5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GMB Ejendomme

Fotograf og SoMe-medarbejder

Silkeborg

Hos GMB Ejendomme søger vi en erfaren fotograf og SoMe-medarbejder til vores nybyggede domicil på Mads Clausens Vej i Silkeborg.

Du får hovedansvaret for vores online tilstedeværelse på de sociale medier, og en vigtig del af rollen bliver at skabe opmærksomhed om vores koncern ved at udarbejde spændende content både i form af tekst og billeder til de sociale medier.

GMB Ejendomme

Tømrer til påsætning af blik på aftenhold

Kjellerup

Vi oplever stor vækst og har derfor brug for nogle erfarne og hjælpsomme hænder, der kan indgå i vores friske team, hvor vi sammen sørger for at løse opgaverne. Den primære opgave i stillingen er montering af blik på facader og montering af sternblik på skure.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 15:00-23:00.

Vi forventer at du har en baggrund som tømrer, snedker eller blikkenslager.

GMB Ejendomme

Rengøringsassistent

Silkeborg

Hos GMB Ejendomme søger vi en rengøringsassistent, der skal stå for rengøring af medarbejderboliger og lejeboliger, herunder slutrengøring inden overdragelse til nye beboere, samt rengøring af skurvogne på byggepladser.

Du kommer som udgangspunkt til at arbejde ud fra vores nybyggede domicil på Mads Clausens Vej i Silkeborg, men en stor del af arbejdet vil foregå på forskellige lokationer rundt om i landet. Du får stillet en arbejdsbil til rådighed til at transportere dig og dine arbejdsredskaber rundt.

GMB Ejendomme

Kvalitetssikringsmedarbejder til dag- og aftenhold

Kjellerup

Hos GMB Produktion søger vi en erfaren kvalitetssikringsmedarbejder til vores produktionshal i Kjellerup. Den primære opgave i stillingen er at udføre daglige kontroller af elementer ud fra det gældende tegningsmateriale, så vi på den måde sikrer, at kvaliteten er i orden inden elementerne sendes ud på byggepladserne.

Vi leder efter en kollega med en håndværksmæssig baggrund, der har god tegningsforståelse og byggeteknisk indsigt, og som formår at holde fokus på høj kvalitet i en omskiftelig hverdag.

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

  • Daglig kontrol af elementer
  • Hjælpe kollegaer i produktionen med at forstå tegninger og detaljer på tegninger
  • Afhjælpe afvigelser på elementer

Tømrer til nathold hos GMB Produktion

Kjellerup

Hos GMB Produktion starter vi et nyt nathold op, og vi har derfor brug for tømrere til vores produktion af træelementer i Kjellerup.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV