4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen For It og Læring

Erfaren netværksspecialist til datacenterdrift

Højbjerg

Vil du være med til at præge udviklingen af kritisk netværksinfrastruktur og it-sikkerhed i en organisation, der har afgørende betydning for undervisningsområdet i Danmark, herunder opbygge to-centerdrift i nye datacentre?

Vi har et alsidigt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet. Du kommer til at arbejde i et miljø, hvor ingen dage er ens, og hvor der er høj trivsel og arbejdsglæde.

Vi har fokus på work-life balance og har fleksible arbejdstider. Hos os er der gode muligheder for at arbejde hjemmefra, og du får tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads.

Styrelsen For It og Læring
Schibsted Denmark ApS

Product Manager, Mobility

Aarhus or Copenhagen

Se video om Schibsted Denmark ApS som arbejdsplads

You will join our Bilinfo team in Denmark and assume responsibility for key functionality in our expanding offering as well as the most used Pro platform in Denmark.

You have a central role in finding the best opportunities for our products and developing solutions that our users love, and that creates value for our business.

We embrace a hybrid work approach and invite you to join us in our office in Aarhus or Copenhagen for 2-3 days a week.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Johnson Controls

Senior softwareudvikler

Højbjerg

Vi søger en alsidig programmør til et igangværende greenfield projekt, hvor der er en stor diversitet af åbne opgaver. Vi er i gang med at opgradere vores eksisterende udviklingsplatform.

Vi arbejder med integration af systemer og teknologier og anvender bl.a. følgende data: JSON, XML, Device drivere og Programmering: C#, Typescript, Svelte.

Johnson Controls

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV