netop nu efter vores nye HR-koordinator.

Er du stærk til administration? Kan du give ledelsen, medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere en imødekommende, effektiv og korrekt betjening? Så er det dig, vi søger.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Rekrutteringsadministration
  • Udarbejdelse og indrykning af stillingsopslag
  • Ansøgningshåndtering mv.
  • Planlægning af onboarding mv.
 • Udvikling og vedligeholdelse af leder-/medarbejdermaterialer (f.eks. personalehåndbog)
 • Udvikling og vedligeholdelse af arbejds- og procedurebeskrivelser
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Strategisk og forretningsfokuseret generalist til digitalisering af den offentlige sektor

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ser du tingene i en større kontekst, tænker du enkelte dele ind i en helhed, og kan du arbejde på tværs af forskellige organisationer og fagområder? Har du kendskab til de forskellige aspekter af vores samfund, og hvordan de spiller sammen, så er det dig vi søger.

Vi søger en strategisk- og forretningsfokuseret AC’er til projektledelse i vores afdeling - Digital Kommunikation. Vores dynamiske 6-personers team er en del af Digitaliseringsstyrelsen, og vi har fokus på standardisering, brugervenlighed og forankring. Der er højt til loftet, plads til nye ideer, nye måder at gøre tingene på, og der er ikke langt fra ide til udførelse.

Digitalisering er forandring, og derfor er det vigtigt, at du kan forandringslede og samarbejde med de mange forskellige interessenter, der er en del af dine projekter.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Telefonrådgivere til Tusaannga

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Tusaannga udvider åbningstiderne fra 22.00 til 04.00 i weekenderne for at imødekomme borgernes behov og søger derfor nye telefonrådgivere.

Tusaannga er Grønlands samlede rådgivningstilbud, som yder landsdækkende rådgivning til børn, unge og voksne, via telefon 801180 og sms 1899.
Tusaannga er et tilbud til borgere, der har brug for at tale med nogen om problemstillinger, som de ikke føler, de kan få hjælp til i deres vanlige omgangskreds eller lokalsamfund.

Som telefonrådgiver skal du bl.a.:

 • Betjene vores telefoner og sms-system i samspil med kollegaer
 • Praktisere støttende lytning for børn/unge og voksne med problemstillinger, der kan spænde fra alt mellem mobning, vold, opdragelse, krænkelser til misbrug m.v.
Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Institutleder til Institut for Sygepleje & Sundhedsvidenskab – genopslag

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Institut i fremdrift søger en aktiv og engageret institutleder med en faglig og ledelsesmæssig stærk profil.

Institut for Sygepleje og Sundhedsvidenskab ved Ilisimatusarfik søger en ny institutleder, der kan stå i spidsen for den fortsatte udvikling i instituttet og den daglige drift. Institutlederen er samtidig afdelingsleder for afdelingen for Sygepleje.

I samarbejde med Institutrådet og institutledelsen er institutlederen ansvarlig for:

 • At afgive indstillinger til rektor og Akademisk Råd om de generelle retningslinjer for forskning og forskningsbaseret uddannelse, studieordninger for uddannelserne, forsøgsordninger vedrørende uddannelserne, nedsættelse af fagkyndige udvalg m.m.
 • Instituttets forslag til budget
 • Udarbejde generelle retningslinjer vedrørende studenteroptag, meritoverførsler, tildeling af akademiske grader m.m.
Grønlands Selvstyre
Danske BankSenior Conduct or NAPA Risk manager Flair for development and driving through changes

Danske Bank, Copenhagen, Helsinki, Stockholm, Oslo, Vilnius

Are you a highly skilled risk professional capable of designing and driving changes and do you have experience with conduct risk or product risk approval?

As a Business Operational Risk & Controls Manager, you will act as a first line of defence, which means you will interact closely with the business areas in CSD and with second line of defence. You will also be responsible for ensuring that risk processes are delivering intended value to Danske Bank employees and customers.

The role responsible for the NAPA/product approval process will work independently across the Group to design, how the product approval process will be run out of CSD ensuring we live up to our policy for product approval (ensuring risk assessment, operational readiness assessment).