2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stige Friskole

Pædagog snarest muligt til SFO samt førskolen

Odense N

Stige Friskole er en grundtvig-koldsk friskole, der bygger på Fællesskab – Læring – Ordentlighed – Trivsel.

Vores pædagogiske mål er børnenes dannelse, med fokus på fællesskab, udvikling og trivsel. I vores fritidstilbud med pt. ca. 100 søde børn, tilbyder vi gode aktivitetsrammer og tilstræber at fremme børnenes trivsel og læring individuelt såvel som i fællesskabet.

Som pædagog for førskolen, står du med det primære ansvar for planlægning af dagen samt kontakt til forældre. Målet med førskolen er, sammen med en medhjælper, at gøre børnene trygge, klar til skolestart og hjælpe dem med at danne gode relationer til andre børn og voksne.

Odense Kommune

Ny daglig pædagogisk leder til Børnehuset Stige

Odense N

Brænder du for at motivere og lede børn og voksne i et velfungerende børnehus? Er du målrettet, beslutningsdygtig og nytænkende? Og står du på et fundament af faglighed, som kan danne basis for en videreudvikling af det pædagogiske arbejde?Så kan det være dig, vi leder efter!

Ledelsesopgaverne i Børnehuset Stige er mangesidet, men har, som i alle vores børnehuse, et særligt fokus på faglig ledelse, sparring med medarbejderne, planlægning og tovholder i forbindelse med børnesager.

Odense Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV