4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Bolig- og Planstyrelsen Erfaren økonomimedarbejder

Bolig- og Planstyrelsen, København

Vil du være med til at præge og udvikle budgetteringen og bidrage til etableringen af en kompetent og effektiv økonomienhed? Så er du måske vores nye økonomimedarbejder i Bolig- og Planstyrelsens Administration.

Bolig- og Planstyrelsen er en forholdsvis nyoprettet styrelse, og vi er i fuld gang med at etablere styrelsens økonomifunktion.

Som vores nye økonomimedarbejder vil du særligt arbejde med opgaver inden for budget og bevillingsområderne.

Vi er ved at sætte rammerne for et fagligt stærkt team, hvor du kommer til at bidrage til et af de mest komplekse områder på finansloven med over 70 hovedkonti. Du vil i den forbindelse være med til at udarbejde interne budgetter, budgetopfølgningen, bidrag til Finanslov, analyser og beslutningsoplæg.

Bolig- og Planstyrelsen Erfaren regnskabsmedarbejder

Bolig- og Planstyrelsen, København

Har du lyst til at arbejde med regnskabs- og kontrolopgaver i et engageret økonomiteam? Så er du måske vores nye kollega. Bolig- og Planstyrelsen søger en kontoruddannet med regnskabsmæssig baggrund.

Bolig- og Planstyrelsen er en forholdsvis nyoprettet styrelse, og vi er i fuld gang med etablering af styrelsens økonomi- og regnskabsfunktion. Som regnskabsmedarbejder i Bolig- og Planstyrelsen får du derfor i høj grad lov til at præge dine daglige arbejdsopgaver. Du vil få en bred kontaktflade ud i forretningen og løser arbejdsopgaver i en spændende hverdag fyldt med gode kollegaer og varierende udfordringer.

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet, der blev oprettet i begyndelsen af 2021 med ca. 180 medarbejdere.

Bolig- og Planstyrelsen Konstruktionsingeniør til Byggeri

Bolig- og Planstyrelsen, København

Vil du være med til at gøre en forskel for byggebranchen og bruge din konstruktionsfaglige baggrund til at skabe rammerne for byggeriet? Har du kendskab til bygningsreglementet og har du lyst til at engagere dig i udviklingen af byggereguleringen? Så er der nu mulighed for en fagligt udfordrende hverdag med engagerede og dygtige kolleger, og hvor du skal bruge din faglighed i feltet mellem teknik, jura og politik.

I Byggeri løser vi vores opgaver i et samspil mellem teknikere, jurister og generalister, og vi har travlt. Vi mangler derfor endnu en dygtig konstruktionsingeniør, der vil hjælpe os med løsningen af alle opgaverne inden for bærende konstruktioner. Og opgaverne er mange, forskelligartede og meget spændende.

Bolig- og Planstyrelsen Chefkonsulent til økonomi til Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen, København

Har du lyst til at gøre en forskel for opbygningen af Bolig- og Planstyrelsens økonomifunktion i samarbejde med vores administrationschef? Vil du gerne bidrage til udviklingen af en ny styrelse i et spændende fagligt miljø, hvor du bidrager til etableringen af en kompetent og effektiv økonomienhed? Så er du måske vores nye chefkonsulent i Bolig- og Planstyrelsens Administration.

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse, og vi er i fuld gang med at etablere styrelsens økonomifunktion. Som vores nye chefkonsulent vil du være med til at sætte retning for økonomifunktionen særligt på budget og bevillingsområderne. Du vil få en bred kontaktflade ud i forretningen, og have et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet herunder på regnskabsområdet. Du skal løse arbejdsopgaver i en spændende hverdag fyldt med varierende udfordringer.