20 jobannoncer matcher din søgning 20 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
twoday A/S

Senior Azure Udvikler - Business Applications

København V eller Aarhus C

For at sikre at vores kunder får den bedst mulige support og rådgivning fra vores team, er vi i gang med at udvide med en seniorudvikler til Business Applications, som bruger velkendte Microsoft-teknologier som Power Platformen, Dynamics 365 CE og Azure Integrations.

Vi insisterer på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

twoday A/S
Gem
Nykredit

Solution Architect til Core Banking

København

Bliv drivkraften bag transformationen af Core Banking hos Nykredit! Som Solution Architect i vores BizTech Banking-leverancestrøm vil du arbejde i spændingsfeltet mellem teknologi og forretning, hvor din ekspertise er nøglen til at forme fremtidens bank.

Som Solution Architect i Core Banking vil du være nøglepersonen i at forme og implementere løsningsarkitekturer, der understøtter bankens digitale transformation.

Nykredit
Københavns Kommune

Forretningsorienteret projektleder til digital transformation i Kultur- og Fritidsforvaltningen

København V

Vil du være med til at udvikle digitalisering i Københavns Kommune? Vi er engagerede i at udvikle og forbedre vores serviceydelser og processer gennem digital transformation.

Du kommer med erfaringen og kan bidrage til vores indsats med at implementere innovative løsninger inden for kunstig intelligens, automatisering, robotteknologi og dataanalyse.

Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab, humor og har højt til loftet, og vores samarbejde er præget af tillid, fleksibilitet samt en god balance i arbejds- og privatlivet.

Gem
Nykredit

Make a difference as Test Manager with Wealth Management in an ambitious platform program

Copenhagen

At Nykredit Wealth Management, we have just started an ambitious and innovative platform program ­– do you want to be part of this journey?

We are looking for a Test Manager for our newly established platform program, tasked with ensuring that our IT is up-to-date and leveraging the latest and most advanced technology.

Nykredit
Gem
Nykredit

Brænder du for datamodellering? Vi søger passionerede Data Warehouse Analytikere

Kbh. V

Elsker du at arbejde med datamodellering og har du erfaring med SQL eller SAS, så kan du blive en central del af Nykredits datainfrastruktur og bidrage til udviklingen af avancerede data- og rapporteringsløsninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Designe og implementere datamodeller, herunder både relationelle og dimensionelle modeller.
  • Udvikle og optimere data warehouse arkitekturer for at understøtte analyse og rapportering.
Nykredit
ATP Ejendomme A/S

Data Engineer med fokus på ny teknologi

København V

Vil du være med i spidsen af den teknologiske udvikling og forme fremtiden inden for datadrevet ejendomsforvaltning? Brænder du for at anvende de nyeste teknologier og metoder til at skabe banebrydende løsninger?

Som vores nye Data Engineer vil du være en nøglespiller i at udvikle og implementere en omfattende datastrategi, der fuldt ud udnytter kraften i vores 100 % Microsoft-drevne stack til at skabe et fleksibelt og skalerbart datamiljø.

ATP Ejendomme A/S
Sund & Bælt Holding A/S

Digital Integration Specialist

København V

Vær med til at implementere ny teknologi for den nye vejgift for lastbiler.

Opgaver i jobbet er bl.a.

  • Implementere integrationsløsninger mellem forskellige systemer og platforme
  • Samarbejde med interne og eksterne interessenter for at forstå forretningsbehov og krav til integrationer
  • Identificere og løse tekniske udfordringer i samarbejde med vores interne og eksterne udviklingsteam

Vi tilbyder et job med varierende og udfordrende opgaver, hvor du bliver del af et dynamisk programteam med engagerede kolleger.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til SimCorp Dimension team i BizTech Wealth

København

Er du SimCorp Dimension specialist og vil være med til at skabe fremtidens platform for Nykredits Wealth Management?

Du bliver en del af vores SimCorp Dimension udviklingsteam, som er ansvarlig for at understøtte forretningsområderne i Biztech Wealth (Wealth Management, Treasury og Risk). Du vil sammen med dine øvrige kollegaer i teamet have en central rolle i det større platformsprogram, hvor vi sammen med forretningen og SimCorp skal bygge hele vores SimCorp Dimension platform op på ny.

Nykredit
Gem
Nykredit

Solution Architect til Data Solutions i BizTech Banking

Kbh. V

Vil du være med til at flytte Nykredit i en retning, hvor data og datakvalitet bliver et vigtigere og vigtigere aktiv for vores forretning?

Hos Nykredit har vi en unik mulighed for en Solution Architect, som er entusiastisk omkring at udnytte kraften i Du vil spille en central rolle i udviklingen af Nykredits arkitektur inden for Data Solutions. Dette dækker både DWH-løsninger, dataanalyse- og rapporteringsværktøjer, samt MDM-systemer til håndtering af forretningskritiske data.

Nykredit
Gem
Nykredit

Senior dataanalytiker til regulatorisk rapportering

Kbh. V

Har du solid erfaring med komplekse dataanalyser og modellering, og motiveres du af at udvikle fremtidens datafundament i Nykredit?

Som dataanalytiker har du fokus på sammen med forretningen at udvikle, analysere og vedligeholde teamets løsninger. Du er ansvarlig for at omsætte forretningsbehov til løsninger, og for at løsningerne efterlever de love og myndighedskrav, der er på området.

Nykredit
Gem
Nykredit

Digital Lead med indsigt indenfor AI

Kbh. V

Er du motiveret af at dele din viden og være en nøglespiller inden for forretningsudvikling?

Vi søger en entusiastisk Digital Lead med solid erfaring inden for AI, der motiveres af at definere de digitale kravspecifikationer, som vil revolutionere bankverdenen. Den ideelle kandidat vil være ansvarlig for at håndtere større digitale projekter fra den første gnist af idé til den endelige implementering.

Nykredit
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til SimCorp Dimension udviklingsteam i BizTech Wealth

Kbh. V

Har du erfaring med at anvende eller implementere SimCorp Dimension?

Som seniorspecialist vil du sammen med et team bestående af engagerede og dygtige kolleger indgå og bidrage til større programmer og projekter, men også til den løbende udvikling og vedligeholdelse af SimCorp Dimension. Du vil sammen med teamet fra første dag blive en central spiller i vores strategiske Green Field projekt.

Nykredit
Travelheart Family

BI-udvikler med forretningsforståelse

Ringkøbing og København V

Vil du med på vores rejse – og være med til at skabe grundlaget for vores udvikling og vækst?

Du bliver ansvarlig for den videre udvikling af vores BI-løsning på tværs af Travelheart Family og i vores enkelte forretningsenheder – med en stærk support fra resten af teamet i Finance & IT og de enkelte forretningsområder.

Du vil få det overordnede ansvar for vores BI-udvikling i Power BI og det vil derfor være en stor fordel, hvis du kommer med erfaring med både back-end udvikling og front-end facilitering af forretningsanalyser.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Gem
Nykredit

Seniorspecialist til Nykredit, DCI Biztech Wealth

Kbh. V

Har du en interesse i skæringspunktet mellem forretning og IT i en Capital markets organisation, og vil du have muligheder for at udvikle dine evner i en stor finansiel koncern?

Du vil få en rolle hvor fokus er på at udvikle og drive vores markets platform og den infrastruktur der ligger bag. Jobbet kræver god teknisk såvel som forretningsmæssig indsigt krydret med gode kommunikative evner.

Nykredit
Gem
Nykredit

Senior Software Engineers til Nykredits Wealth område

Kbh. V

Er du en erfaren software udvikler med høj faglig og solide færdigheder inden for backend udvikling af moderne IT-løsninger?

Har du erfaring med software udvikling indenfor finans eller formueforvaltning eller har du lyst til at få din værktøjskasse i spil i et nyt domæne? Vil du være med til at skabe fremtidens IT platform hos en af Danmarks største finansielle institutioner?

Så er du måske den Senior Software Engineer, vi søger til vores udviklingsteam i BizTech Wealth.

Nykredit

Associate Software Engineer C#/.NET developer in Asset Management Tribe

København V

Do you thrive on applying your technical expertise to complex and challenging domains?

Indrykket:

UX Designer

København V

Are you excited about designing elegant digital experiences that professionals use in their job every day?

Indrykket:

GenAI Data Engineer

København V

Would you like to join our Tech Strategy unit working with Generative AI in Danske Bank?

Indrykket:

Senior Software Engineer (.NET)

København V

The Core Financing Platform tribe brings together an array of professionals responsible for crafting solutions that power finance in the Nordics.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV