2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MagVenture A/S

Teamleder - Final Test and Inspection

Farum

Afsluttende kontrol og sikkerhedstest af alle vores produkter er helt afgørende for at beskytte patienter og brugere. Før afsendelse kontrolleres hvert eneste produkt derfor omhyggeligt for at sikre, at alting fungerer helt som det skal.

Se video om MagVenture A/S som arbejdsplads

I afdelingen Final Test and Inspection vil du derfor ofte være den sidste, der ser produktet, før det tages i brug. Det kræver personer med særlig høj kvalitetssans og et godt overblik. Som teamleder vil du sikre, at afdelingen er velfungerende, og at dine folk trives.

MagVenture A/S
Taurus Ejendomsforvaltning ApS

Driftschef søges til Taurus Ejendomsforvaltning

Farum

Brænder du for ejendomsdrift, har faglig og ledelsesmæssig ballast og gode samarbejdsevner? Sætter du pris på en alsidig hverdag, faglig sparring med dine kolleger og fungerer du godt med både kunderapportering og de faglige detaljer i ejendomme?

Du tilknyttes som Driftschef ved vores kontor i Farum og får det overordnede ansvar, herunder både kunde- og personaleansvar, indenfor drift, servicering og rapportering af ejendomme i hele Danmark, men primært på Sjælland. Vi leder derfor efter dig, som brænder for at levere en god kvalitet og høj service i de opgaver der udføres på ejendommene, samt i forhold til lejeroplevelsen, kunderelationerne og overholdelse af deadlines.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV