17 job matcher din søgning 17 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 17 af 17 resultater.
FGU SydøstjyllandVI SØGER EN FAGUNDERVISER TIL TRÆVÆRKSTED PÅ VORES FGU SKOLE I HØRNING

FGU Sydøstjylland

I FGU Sydøstjylland er vi optaget af, at vores elever får en uddannelse og et job. Det gør vi gennem en ambitiøs og kompetent uddannelsesorganisation, der vil være en seriøs samarbejdspartner med vores omverden.

FGU Sydøstjylland er kendetegnet ved en målrettet uddannelse og rummelige, eksperimenterende og målrettede læringsmiljøer, der bygger bro til fremtiden og det gode liv.

VI HAR BRUG FOR:

 • En fagunderviser der kan undervise på vores træværksted på vores FGU-skole i Hørning.
 • En fagunderviser som kan skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø med plads til alle.
 • En fagunderviser som kan tilrettelægge strukturerede, praksisnære og helhedsorienterede læringsforløb, hvor eleverne oplever succes og progression.
Aarhus HF & VUCEr du en af vores 2 nye HF-uddannelsesledere?

Aarhus HF & VUC

Hvis du har lyst til pædagogisk ledelse og kan se dig selv i rollen som uddannelsesleder på Aarhus HF og VUC, så har vi måske jobbet til dig.

Som uddannelsesleder på HF vil du få et selvstændigt ansvarsområde, som vi forventer du drifter og profilerer i overensstemmelse med skolens strategiske mål. Du vil desuden indgå i et tæt ledelsesmæssigt arbejdsfællesskab med tre andre uddannelsesledere, to uddannelseschefer og en studierektor, og du vil have indflydelse på i hvilken retning, skolen udvikler sig.

Som uddannelsesleder har du desuden undervisningsforpligtelse.

Erhvervsakademi AarhusErfaren e-commerce-profil som underviser

Erhvervsakademi Aarhus, Viby J

Brænder du for e-commerce og udvikling af mennesker? Er du god til at tolke brugerdata og formidle dit fagområde? Så er du måske vores nye adjunkt, der skal undervise i faget dataanalyse på professionsbacheloruddannelsen i e-handel.

Vores ambition er at uddanne dygtige og ambitiøse medarbejdere, der kan skabe værdi for virksomhederne. Du skal have et brændende ønske om at formidle din viden og erfaring fra at arbejde med e-commerce samt lysten til at lære, hvordan du faciliterer læring.

Arbejdsopgaverne omfatter undervisning og projektvejledning på både fuldtids- og deltidsuddannelser inden for følgende fagområder:

 • Dataanalyse med fokus på brugerdata
 • Digital markedsføring evt. specialisering i Google Ads
MercantecMaskinførerfaglærere søges til Ulfborg Kjærgaard

Mercantec

Har du brede kompetencer inden for entreprenørmaskiner, erfaring fra relevante brancheområder og lyst til at give din viden videre?

Vi søger 2 kolleger til vores team i Ulfborg, som primært skal undervise inden for entreprenørmaskiner og på kontraktuddannelsen til maskinfører. Den ene stilling er med start snarest muligt og den anden stilling er med start efter sommerferien.

Som vores nye kollega behøver du ikke have erfaring med at undervise, men du har måske gode erfaringer med at oplære unge og voksne i forskellige sammenhænge, og du har nu fået mod på at afprøve dine evner som underviser. Dine kolleger hjælper dig selvfølgelig godt i gang i din nye rolle. Du bliver en aktiv partner i alle teamets opgaver og i planlægningen af aktiviteter og struktur

Erhvervsakademi Dania
Underviser til ny professionsbacheloruddannelse i e-handel

Erhvervsakademi Dania, Skive

Brænder du for digital markedsføring og online købmandsskab? Og har du lyst til at undervise? Så har du nu muligheden, da Erhvervsakademi Dania i Skive starter en ny professionsbacheloruddannelse i e-handel i september 2020, hvor vi søger en underviser med lyst til at uddanne fremtidens e-handlere.

Du skal undervise og fordybe dig i emner som:

 • Avanceret digital markedsføring
 • Digital forretningsforståelse
 • Customer Experience
Erhvervsakademi Dania
FGU SydøstjyllandVi søger en barselsvikar for vores fagunderviser på det erhvervsfaglige tema 'Sundhed og Omsorg' på vores FGU-skole i Odder

FGU Sydøstjylland

Den Forberedende grunduddannelse (FGU) er en ny uddannelse for unge under 25 år, som har brug for en hjælpende hånd til at blive klar til ungdomsuddannelse eller beskæftigelse.

Da vi er i rivende udvikling og i gang med at bygge en ny uddannelse op, søger vi dig, som kan være med til at varetage det erhvervsfaglige tema 'Sundhed- og Omsorg' og være en del af den nye fælles identitet, der kendetegner FGU Sydøstjylland.

Dine opgaver er at:

 • Varetage undervisning i det erhvervsfaglige tema 'Sundhed og Omsorg'.
 • Tilrettelægge strukturerede, praksisnære og helhedsorienterede læringsforløb, hvor eleverne oplever succes og progression.
 • Skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø for eleverne med plads til alle.
Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Ansøgningsfrist 13. april

Kan du lede, motivere og lære fra dig?

Vi engagerer topmotiverede bachelorer og kandidater, som har lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer: Det handler om at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark.

Bliv en del af et toårigt og fuldt lønnet graduate-program:

 • Fastansættelse i en udsat folkeskole på fuld tid med fuld løn
 • Tæt sparring med en professionel lærerfaglig mentor
 • Netværk, idéudvikling og sparring med andre dygtige graduates
 • Workshops med fokus på læring og ledelse
 • En akkrediteret læreruddannelse på 150 ECTS

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
Kata FondenBliv projektleder for nyt og innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

 • Vil du gøre en forskel for grundskolen? Og har du evnen til at indsamle og systematisere viden fra specialister i projektbaseret læring – i en rolle med store udviklingsmuligheder?

LEAPS – et initiativ i Kata Fonden
Kata Fonden er en almennyttig projektfond med fokus på at gennemføre initiativer, som giver Danmark ny viden om læring, undervisning, kreativitet og innovation.

Opbyg vores videnscenter og udform strategien for LEAPS’ metoder
Som tværgående projektleder fungerer du som knowledge manager og opbygger vores videnscenter, hvor vi indsamler, analyserer og udvikler viden og best practice.

Vi er slet ikke i tvivl. LEAPS er et af Danmarks mest spændende skoleudviklingsprojekter. Og ligesom dine kolleger vil du opleve en stejl læringskurve og få unik indsigt i, hvordan vi sammen med vores skoler omstiller en skole til projektbaseret læring.

Interesseret?

VIA University CollegeWe are hiring 1-2 Engineers and/or Computer Scientists to teach Profession Bachelor Engineering (diplomingeniør) students within Software Technology

VIA University College, Horsens

For teaching at the bachelor engineering program within Software Technology in Horsens, we are looking for 1-2 full time Assistant/Associate professors (adjunkter/lektorer).

We offer an interesting, international and multidisciplinary teaching environment with highly engaged and competent colleagues. Currently, we are approximately 30 full time lecturers and, in addition to that, external lecturers and administrative employees are part of the program.

For both positions, we expect that you:

 • Want to work both analytically and applicationoriented in a multidisciplinary environment.
 • Would like to teach and work with young people.
 • Have very good English speaking and writing skills, as the Software Technology program is primarily taught in English.
Favrskov KommuneUddannelseskonsulent (barselsvikar)

Favrskov Kommune, Hadsten

Vores dygtige uddannelseskonsulent skal på barsel, og vi søger derfor hendes afløser i perioden fra 1. juni 2020-31. maj 2021. Der er tale om en stilling på 37 timer.

Vi søger en ambitiøs, engageret medarbejder, som motiveres af at udvikle unges uddannelses- og jobmæssige kompetencer. Dette skal ske gennem en kombination af inspirerende workshops for de unge, individuelle coachende og vejledende samtaler, samt etablering af et stærkt match i virksomhedspraktikker, ansættelse med løntilskud og ordinære jobs.

Du vil bl.a. få følgende arbejdsopgaver

 • Undervisning og facilitering af workshops om bl.a. arbejdsmarkedet, ansøgning og cv, livsmestring mv.
 • Individuelle samtaler med fokus på at afklare og udvikle de unges uddannelsesparathed, samt ruste dem til at vælge og gennemføre en uddannelse. Alternativt støtte dem i at finde det rette job.
Tradium
Faglærer til bygningsmaleruddannelse

Tradium, Randers

Har du lyst til at bruge din faglige viden til at undervise unge samt deltage i planlægning og udvikling af uddannelse og kurser?

Tradium søger en engageret og dygtig malerfaglærer til en fuldtidsstilling til bygningsmaleruddannelsen i Randers pr. 1. august 2020 eller tidligere.

Du skal fungere som faglærer for bygningsmalereleverne med særligt fokus på både grund- og hovedforløb. Stillingen kræver, at du indgår i et tæt samarbejde med malerafdelingens øvrige lærerteam.

Tradium
Undervisere til H.C. Ørsted Gymnasiet
H.C. Ørsted Gymnasiet på TEC - Technical Education Copenhagen er et af Danmarks største gymnasier med omkring 1300 elever på vores...
Teknisk Erhvervsskole Center, Ørsted
Teknisk Erhvervsskole Center
Underviser professionsbachelor-uddannelse i e-handel
Brænder du for digital markedsføring og online købmandsskab?
Erhvervsakademi Dania (Arvikavej 2A, Skive), Skive
Jobcenter
Underviser til elektrikeruddannelsen
På AARHUS TECH møder vi en positiv efterspørgsel fra såvel elever som virksomheder på uddannede elektrikere!
AARHUS TECH, Hasselager
Jobcenter
Medarbejder til Skolekontakt og rekruttering, AARHUS TECH Unge
Kunne du tænke dig at være medarbejder i Skolekontakt og rekruttering i samarbejdet med Ungdommens Uddannelsesvejledning, kommuner og...
AARHUS TECH, Aarhus N
Jobcenter
Fuldtidsvejleder til TH LANGS HF & VUC søges
Vores vejleder gennem 10 år har desværre fået nyt arbejde, derfor søger vi en erfaren studievejleder, som kender VUC-sektoren indefra, særligt den toårige HF.
TH LANGS HF & VUC, Silkeborg
Jobcenter
Instruktør til babysvømning - By i Bevægelse
Om jobbet:By i Bevægelse søger nye instruktører til babysvømning i de kommunale svømmehaller.
Aarhus Kommune, Aarhus C
Jobcenter