2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
JS Danmark A/SMødebooker til virtuelt team

JS Danmark A/S

Er du en selvstændig sælger med et naturligt hunter-instinkt? Og motiveres du af at arbejde i en KPI- og performancedrevet virksomhed med frihed under ansvar?

Så kan du lige nu blive en del af en positiv og proaktiv arbejdsplads, hvor det er muligt at få arbejdsliv og familieliv til at gå op i en højere enhed.

Til trods for coronakrisen havde vi i 2020 det bedste år i 10 år, og væksten fortsætter. Denne situation vil vi gerne udnytte til at omstille os til at blive en mere digital og virtuel virksomhed.

Vi har derfor valgt at styrke vores salgsorganisation yderligere med et nyt virtuelt team bestående af resultatdrevne og strukturerede mødebookere. Mødebookerne skal ved hjælp af vores nyeste teknologi inspirere vores kunder virtuelt gennem individuelle onlinepræsentationer for at overbevise dem om vores produkt og koncept.

Hjemmearbejdsplads
JS Danmark A/SAnnoncesælger til virtuelt team

JS Danmark A/S

Er du Sælger med stort S? Trives du i en travl hverdag, hvor KPI’er, konkurrence og salgstal er for øje, samtidig med at du har seriøse muligheder for at tjene en god løn uden loft?

Så kan du lige nu blive en del af JS Danmark A/S’ nye virtuelle team af dygtige annoncesælgere, som får mulighed for at drive arbejdet hjemmefra. Til trods for coronakrisen havde vi 2020 det bedste år i 10 år, og væksten fortsætter. Denne situation vil vi gerne udnytte til at omstille os til at blive en mere digital og virtuel virksomhed.

Jobbet:

  • Din primære opgave er at tilbyde den mest optimale annonceløsning til dine kunder via telefonen.
  • Du indhenter annoncemateriale fra dine kunder og forstår at overholde deadlines.
  • Det er dit ansvar at varetage egen kundeportefølje samt at opnå et månedligt salgsbudget på 400.000 kr.