16 job matcher din søgning 16 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 16 af 16 resultater.
Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & HandelsgymnasiumSkemaplanlægger

Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & Handelsgymnasium

Dygtig og ansvarsfuld skemaplanlægger til Køge Handelsskole

Køge Handelsskole søger dig som besidder det store overblik, ser muligheder og som er stærk i både kommunikation og administrative systemer.

Som skemaplanlægger på Køge Handelsskole vil du skulle planlægge projektforløb, projektdage, undervisningsmoduler og sørge for at alle skemabrikker for hhx-afdelingen, brobygning og introforløb for folkeskoleelever, særlige arrangementer, samt eksterne bookinger er indtastet i de relevante studieadministrative systemer.

Du bliver en del af en velfungerende elevadministration, der arbejder tæt sammen med de pædagogiske afdelinger på Køge Handelsskole. Det er et spændende og udviklende job med råderum og plads til egen indflydelse i samarbejde med dine kollegaer i elevadministrationen.

Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Ansøgningsfrist 13. april

Kan du lede, motivere og lære fra dig?

Vi engagerer topmotiverede bachelorer og kandidater, som har lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer: Det handler om at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark.

Bliv en del af et toårigt og fuldt lønnet graduate-program:

 • Fastansættelse i en udsat folkeskole på fuld tid med fuld løn
 • Tæt sparring med en professionel lærerfaglig mentor
 • Netværk, idéudvikling og sparring med andre dygtige graduates
 • Workshops med fokus på læring og ledelse
 • En akkrediteret læreruddannelse på 150 ECTS

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
Roskilde Tekniske Skole
Underviser i svineproduktion på landbrugsuddannelsen

Roskilde Tekniske Skole, Høng

Landbrugsskolen Sjælland i Høng søger lærer til undervisning i svineproduktion.

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag sammen med unge mennesker og lærerteams med stor interesse for det pædagogiske arbejde.

Opgaverne kan blandt andet være følgende:

 • Undervisning i svineproduktion
 • Undervisning i personaleledelse
 • Undervisning i grundfag som matematik, naturfag og biologi
 • Deltagelse i kostskolemiljøet.
Roskilde Tekniske Skole
S/I Fgu-Skolen ØstUnderviser til dansk på vores skole i Lejre

S/I Fgu-Skolen Øst, Roskilde

FGU-Skolen Øst søger underviser til dansk samt mindst et andet alment fag fra fagrækken på FGU.

FGU er et uddannelsestilbud til unge under 25 år, der ikke har gennemført eller er i gang med en ungdomsuddannelse, og som heller ikke er i beskæftigelse. Den Forberedende Grunduddannelse (FGU) skal give de unge kompetencer og motivation til at begynde en ungdomsuddannelse eller et job.

Vi har brug for en underviser, der:

 • Kan være med til at opbygge og strukturere undervisningen i de almene fag i FGU Lejre.
 • Kan organisere undervisningen og holddelingen efter de lokale forhold og elevgruppens sammensætning.
 • Vil være med til også at udvikle de fysiske rammer for undervisningen.
KrifaJobkonsulent

Krifa, Ringsted

Som jobkonsulent i Krifa Ringsted bliver du en del at en et arbejdsfællesskab, hvor faggrænser brydes, og der løftes i flok.

Din primære opgave vil være at råde, vejlede og motivere vores medlemmer ved individuelle samtaler. Samtalerne tager udgangspunkt i a-kasselovgivningen om regler, rettigheder og pligter som dagpengemodtager. Sammen med den jobsøgende planlægger og tilrettelægger du den mest effektive jobsøgningsstrategi i bevægelsen mod det næste job.

Det er vigtigt, at du kan sikre dig, at vores medlemmer er korrekt dækket ind. Det gør du blandt andet gennem behovsafdækning i de samtaler, du afholder.

Vi tilbyder:

 • Uddannelse og oplæring i jobbet som jobkonsulent
 • En lydhør ledelse, der gerne inddrager og giver plads til nye idéer
 • En arbejdsplads med mange muligheder for personlig og faglig udvikling
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vi søger en adjunkt/lektor til produktionsteknologuddannelsen

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Din profil er kendetegnet ved stærke formidlingskompetencer kombineret med en solid praktisk og teoretisk baggrund indenfor flere af fagområderne konstruktion, materialelære, produktionsteknik og produktionsoptimering. Det er desuden vigtigt for os, at du er motiveret for en karriere som underviser og er god til at forklare teorier med deres anvendelighed i praksis.

Som adjunkt/lektor i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for dine fagområder og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen, herunder arbejde med udviklingsprojekter og andet videnarbejde. Du vil desuden blive en del af det samlede erhvervsakademi, hvor du vil indgå i tværgående aktiviteter.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
EUC NordvestsjællandFaglærer til tagdækker-uddannelsen

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Vil du uddanne fremtidens dygtigste tagdækkere?

Vi søger lige nu timelærere til vores tagdækkeruddannelse på EUC Nordvestsjælland. Vi vækster og har brug for undervisere, der har tid, lyst og evner til at være med til at uddanne fremtiden dygtigste tagdækkere. Så hvis du kunne tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får brug for et bredt branchekendskab og mulighed for at give din faglige stolthed videre, er det dig, vi søger!

Du bliver en del af vores team i uddannelsesafdelingen i Audebo. Du vil skulle undervise både på grundforløb, hovedforløb samt AMU. Du skal have fokus på elevernes læring og trivsel i undervisningen og samarbejde med dine kollegaer og vejledere omkring elevernes gennemførelse.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vi søger en adjunkt/lektor til VVS-uddannelsen (genopslag)

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Slagelse

Vi søger en kollega, som vil være med til at uddanne fremtidens VVS-installatører i samarbejde med et ambitiøst underviserteam.

Din profil er kendetegnet ved stærke formidlingskompetencer kombineret med en solid baggrund indenfor det VVS-faglige område. Er du ikke VVS-uddannet har du på anden måde fået viden og færdigheder, der sætter dig i stand til at undervise i uddannelsens fag.

Som adjunkt/lektor i Zealand får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med fleksible arbejdstider. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisning inden for dine fagområder og i tæt samarbejde med kollegaer og studieleder indgå i planlægning og udvikling af uddannelsen, herunder arbejde med udviklingsprojekter og andet videnarbejde.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Kata FondenBliv projektleder for nyt og innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

 • Vil du gøre en forskel for grundskolen? Og har du evnen til at indsamle og systematisere viden fra specialister i projektbaseret læring – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

LEAPS – et initiativ i Kata Fonden
Kata Fonden er en almennyttig projektfond med fokus på at gennemføre initiativer, som giver Danmark ny viden om læring, undervisning, kreativitet og innovation.

Opbyg vores videnscenter og udform strategien for LEAPS’ metoder
Som tværgående projektleder fungerer du som knowledge manager og opbygger vores videnscenter, hvor vi indsamler, analyserer og udvikler viden og best practice.

Vi er slet ikke i tvivl. LEAPS er et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter. Og ligesom dine kolleger vil du opleve en stejl læringskurve og få unik indsigt i, hvordan vi sammen med vores skoler omstiller en skole til projektbaseret læring.

Interesseret?

ZBC
Skolepraktikinstruktør til byggeriets uddannelser

ZBC, Slagelse

Er du tømrer og brænder du for at arbejde med unge mennesker? Vil du medvirke til at vores skolepraktikelever får en hverdag og en uddannelse i verdensklasse?

Som instruktør på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. At arbejde med uddannelse er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse unge mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de fagligt bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og vise dem, hvordan hverdagen fungerer som faglært.

Professionshøjskolen Absalon
Dedikeret underviser til Sygeplejerskeuddannelsen i Slagelse

Professionshøjskolen Absalon

Brænder du for at facilitere læringsforløb, og synes du, ligesom os, at det er vigtigt at uddanne fremtidens professionelle sygeplejersker? Har du særlig viden om sygeplejefaglige interventioner og tværprofessionelt samarbejde i et sundhedsvæsen under forandring? Er du optaget af at skabe læringsforløb, der brænder igennem og fastholder de studerendes engagement og nysgerrighed på at lære mere? Så har vi jobbet til dig på sygeplejerskeuddannelsen i Slagelse.

På Professionshøjskolen Absalon har vi en ambition om at levere engagerende undervisning. Det gør vi blandt andet ved at facilitere læringsrum, hvor vi kombinerer et højt teoretisk niveau med praktisk viden og erfaring. Det gør vi sammen med de studerende. Vi har erkendt, at relationerne i rummet betyder meget for læringsforløbet.

