10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Energinet

Vi søger nye kolleger til drift og udvikling af unikt IT-system (SCADA)

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Er du ingeniør, og har du erfaring med SCADA eller interesse for at lære det, og vil du være en del af et team, der spiller en kritisk rolle i den grønne omstilling?

Omstillingen til et 100 % grønt energisystem med nye og mere komplekse energikilder stiller høje krav til Energinets IT-systemer. Derfor søger vi nu to ingeniører til et af vores digitale teams.

Energinet
Gem
Energinet

Erfaren integrationsudvikler til forsyningskritiske IT-platforme

Fredericia

Vil du være med i den grønne omstilling? Har du interesse inden for kritisk infrastruktur? Så kom og vær med til at udvikle næste generation af Energinets integrationsplatform.

Se video om Energinet som arbejdsplads

Vores BizTalk-platform skal udskiftes med en Azure-platform. Vi er stadig i den spæde start af en Azure-platform, og du har derfor mulighed for at være med til at forme den nye platform sammen med os. Motiveres du af at skabe nyt, samtidig med at vi holder vores centrale platform i luften, så er du måske vores nye kollega.

Energinet
Gem
Energinet

Erfaren Platform Engineer og driftskonsulent med support-gen til forsyningskritisk IT-platform

Fredericia

Vil du være med i den grønne omstilling? Har du interesse inden for kritisk infrastruktur? Så kom og bliv en del af vores ECP-team, der er frontløber inden for ECP-netværket i Danmark, og vær med til at forme opbygningen af kommunikationsnetværk i Danmark og det øvrige Europa.

Se video om Energinet som arbejdsplads

ECP-netværkene er bygget på Microsoft- og Linux-baserede teknologier, herunder Kubernetes og Azure. Vi er frontløbere inden for ECP-netværkene i Danmark, og du får en særlig mulighed for at være med til at forme opbygningen af kommunikationsnetværk i Danmark og det øvrige Europa.

Energinet
Gem
Energinet

Skab en grønnere fremtid med data: Software Engineer til Data Science Platform

Fredericia

Se video om Energinet som arbejdsplads

Den grønne omstilling til vedvarende energi kræver helt nye innovative løsninger. Her spiller data en nøglerolle, og det kan du komme til at bidrage til som vores nye Software Engineer.

Teamet er trods sin unge alder ved at etablere sig som en super solid faglighed i Energinet. Det er inspirerende at følge udviklingen af løsninger og engagementet for udbredelsen af Data Science i organisationen. Og så er det tydeligt, at alle i teamet hjælper og lærer af hinanden, og bare har det godt sammen – og det er simpelthen superfedt.

Andreas Qvitzau, Agile People Leader
Energinet
Gem
Ørsted

O&M SCADA Technician for Global Operations SCS/WTG

Gentofte, Skærbæk or The Hague

Imagine a future where you ensure optimal technical operations while improving the cybersecurity of our SCADA systems on offshore wind farms.

Join us in this role where you’ll work with a wide variety of critical control systems, network infrastructure, and other supporting systems critical to the operation of a wind farm.

As a part of the OT Engineering department, you’ll set the standards for cybersecurity and will be able to significantly expand your knowledge of SCADA and cybersecurity within OT.

Ørsted
Gem
Bankdata

Senior Software Developer – form fremtidens løsninger

Fredericia

Vil du være med til at udvikle de bedste løsninger til opbevaring og håndtering af værdipapirer? Og samtidig få mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier?

Vi sørger selvfølgelig for, at du kommer godt fra start. Du får et skræddersyet onboarding-program og en fast buddy i forløbet. Du får rig mulighed for kontinuerligt at styrke din faglighed gennem sparring med andre ligesindede IT-talenter, der interesserer sig for netop de ting, du gør.

Du har mange rigtigt gode karrieremuligheder foran dig i Bankdata med muligheder for uddannelse og videreudvikling.

Gem
Bankdata

Senior Business Consultant til fremtidens automatiseringsløsninger

Fredericia

Vil du være med til at udvikle de bedste automatiserings- og digitaliseringsløsninger for den finansielle sektor?

Inden for automatisering bliver det ikke mere spændende. Du arbejder sammen med erfarne kolleger, og du kan virkelig skabe morgendagens automatiseringsløsninger og tilføre reel værdi for vores mange kunder,

fortæller Senior Manager Jakob Schrøder Andersen.

Som vores nye kollega kan du se frem til en alsidig hverdag, hvor du er ansvarlig for, at kundernes behov og ønsker inden for automatiseringsområdet bliver udviklet.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Energinet

Softwaretester til DataHub

Fredericia

I Energinet DataHub arbejder vi med at understøtte den grønne omstilling digitalt – vi er i gang med at udvikle det nye DataHub-system og services, som skal understøtte den grønne omstilling af energisystemet.

Se video om Energinet som arbejdsplads

Derfor er det vigtigt for os at arbejde med de nyeste teknologier og den bedste sikkerhed. Er du en detaljeorienteret softwaretester, kan du blive en del af vores udviklingsteams og QA-guild, som arbejder på tværs af selskabet med at implementere vores teststrategi.

Energinet
Gem
Bankdata

Product Owner til Team Domestic Clearing

Fredericia

Har du teknisk indsigt og måske forretningserfaring, og kunne du tænke dig at være med til at drive udviklingen for området for indenlandske betalinger på Bankdata?

Du bliver en del af vores Team Domestic Clearing, som har ansvaret for drift og udvikling af hele forretningsområdet; Indenlandsk Clearing. Et område som er i rivende udvikling, hvor vi er i gang med at udskifte de fleste af vore systemer – løfte dem over på ny OpenShift platform.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV