2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune

Hjemme- og Sygeplejen søger leder for en ny 5. gruppe

Hårlev

Hjemme- og Sygeplejen i Stevns Kommune omorganiserer til tværfaglige teams fra 1. september 2024. I den forbindelse oprettes en ny stilling som leder for en ny 5. gruppe.

Vi søger en uddannet sygeplejerske med solid ledererfaring og diplomuddannelse i ledelse. Stillingen er kompleks idet lederen af den nye 5. gruppe vil få ansvar for aftensygeplejerskerne, de tværgående nattevagter, akutsygeplejersker, udskrivningskoordinator, planlægger og sygeplejerske med særlige funktioner.

Stevns Kommune

Hjemme- og Sygeplejen søger faglig leder til vores sygeplejersker

Hårlev

Hjemme- og Sygeplejen i Stevns Kommune omorganiserer til tværfaglige teams. I den forbindelse oprettes en ny stilling som faglig leder for alle sygeplejersker i Sundhed og Omsorg.

Stillingen er uden personaleledelse og er på 37 timer med ansættelse pr. 1. september 2024.

Der er ansat ca. 50 sygeplejersker: De udekørende sygeplejersker arbejder fra 1. september i 10 mindre teams fordelt i Stevns Kommune, centersygeplejerskerne på rehabiliteringscenter og plejecentre og der er ansat en sygeplejerske i socialpsykiatrien. Det er denne gruppe, der ser frem til en faglig leder, som vil arbejde for sygeplejens udvikling, kvalitet i sygeplejen og sikre monofaglig sparring.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV