4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
PeopleLinkPlanning Manager

PeopleLink søger for Trioplast A/S i Nyborg

Som Planning Manager får du ansvar for at udvikle planlægningsfunktionen på 4 fabrikker i Danmark og Sverige. Virksomheden er med nye ejere i en spændende udvikling, som indebærer massive investeringer i såvel produktionsapparat som organisation.

Din opgave er at skabe forudsætningerne for, at planlægningsfunktionen kan sikre fuld udnyttelse af fabrikkernes potentiale og de synergier, der er på tværs af afdelinger og fabrikker.

Med udgangspunkt i forecasts samt viden om produktsammensætning og produktionsudstyrets kapacitet samt tekniske kapabiliteter sætter og implementerer du rammen og nøgleparametre for divisionens fremadrettede produktionsplanlægning. Alt dette i tæt samarbejde med medarbejderne i afdelingen, produktchefer, salgs- og produktionsledelse samt den tekniske afdeling.

PeopleLinkIndustrial Engineer/PTA Ingeniør

PeopleLink søger for Trioplast A/S i Nyborg

Som PTA Ingeniør hos Trioplast får du en central rolle i udviklingen af det tekniske udstyr hos en af Nordens største producenter af plastfolie. Du bliver del af et team på 3 personer i den tekniske afdeling, hvor I alle arbejder på at optimere det samlede produktionsflow med fokus på rentabilitet, oppetid – og ikke mindst miljø og bæredygtighed (Trioplast har gennem årtier haft en betydelig produktion baseret på regenerering af genbrugsplast).

Der er tale om en alsidig rolle med opgaver, der spænder fra leverandørudvælgelse og budgetopfølgning, til brainstorming om tekniske løsninger og ”trouble shooting” når tingene brænder på.

Du tilbydes her et alsidigt og selvstændigt job, hvor din hverdag vil veksle mellem løsning af tekniske udfordringer, udfærdigelse af tegningsdokumentation og økonomisk opfølgning.

PeopleLinkBusiness Controller

PeopleLink søger for Trioplast i Nyborg

Produktions- og supply chain controlling i et spændende miljø

Ansvar for analyser, KPI’er samt projekt- og investeringscontrolling

Trioplast Industrial Film er i en spændende udvikling. Som en del af Altor-koncernen, og som en af Nordens største producenter af plastfolie og -løsninger, er der store ambitioner, og der er igangsat en udviklingsproces, som indebærer investeringer i såvel produktionsapparat som organisation. Som Business Controller træder du ind i en nyoprettet stilling, og du får en central rolle i denne udvikling.

Din primære rolle er at opbygge rammerne for produktionscontrollingen og bidrage til at udvikle området ved at tilvejebringe analyser, nøgletal og beslutningsgrundlag samt at have fokus på investerings- og optimeringsprojekter relateret til produktionen. Du deltager endvidere i løsning af opgaver i forbindelse med udarbejdelse og rapportering af måneds- og årsregnskaber.

Unique Human CapitalCSO

Unique Human Capital recruiting on behalf of Trioplast in Nyborg

Development and implementation of an international sales strategy

As CSO at Trioplast Industrial Film you will have overall responsibility for all sales activities in the Industrial Film Division. This includes full budget responsibility and management of an international sales organisation with 25 employees and a number of direct reports.

Trioplast Industrial Film is known for its high-quality products and has traditionally been focused on product selling. The journey towards value-based selling (solution sales) has begun and now they are looking for a CSO to develop and strengthen the toolbox for the sales organisation to continue this journey.