6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CBRE Teknisk Servicepartner

Innovativ landsdækkende virksomhed søger tekniker til tekniske eftersyn

Greve

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

Vi søger en dygtig tekniker til at udføre eftersyn af el-tekniske anlæg hos vores industri- og erhvervskunder på Sjælland.

Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

CBRE Teknisk Servicepartner
CBRE Teknisk Servicepartner

Tekniker til lovpligtige eftersyn

Greve

Vi er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig og erfaren elektriker til at servicere vores kunder.

Du får en afvekslende og udfordrende hverdag med stor frihed og selvstændig opgaveløsning. Vi har plads til dig, så længe du har passion for at lave tingene rigtigt og lyst til at videreudvikle dig indenfor El, ABA og lovpligtigt eftersyn.

Du får base i Greve og et landsdækkende netværk af kollegaer, der sikrer dig stor opbakning og faglig sparring.

CBRE Teknisk Servicepartner
CBRE Teknisk Servicepartner

Business Unit Sales Coordinator med sans for marketing

Århus

Vil du være en del af CBRE Teknisk Servicepartner, der samarbejder med nogle af de største og mest anerkendte virksomheder I Danmark?

Vi søger en Business Unit Sales Coordinator til at understøtte vores salgsteam med koordinering af tværgående opgaver, så vi sammen kan fastholde og tiltrække nye kunder. Du kommer til at samarbejde med salgsledelsen med at omsætte ideer og koncepter til professionelt og helstøbt salgs- og præsentationsmateriale.

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Regnskabschef

Aalborg

Vil du arbejde i en dynamisk og værdibaseret servicevirksomhed i stor vækst? Er du kyndig inden for regnskab især moms og SKAT?

I et job hos os får du en spændende alsidig hverdag med muligheder for at gøre en stor forretningsmæssig forskel. Du får stor indflydelse på dit eget job, ligesom vi understøtter din udvikling både personligt og fagligt, da vi generelt har fokus på at udvikle vores medarbejdere.

Du får engagerede kollegaer med en uhøjtidelig omgangstone, med en handlingsparat indstilling. Du kan forvente en grundig og planlagt introduktion til jobbet og forretningen, så du kommer godt fra land i din nye rolle hos os.

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Business Controller til vores Facility Management division i København

Vores kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder globalt, så hvis du vil være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat udvikling, så har vi jobbet til dig.

Rollen indbefatter det fulde Profit & Loss og Balance sheet-ansvar for en portefølje af konti og vil arbejde tæt sammen med account operations, financial controllership og det bredere business finance team. Du vil føre tilsyn med porteføljens økonomiske resultater og give klar synlighed til den operationelle ledelse, samtidig med at du sikrer compliance og førsteklasses økonomisk kontrol..

Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

CBRE Global Work Solutions søger en ansvarlig partner for Talent Acquisition til deres Facility Management (FM) division

København

Vil du være ansvarlig for Talent Acquisition hos CBRE Global Workplace Solutions (GWS) i Danmark og være med til at understøtte FM forretningen? Hvis du har mange års erfaring fra rekruttering og search og en samarbejdsorienteret profil, der samtidig er en skarp relationsskaber – så er det dig, vi er på udkig efter…

Som vores nye Talent Acquisition Partner bliver du ansvarlig for vores rekrutteringer og talentpool i Danmark fra identificering af det rette talent til udvikling, fastholdelse og exits.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV