4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 4 af 4 resultater.
Aalborg UniversitetStrategisk Rådgiver til SUND Dekansekretariat

Aalborg Universitet

Dekansekretariatet på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet søger vi en dygtig, ambitiøs, og dedikeret strategisk rådgiver, der primært skal arbejde med rådgivning og understøttelse af dekanatet – med særlig vægt på samarbejde med prodekanen for uddannelse. I øjeblikket er fakultetet ved at udforme en ambitiøs vision for de næste 5-10 år og her vil vores kommende strategiske rådgiver, sammen med resten af teamet, få en vigtige opgave i at understøtte implementeringen af visionen.

Som strategisk rådgiver med særligt ansvar for uddannelse vil en af dine vigtigste opgaver være at have opdateret indsigt i, viden om og overblik over de mange forskellige aktiviteter og regler, der er gældende inden for uddannelsesområdet, således at du kan yde en professionel rådgivning. Indsigt i uddannelsespolitik, kvalitetssikring af uddannelser, akkreditering og uddannelsesjura vil være en fordel i jobbet, men ikke et krav.

Kata FondenBliv projektleder for nyt og innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

  • Vil du gøre en forskel for grundskolen? Og har du evnen til at indsamle og systematisere viden fra specialister i projektbaseret læring – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

LEAPS – et initiativ i Kata Fonden
Kata Fonden er en almennyttig projektfond med fokus på at gennemføre initiativer, som giver Danmark ny viden om læring, undervisning, kreativitet og innovation.

Opbyg vores videnscenter og udform strategien for LEAPS’ metoder
Som tværgående projektleder fungerer du som knowledge manager og opbygger vores videnscenter, hvor vi indsamler, analyserer og udvikler viden og best practice.

Vi er slet ikke i tvivl. LEAPS er et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter. Og ligesom dine kolleger vil du opleve en stejl læringskurve og få unik indsigt i, hvordan vi sammen med vores skoler omstiller en skole til projektbaseret læring.

Interesseret?

SOSU Nord søger pædagogisk koordinator til Hjørring-afdelingen
På SOSU Nord har vi brug for en pædagogisk koordinator til at understøtte uddannelseslederne i det daglige arbejde.
SOSU Nord, Aalborg
Jobcenter
SOSU Nord søger undervisere til grundforløb 2 SOSU i Aalborg og Hjørring
Hos SOSU Nord arbejder vi for at skabe udvikling, læring og nytænkning - socialt, pædagogisk og sundhedsfagligt.
SOSU Nord, Aalborg
Jobcenter