3 job matcher din søgning 3 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Semler Mobility Retail A/S

Automekaniker til Semler Mobility i Silkeborg

Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier?

Du kommer til at arbejde med mærkerne Volkswagen, ŠKODA, CUPRA/SEAT og Audi – biler af højeste kvalitet. Vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde, og der er naturligvis en lift og værktøj til alle og adgang til digitale værktøjer.

Vi har et sikkert og godt arbejdsmiljø med imødekommende og professionelle kolleger i alle aldre, og tilbyder mulighed for at blive en del af en spændende og professionel bilkoncern, som tæller over 3.200 kolleger.

Semler Mobility Retail A/S
Semler Mobility Retail A/S

Pladesmed til Semler Mobility i Aalborg

Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og af at yde god service?

Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse.

Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega.

Semler Mobility Retail A/S
Semler Mobility Retail A/S

Karrosseritekniker søges til Skadecenteret – Semler Mobility på Amager

Kastrup

Du vil som vores nye medarbejder arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier og bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at skabe glade kunder og medarbejdere. Vil du være med på holdet?

Vi er et professionelt team, som reparerer biler af højeste kvalitet. Vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer og du har dit eget værktøj.

Semler Mobility Retail A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV