5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Antalis A/S

Masterdata Manager, Scandinavia

Stockholm (SE), Holstebro (DK), or Vejle (DK)

Are digital development and optimization opportunities key elements of your future career?

As our Masterdata Manager Scandinavia, your main responsibility is to drive, develop and optimize the Scandinavian product masterdata, in order to ensure a continuous high masterdata quality supporting the business requirements.

In this position, you are given the possibility to influence the development and the direction of the Scandinavian Masterdata department and you thrive in the mix of both project management and supporting daily operational tasks together with your team.

TCM Operations A/S

ERP Specialist

Holstebro

Motiveres du af at optimere forretningsprocesser og implementere avancerede ERP-løsninger?

Vi er i fuld gang med et stort ERP-projekt der skal implementeres på vores fabrikker og brands – så det er et perfekt tidspunkt for dig at komme med på denne rejse.

Du får en bred berøringsflade, da du i ERP-programmet arbejder tæt med procesejere, superbrugere, ledere af forretningsenheder, og så kommer du tæt på vores eksterne partnere i form af systemleverandører og projektledere.

TCM Operations A/S

IT-Projektleder

Holstebro

Vil du være med til at drive fremtidens digitale projekter i en ambitiøs virksomhed? Motiveres du af at være en central figur i organisationen?

Først og fremmest bliver du en central del af vores ERP-program, hvor du får ansvaret for at drive et eller flere spor. Dette gøres i dag af både interne og eksterne koordinatorer, og din erfaring og egen ambition afgør hurtigt, hvor mange af disse spor du kommer til at drive.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Actona Group

Stykliste-ansvarlig

Holstebro

I din stilling som stykliste-ansvarlig hos Actona Group vil du fokusere på at opbygge vores stykliste struktur i vores ERP-systemer. Når strukturen er på plads, vil du koncentrere dig om at indsamle styklister fra leverandører og effektivt administrere og håndtere disse data.

Din rolle vil fokusere på bæredygtighed, og du vil være med til at fremme en bæredygtig tankegang i hele organisationen samt bidrage med at vælge materialer, der minimerer vores møblers miljøpåvirkning.

Actona Group

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV