3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Guldbrandsen & Lythje ApS Projektleder til udviklingsprojekter

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Airmaster i Aars

Airmaster A/S er Europas førende indenfor decentral komfortventilation til det professionelle marked. Virksomheden har hovedsæde i Aars, 120 kompetente medarbejdere og omsætter årligt for et trecifret millionbeløb. Med sine selskaber i Holland, Norge, Sverige og Belgien og et stort forhandlernetværk er Airmaster A/S langt med deres mission, som er at skabe god luftkvalitet og termisk indeklima for flere.

Din primære opgave bliver at realisere projektideer til færdige produkter, der kan introduceres for vores kunder. Du skal kunne motivere og involvere relevante kompetencer internt såvel som eksternt, så det er attraktivt og motiverende at tage del i dine projekter. Vi forventer, at du:

  • Sikrer, at projekterne når succeskriterierne, herunder produktkvalitet, kostpris og time-to-market.
  • Anvender og udvikler Airmasters Stage Gate model og øvrige værktøjer.
  • Medvirker til at forkorte projektperioden i udviklingsprojekter.
Guldbrandsen & Lythje ApS Produktionsleder med erfaring fra montageproduktion

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for Airmaster i Aars

Få ledelsesansvaret for ca. 65 medarbejdere i Airmasters montageproduktion, hvor dine primære opgaver bliver at lede og udvikle de samlede produktionsaktiviteter til det næste niveau.

Airmaster er i rivende teknologisk, organisatorisk og markedsmæssig udvikling. Derfor søger vi en ny produktionsleder til montageproduktionen.

Dine hovedopgaver bliver at videreudvikle vores produktionssetup og produktionsorganisation. Derudover kommer du med input til at udvikle produktionen med fokus på kapacitet og effektivitet, så vi fortsat sikrer, at vi leverer til tiden og i rette kvalitet.

Det er essentielt, at du har viden og erfaring fra montageproduktion, både i forhold til introduktion af nye produkter og opbygning af celle- og linjemontage.

Gem
Hansen Toft A/S Area Sales Manager

Hansen Toft A/S søger for Airmaster

Vil du sælge ventilationsløsninger, der sikrer den bedste luftkvalitet?

Airmaster A/S er markedsledende inden for decentrale ventilationsløsninger, som sikrer god indendørs luftkvalitet, og du bliver en del af den danske salgsorganisation med fire Area Sales Managers.

Dit marked bliver centreret omkring København, og dine nøgleopgaver inkluderer:

  • Gennemførelse af salg og rådgivning til potentielle og nuværende kunder. Det primære kundesegment er kommuner, så der er fokus på offentlige byggerier, herunder særligt skoler og institutioner.
  • Dialog og bearbejdning af rådgivende ingeniører, bygherrer og arkitekter, så ”decentrale ventilationsløsninger som Airmaster” bliver en del af udbudsmateriale til nybyg og renoveringsprojekter.
  • Opbygning af gode relationer og dialog internt, særligt til de andre sælgere, internt salg og teknisk support.
Hansen Toft A/S