4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AudiWeekend-/eftermiddagshjælpere til Audi Fredericia

Audi

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et deltidsjob/studiejob i bilbranchen? Audi Fredericia søger lige nu nye kolleger til vores reception.

Som medhjælper hos os indgår du i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde. Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder til både salgsafdelingen og værkstedet. Jobbet indebærer derfor meget kundekontakt, hvor du er bindeleddet fra du byder vores kunder velkommen til en salgsrådgiver tager over.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Modtagelse af kunder
  • Kassebetjening
  • Udlejning af biler
AudiKlargøringsmedarbejder til Audi Gladsaxe

Audi, Søborg

Audi Gladsaxe udvider vores klargøringsafdeling, og vi har dermed behov for endnu en kollega i klargøringsteamet, som sørger for at klargøre nye samt brugtvogne af vores bilmærker Audi, Volkswagen og Skoda.

Du bliver en del af et kompetent team, som sætter en ære i at sikre en høj service og hjælper med at klargøre biler til vores kunder såvel som interne biler. Dine daglige opgaver er for eksempel polering af biler, nanobehandlinger, rens af bilsæder mv.

Sammen med klargøringsteamet vil du stå for at modtage nye biler fra fabrikkerne, diverse opgaver omkring ejendommen samt muligvis hjælpe mekanikerne på værkstedet med lettere montørarbejde.

AudiSalgsrådgiver til Audi Amager

Audi, Kastrup

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra bilbranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde med et eksklusivt markedsledende brand og sælge Audi-biler af høj kvalitet.

Er du drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige og er samtidig resultatorienteret? Så kan du meget vel være vores nye kollega!

I dagligdagen er du i kontakt med kunder og rådgiver om vores forskellige købs- og leasingmuligheder af Audis komplette sortiment. Du afdækker kundernes behov og finder mulige løsninger på en ordentlig måde. Det er en spændende rolle, hvor du som salgsrådgiver betjener en lang række kundesegmenter og salgskanaler og samtidig bidrager til, at vi når de forretningsmæssige salgsmål.

AudiIntern servicerådgiver til Audi Gladsaxe

Audi, Søborg

Er du klar til at være en del af styringen på Danmarks største Audi-værksted med dedikerede og professionelle kolleger? Så kan vi tilbyde dig en spændende stilling i en travl hverdag, hvor du får indflydelse og udviklingsmuligheder.

Hos Audi Gladsaxe søger vi snarest en intern servicerådgiver til at sikre optimal værkstedsdrift via effektiv planlægning, samarbejde og daglig trivsel.

Dine arbejdsopgaver er:

  • Ansvar for produktion på værkstedet, problemløsning og kvalitetskontrol
  • Udregning af tilbud til kunder og fakturering
  • Opfølgning på, at den tid, vores mekanikere har brugt på sagerne, opgøres så retvisende som muligt