6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
DEKRA A/S

Udadvendt og opsøgende sælger søges til DEKRA Fyn

Odense NV

Er du en stjerne til at skabe samarbejder på tværs, elsker du at sparke døre ind og gøre en forskel?

Vi har fuld fart på og vækster i DEKRA, derfor har vi brug for en ny kollega, der bliver ansvarlig for salg og rådgivning til vores kunder i Region Syddanmark, primært fokuseret omkring vores distrikt på Fyn.

Som områdeansvarlig konsulent bliver det dit ansvar at formidle vores Transport- & Businesskurser og rekrutteringsservice til virksomheder inden for flere forskellige brancher samt sikre professionel rådgivning til vores samarbejdspartnere.

DEKRA A/S
Gem
DEKRA A/S

Engageret og proaktiv Digital Communications Specialist

Brøndby

DEKRA søger en Digital Communications Specialist, som skal bidrage til at styrke DEKRA’s position og brand både internt og eksternt gennem udvikling af sociale medier, nyhedsbreve, intranet samt websites og presseindsatser.

Du får en central rolle i en organisation med mere end 600 engagerede kolleger i hele landet, som hver dag går de ekstra skridt for at gøre en forskel. Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil.

DEKRA A/S
Gem
DEKRA A/S

Ny koordinator til kursusadministration

Nørresundby

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for den daglige koordinering af vores kurser i Nørresundby, og vil du være en del af ”familien” i Nordjylland, hvor vi alle brænder for det, vi laver?

Du koordinerer og sørger for alt det praktiske omkring vores kurser i Nørresundby og kan se frem til en alsidig hverdag med mange typer administrative opgaver.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et dynamisk team samt mulighed for personlig og faglig udvikling.

DEKRA A/S
Gem
DEKRA A/S

Synsmedarbejder til synshal i Brabrand

Brabrand

Er du den bedste synsmedarbejder og ønsker du en hverdag fuld af forandring?

Vi søger i øjeblikket efter en ny medarbejder til vores synshal i Brabrand, som er både uafhængig og fokuseret på at give en god kundeoplevelse.

Vi tilbyder en spændende hverdag med blandt andet:

  • Et spændende og selvstændigt job.
  • Stor indflydelse på din egen arbejdsdag.
  • Dygtige kolleger og mulighed for faglig/teknisk assistance og sparring.
DEKRA A/S
Gem
DEKRA A/S

Synsmedarbejder til ny synshal

Horsens

Er du den bedste synsmedarbejder, og ønsker du en hverdag fuld af forandring? Lige nu leder vi efter to uafhængige og kundeorienterede synsmedarbejdere til vores nye synshal i Horsens, beliggende i det innovative og nyskabende Recharge City.

Du kan godt glæde dig til at blive en del af vores team. Vi har et rigtigt godt arbejdsklima, og jeg ser frem til, at du bliver vores nye kollega.

– Lasse
DEKRA A/S
Gem

Engageret og proaktiv Digital Communications Specialist

Brøndby

DEKRA søger en Digital Communications Specialist, som skal bidrage til at styrke DEKRA’s position og brand både internt og eksternt gennem...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV