3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arla Foods amba

Teamleder til Laboratorium, HOCO Mejeri - Holstebro

Vil du være med til at sikre optimal udnyttelse af mejeriets linjer og god leveringsevne til kunderne?

I tæt samarbejde med laboratoriets øvrige medarbejdere vil du være ansvarlig for, at analyserne udføres korrekt og til rette tid. Du er være sparringspartner for udvikling af analysearbejde i både laboratoriet og produktionen. Du har det daglige ledelsesansvar og sikre at de rette kompetencer og ressourcer er tilstede for at sikre for at opnå de fastsatte mål. Sikkerhed er vores højeste prioritet, og det er derfor vigtigt, at du går forrest og sørger for, at effektivitet og udvikling foregår i et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø.

Arla Foods amba
Danbox Living Aps

Ambitiøs byggeleder

Holstebro

Brænder du for byggeledelse og er du klar til at tage styringen af et projekt fra start til slut? Skaber du mærkbare resultater gennem din ledelse og skarpe projektstyring? Har du ambitioner om mere ansvar og en drøm om at få indflydelse på virksomhedens udvikling?

Du vil få en central rolle i at sikre, at vores projekter gennemføres effektivt - både med høj faglighed og kvalitet for øje. Selvfølgelig inden for de økonomiske og tidsmæssige rammer. Du bliver en del af et hold af motiverede, dygtige og glade kollegaer. Du bliver en del af ledergruppen.

Arla Foods amba

Teamleder- Holstebro Mejeri

Vil du være med til at sikre, at vi i flødeost-afdelingen på Holstebro Mejeri kan hæve barren for vores performance, så vi sikrer en fortsat udvikling i vores produktion?

Du får ansvaret for den daglige drift af den del i produktionen som internt kaldes Tapperi 4-afdeling, hvilket er hvor vi tapper flødeosten i emballage. Her får du 22 dygtige medarbejdere i direkte reference. Du vil indgå i tæt samarbejde med otte øvrige teamledere, hvor sparring og vidensdeling er en vigtig del af dagligdagen.

Arla Foods amba

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV