4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarhus Universitet

Sekretariatsmedarbejder til administrativ support og udvikling af instituttets kandidatuddannelser, Institut for Elektro- og Computerteknologi

Aarhus N

Er du en dygtig koordinator, og motiveres du af at løse administrative opgaver af høj kvalitet? Ønsker du at være en del af et velfungerende sekretariat, som arbejder tæt sammen med instituttets ledelse og medarbejdere i et internationalt miljø?

I samarbejde med dine kolleger i Sekretariatet skal du varetage opgaver på tværs af hele instituttet. Vi er omdrejningspunktet for mange typer af henvendelser og opgaver.

Du vil blive en del af en spændende, international og dynamisk arbejdsplads i vækst. Vi har et professionelt, men uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor faglige udfordringer og et godt kollegialt sammenhold har høj prioritet.

Jordbrugets Uddannelser

Projektkonsulent med interesse for erhvervsuddannelser til indsats inden for det grønne område

Aarhus N

Vil du være med til at arbejde for flere lærepladser, styrket rekruttering og øget kvalitet på erhvervsuddannelser? Så er du måske vores nye kollega.

Din primære opgave bliver at administrere, procesfacilitere og hjælpe med at sikre fremdrift i AUB-projekterne. I hverdagen kommer du til at arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer på kontoret og de 17 skoler, som udbyder uddannelserne. Du kommer løbende til at planlægge og afholde møder rundt i hele landet, indsamle og dele erfaringer samt sikre at projektmidler anvendes bedst muligt og med størst effekt.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Eksterne lektorer til funktionen Uddannelsesansvarlige Prægraduate Lektorer (UPL)

Aarhus N

Find den lokale medarbejderportal for dit institut eller område.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV