14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
2BM A/S

Graduate Position hos 2BM - SAP Technical Consultant

København eller Aarhus

Hos 2BM, part of SOA People søger vi nye kollegaer, som er teknisk dygtige og klar til at kickstarte sin karriere i en virksomhed, hvor daglige udfordringer og stort ansvar er en del af hverdagen. Som vores nye SAP Technical Consultant bliver du en del af en spændende konsulentvirksomhed med fokus på optimering og digitalisering af forretningsprocesser hos større danske og internationale virksomheder.

Så har du sans for tekniske forretningsprocesser, og er du i stand til at omsætte din viden i digitale løsninger for vores kunder, så er vores SAP Graduate Program lige noget for dig!

2BM A/S
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
CGI Danmark A/S

Erfaren D365FO-profil søges til at drive internationale ERP-projekter

Tranbjerg eller København Ø

Vil du arbejde for en af sværvægterne indenfor Microsoft 365FO? Har du erfaring med at drive større komplekse IT-løsninger indenfor finansområdet? Vi oplever øget ordretilgang, og søger en erfaren Functional Solution Architect til vores team i enten Aarhus eller København.

Din primære rolle bliver at tage det faglige ansvar inden for finansområdet for vores eksisterende kunder og samtidig være bindeleddet mellem kunden og udviklerne i forhold til CGI’s løsninger.

CGI Danmark A/S
Danmarks Meteorologiske Institut

Medarbejder til agil porteføljestyring

København Ø

Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor vi dagligt udvikler it-løsninger, der bidrager til at sikre menneskeliv og materielle værdier og understøtter den grønne omstilling i samfundet?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med udvikling og implementering af styringsværktøjer til at forbedre porteføljestyringen og understøtte afdelingsledelsen ift. porteføljestyring.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Erfaring med Jira og Confluence
  • Erfaring med udarbejdelse af roadmaps
  • Kendskab til SAFe eller andre agile rammeværker
Continia Software A/S

Senior Manager, Strategy

Copenhagen or Aalborg

Continia is seeking a Senior Manager to drive new business initiatives within the field of integrated financial services, banking, cross-border payments, cards- and account-based multi-rail products.

If you have a deep understanding of payments systems and the underlying infrastructure, are motivated by seeking new business opportunities, developing strategies and turning them into valuable offerings for our customer worldwide, this role is a perfect fit.

Continia Software A/S
Koncerncentre

Datavarehusudvikler på sundhedsdata til gavn for hospitalerne

København Ø

Som datavarehusudvikler hos os vil du blive en del af et dynamisk, fagligt stærkt team, der leverer grundlaget for de analytiske løsninger, der fungerer som beslutningsgrundlag for hospitalerne og patientbehandlingen i Østdanmark.

Du kommer til at indgå i et team, der til dagligt arbejder med at skrive kode, primært SQL, og modellere data med henblik på at optimere andres analysearbejde. Du vil komme til at arbejde med både store og små datamængder primært fra regionernes patientjournal. Det er komplekse data, som vores kompetente brugere anvender til deres analyser udarbejdet i SQL, R, Python, SAS, Excel og Power BI.

Koncerncentre
Gem
cBrain A/S

UI/UX Designer søges til softwarehus

København Ø

Se video om cBrain A/S som arbejdsplads

cBrain leverer forretningskritiske systemer, der understøtter arbejdet for mere end 20.000 brugere fordelt mellem størstedelen af landets ministerier og styrelser samt en række udenlandske myndigheder.

Vi søger nu en UI/UX Designer til at sikre, at vi udvikler de bedste løsninger til vores kunder og brugere på tværs af alle vores systemer. Vi tilbyder alsidige opgaver og stor frihed under ansvar.

cBrain A/S
DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Academic Work recruiting on behalf of Highstage A/S
Gem
Academic Work

Fullstack developer

Copenhagen

Do you want to be part of an innovative tech-company, specialized in developing and implementing solutions that enables quality and reliable products that lasts for centuries?

In the role as fullstack developer you are expected to work independent and craft the best possible solutions to client needs. You will mainly work within backend but should have solid understanding in frontend as well.

Academic Work
Koncerncentre

Stærk sundheds-IT-konsulent til Sundhedsplatformen

København Ø

Er du passioneret for at gøre en forskel i sundhedssektoren gennem teknologi? Vi søger en medarbejder til at være med til at forme fremtiden for patientpleje gennem udvikling og vedligeholdelse af applikationer i Sundhedsplatformen – et revolutionerende IT-system, der understøtter hospitalerne i Østdanmark.

Ansvar og arbejdsopgaver

  • Analyse af komplekse kliniske og tekniske forretningsbehov
  • Udvikling, konfiguration og testning i Sundhedsplatformen
  • Dokumentation af ændringer og arbejdsgange
Koncerncentre
Gem
itm8

NetScaler Specialist – bliv en del af itm8

Herning, Viby J, København Ø, Kolding, Aalborg SØ

Hvis du er en mester inden for NetScaler-miljøer, drevet af en passion for netværk og en uophørlig stræben efter forbedring, så er det dig, vi søger.

Dine opgaver spænder bredt fra projekter til udvikling og vedligehold af vores NetScaler-løsninger. Du vil være med til at drive og vedligeholde vores kunders NetScaler-løsninger og din opgave er at sikre, at de kører som en velsmurt maskine.

Vi tilbyder bl.a. work-life balance og fuld remote arbejdsmulighed.

itm8
Gem
itm8

IT-infrastrukturkonsulent – få frihed og udvikling (næsten) uden grænser

Aalborg, Viby J, Herning, Kolding eller København

Vil du kunne brede din faglighed ud og dykke ned i lige den teknologi, du har lyst til? Og samtidig have en hverdag, hvor du har stor frihed til at vælge, hvor og hvornår du arbejder?

Dine opgaver varierer i kompleksitet og længde, når du rådgiver om IT-sikkerhed og teknologier som bl.a. Office 365, Intune, cloud og traditionelle Windows-servere.

itm8
Gem
itm8

Deployment Specialist – bliv en del af itm8

Brænder du for applikationsvedligeholdelse i SCCM/Intune, implementering af Device Management koncept samt løbende vedligeholdelse?

Du bliver en afgørende del af vores stærke team, Client Operation, bestående af 7 dedikerede kollegaer, der alle deler en passion for Endpoint Management.

Din rolle spænder fra drifts- og supportopgaver til aktiv deltagelse i udviklingen af forskellige implementeringsplatforme, herunder SCCM og Intune.

itm8
Gem

Cloud Architect

København Ø

Er du cloud architect og har du evnen og interessen for at prøve kræfter med udvikling af komplekse Azure cloud-løsninger?

Indrykket:
Hentet fra Computerworld it-jobbank

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV