2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Vikingbus

Minibuschauffører – til vores afdeling i Aarhus

Aarhus C

VIKINGBUS har en central rolle for at mange borgere med psykiske eller fysiske handicap hver dag kan blive kørt til og fra skole, til genoptræning eller til deres aktivitetstilbud, værksteder mv. Det er derfor afgørende at du som minibuschauffør i VIKINGBUS skaber en omsorgsfuld og tryg tur for vores borgere, og det vil være dig der er med til skabe den gode og positive oplevelse af turen.

Vores motto i VIKINGBUS er ”Vi kører med mennesker”, og derfor søger vi chauffører der udviser både professionalisme og empati i deres arbejde.

Vikingbus
Keolis Danmark A/S

Driftsleder til Keolis Aarhus letbane

Aarhus C

Keolis er en af Danmarks førende leverandører af kollektiv trafik. Vi er et franskejet firma, der opererer med forskellige driftsområder – i Danmark med letbaner og busser. Det er i letbanedivisionen, vi søger en ny driftsleder til at tage ansvaret for den daglige drift og stå for afviklingen af trafikken i henhold til de fastlagte køreplaner og vores sikkerhedsprocedurer.

Keolis kan tilbyde dig et udfordrende job med ansvar og gode kolleger. I Keolis arbejder vi med korte beslutningsveje og decentral ledelse. Du vil derfor få mulighed for at sætte dit præg på hverdagen.

Keolis Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV