5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
AP PensionKunderådgivere til AP Pensions Kundecenter

AP Pension, København

AP Pensions Kundecenter søger flere kunderådgivere.

Du vil indgå i et team, hvor du sammen med 16 engagerede kollegaer vil sørge for, at kundeoplevelsen er i centrum, når du:

  • besvarer telefonopkald eller mails fra en bred vifte af AP’s kunder
  • arbejder med fastholdelse af AP’s kunder som ellers ville være på vej videre til andre pensionsudbydere

Jobbet indebærer, at du sidder i første række og skal være klar til telefonisk og skriftligt at tage imod og rådgive kunder, der henvender sig om forskellige problemstillinger i relation til deres pension. Der er tale om en alsidig jobfunktion, idet du udover kunderne også vil skulle servicere pengeinstitutter, mæglere og AP’s konsulenter.

AP PensionStudentermedhjælper til IT -Service

AP Pension, København

Kunne du tænke dig at få styrket dine praktiske færdigheder inden for adgangsstyring, governance og compliance?

Vi søger en ny studentermedhjælper, på en foreløbig tidsbegrænset stilling, men med mulighed for forlængelse eller fastansættelse. Du vil skulle indgå i et arbejde omkring vores Identity and Access Management system, hvor vi arbejder på at implementere nogle forbedringer til at understøtte behov fra vores forretning og til at sikre yderligere udbredelse af systemet.

Opgaverne vil kræve tæt dialog med systemejere i forretningen, med tekniske ressourcer der forstår adgangsstyringen i applikationerne og med ledelsen i IT-service, herunder også it-sikkerhedsfunktionen. Du skal brænde for både de tekniske aspekter i styring af rettigheder, men også have interesse for de lovgivningsmæssige aspekter i at sikre korrekt adgang til rette personer på et givent tidspunkt, og til en given applikation og data.

Hartmanns A/SIT Service Delivery Manager til klientområdet

Hartmanns A/S søger for AP Pension i København

Har du stor erfaring med klientteknologier og platforme, og vil du brænde for at levere gode brugeroplevelser hos AP Pension? Så er du måske den nye kollega vi leder efter.

AP Pension er midt i en spændende udvikling. Medarbejderstaben er næsten fordoblet efter et opkøb, og man står overfor at påbegynde et godt samarbejde med en ny ekstern IT-outsourcingpartner. Som service delivery manager vil du blive en del af IT-driftsafdelingens stab på 14 medarbejdere. Der er et unikt sammenhold og en familiær omgangstone og vi forventer og fordrer indbyrdes tillid, respekt og støtte.

Du skal bidrage til og sikre, at strategien for klientområdet gennemføres:

  • Agere som systemansvarlig og emnespecialist på klient platformen og for klient støttesystemer
  • Sikre effektive leverancer gennem effektiv leverandørstyring
  • Lede og fordele opgaver overfor slutbrugere
Hartmanns A/SIT-infrastrukturarkitekt

Hartmanns A/S søger for AP Pension i København

Vil du være med til at sætte rammerne og designe fremtidens infrastruktur? Har du erfaring med at udarbejde kravspecifikationer op imod større organisationer? Så er det måske dig vi leder efter.

AP Pension er midt i en spændende udvikling. Medarbejderstaben er næsten fordoblet efter et opkøb, og man står overfor at påbegynde et godt samarbejde med en ny ekstern IT-outsourcingpartner. Som infrastrukturarkitekt bliver det din opgave at bridrage til infrastrukturen i forbindelse med kravspecifikationer og designarbejdet. Desuden vil du stå for kvalitetssikringen på løsningsbeskrivelser og design.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

  • Designe løsninger
  • Udarbejde detaljerede tekniske kravspecifikationer og Service Designs
  • Sikre dokumentation og koordinering med relevante interessenter
Studentermedhjælper til IT -Service
Kunne du tænke dig et studierelevant arbejde inden for IT i forsikrings- og pensionsbranchen?
AP Pension, København Ø
Studiejobs.dk