3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Irma A/SButikselev, Irma Platan

Irma A/S, Frederiksberg

Er du frisk, har masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder? Så bliv salgsassistentelev i Irma Platan.

Vi tilbyder:

  • En udfordrende hverdag, hvor du gradvist vil blive uddannet i alle butikkens afdelinger
  • En to-årig allround uddannelse, som kan bruges bredt indenfor handel
  • 10 ugers skole undervejs, hvor du vil blive undervist på Irma Skolen af Preben, vores lærer fra Tietgen Skolen

I Irma er vi alle købmænd for hvert vores område i butikken. Det giver dig store frihedsgrader og en hverdag, du selv kan præge,

Du bliver trænet i excellent kundeservice, varekendskab, indkøb, prissætning, regnskab, vareeksponering, butikslayout, ja i stort set alt hvad der hører til at være en dygtig købmand.

Irma A/SDelikatesseansvarlig til Irma Peter Bangsvej

Irma A/S, Frederiksberg

Som delikatesseansvarlig i Irma bliver du en vigtig del af Irmas ansigt udadtil og du vil derfor have et stort medansvar for, at vores kunder oplever den uovertrufne service, kvalitet og særlige ånd, som Irma er kendt for. I Irma brænder vi for at gøre en forskel for vores kunder og vores kollegaer.

Dit primære ansvarsområde vil være butikkens delikatesse, hvor du selv er med til at sætte rammer og rutiner for din hverdag i afdelingen. Du skal selv administrere en plan med ugens delikatesser/måltidsløsninger. Du leverer hver dag Irmas Deli grundsortiment og har styr på din egenkontrol, dit lager, madspild og dine varebestillinger. Du skaber mad begejstring og inspiration ved f.eks. at lave smagsprøver, inspirerende oplæg og retter af høj kvalitet og indbydende udseende. Derudover bidrager du altid positivt til hele butikkens drift og stemningen i butikken.

Irma A/SButikselev, Irma Vedbæk Strandvej, Nordsjælland

Irma A/S

Er du frisk, har masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder? Så bliv salgsassistentelev i Irma.

Et ja til at blive salgsassistentelev i Irma, er et ja til en karriere på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I Irma arbejder vi meget målrettet med eleverne, for vi håber at se dem som fremtidens ledere i vores butikker.

Vi tilbyder:

  • En udfordrende hverdag, hvor du gradvist vil blive uddannet i alle butikkens afdelinger
  • En toårig allround uddannelse, som kan bruges bredt indenfor handel
  • 10 ugers skole undervejs, hvor du vil blive undervist på Irmas eget uddannelsescenter

I Irma er vi alle købmænd for hvert vores område i butikken. Det giver dig store frihedsgrader og en hverdag, du selv kan præge, så længe du holder dig for øje, at Irmas succes er en holdindsats.