S/I FGU Midt- og ØstsjællandGENOPSLAG: Relationsstærk og faglig kompetent faglærer til Byg, Bolig & Anlæg

S/I FGU Midt- og Østsjælland, Køge

Vores faglærer på værkstedslinjen Byg, Bolig & Anlæg på FGU-skolen i Køge har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi nu en ny kompetent og engageret medarbejder, der kan varetage den produktionsrettede undervisning på værkstedet, der p.t. rummer 18 elever i færd med deres produktionsgrunduddannelse (PGU).

Opgaven som faglærer kræver især, at du motiveres af at udvikle en ny undervisningsform og skabe et læringsrum, der forbereder den unge til at tage næste skridt mod videre uddannelse eller arbejdsliv.

Du skal trives med ansvaret for værkstedets materiel, værktøjer og undervisningsmaterialer, og du skal være indstillet på, at du får et budget, som skal overholdes. Du skal tage ansvar for den produktion, der foregår på værkstedet, så den giver eleverne både faglige, personlige og sociale kompetencer.

EUC NordvestsjællandFaglærer til bygningsmaleruddannelsen

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

Er du en dygtig og erfaren bygningsmaler, og har du lyst til at prøve kræfter med et job som underviser? Så er du måske vores nye malerfaglærer.

Vi søger en faglærer, der har erfaring fra branchen og gerne med undervisningserfaring. Du brænder for at være med til at uddanne og efteruddanne unge og voksne inden for malerfagene. Det er vigtigt, at du er vant til at have mange bolde i luften, og at du kan strukturere din hverdag.

Vi lægger vægt på, at du udviser et stort engagement både for malerfaget, men også i det pædagogiske arbejde. Vores elever kommer med forskellige forudsætninger også på det sociale og personlige plan. Vi sætter pris på, at du sammen med kolleger kan tilpasse undervisningen således, at den tilgodeser elevernes forudsætninger, at du er entusiastisk og autentisk.

EUC NordvestsjællandEl-teknisk faglærer

EUC Nordvestsjælland, Holbæk

EUC Nordvestsjælland søger en engageret og kompetent el-teknisk faglærer, der skal indgå i vores lærerteam i Holbæk og undervise i teori og praktik. Har du en baggrund som el-installatør, elektriker, svagstrømstekniker, styrings- og reguleringstekniker eller anden relevant faglig uddannelse? Og kunne du tænke dig et meningsfuldt job, hvor du får mulighed for at give din faglige stolthed videre? Så er det dig, vi søger!

Nordvestsjællands største uddannelsescenter, EUC Nordvestsjælland, leder lige nu efter en dygtig underviser til vores grundforløb 2 (GF2) forløb, grundforløb 1 (GF1) forløb, introforløb og andre aktiviteter med elever fra folkeskolen og lignende. Du skal undervise med et stort engagement på GF1 og GF2, samt introducere vores fag for elever fra folkeskolen og lignende. Du skal brænde for at have med unge mennesker at gøre, da dette vil være den primære opgave.

Professionshøjskolen Absalon
Engageret og selvstændig underviser der brænder for at formidle sin viden

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Center for Ernæring og Rehabilitering søger lige nu en kollega til at undervise de studerende på fysioterapeutuddannelsen i Roskilde. Vi har en ambition om at yde den bedste undervisning over for de studerende. Vi har derfor brug for dig, som kan være med til at udvikle, tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen både selvstændigt og sammen med det øvrige underviserteam.

Udover at undervise skal du varetage opgaver inden for forskning og udvikling samt vores efter- og videreuddannelse. Vi forventer, at du byder ind med iver og engagement og er en central drivkraft i at få opgaver inden for alle tre områder til at udvikle sig og spille sammen.

Det er et vigtigt omdrejningspunkt i de studerendes læring, at vi yder engagerende undervisning. Undervisningen skaber sammenhæng, motivation og lyst til læring hos de studerende.

AOF Østsjælland søger ildsjæle
Til den nye sæson søger vi et antal timelønnede undervisere inden for alle aftenskole fag: sprog, bevægefag, kreative fag, madlavning, musik.
Aof Østsjælland, Faxe, Stevns, Vordingborg
Jobcenter