2 job matcher din søgning 2 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GML-HR A/S Økonomiassistent

GML-HR A/S søger for Ipart ApS i Hammel

Har du erfaring med kreditorbogholderi og kan du lide selv at initiere egne opgaver? Kunne du tænke dig, at bliver en del af en spændende organisation, med stærke produkter og et solidt ejerskab? Så er rollen som økonomiassistent hos Ipart ApS i Hammel noget for dig.

Som Økonomiassistent hos Ipart ApS bliver du en vigtig tilføjelse til et team på i alt 3 personer inkl. Økonomichefen, som du vil referere til. Du bliver ansvarlig for alt, som relaterer sig til håndtering af selskabets kreditorer.

Virksomheden er godt i gang med at optimere både processer, systemer og procedurer – hvor alle idéer, der kan være med til at gøre hverdagen nemmere er velkomne. Du får gode muligheder for at have en stor indflydelse på din egen hverdag.

GML-HR A/S
GML-HR A/S Økonomichef

GML-HR A/S søger for Ipart ApS i Hammel

Vi søger en forretningsorienteret og datadreven økonomichef, som kan sikre, at IPART, via stærke processer og effektiv drift, leverer gode resultater og høster gevinsten af virksomhedens innovative og bæredygtige modulbyggerier til tankstationer, bilvaskehaller og el-ladestationer.

Som økonomichef bliver du ansvarlig for økonomifunktionen, ligesom du vil være en vigtig aktør i virksomhedens ledergruppe. Du kommer ombord i en virksomhed, der har igangsat en bevægelse, og som på kort tid har etableret sig som en seriøs spiller i sin branche.

GML-HR A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV