41 job matcher din søgning 41 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 41 resultater.
Aunsbjerg Kolding A/SSalgssupport med flair for tal

Aunsbjerg Kolding A/S

Er du den rette mand eller kvinde, og kan du gøre en forskel for Aunsbjerg og vores kunder! Er det tid til forandring? Er du kørt lidt fast i rutinerne? Eller skal der simpelthen bare ske noget nyt – så er et job hos Aunsbjerg garanteret noget for dig.

Da vores nuværende salgssupport har søgt nye udfordringer søger vi en ny medarbejder. Som salgssupporter er din primære opgave at udarbejde kalkulationer samt papirarbejde på Aunsbjergs vognpark, i samarbejde med vores tre indkøbs- og salgsafdelinger. Du vil ligeledes supportere administrationen. Du vil have din normale arbejdsgang hos Aunsbjerg Kolding, hvor du også fysisk skal hjælpe med at håndtere bilerne.

4 typiske arbejdsopgaver vil være:

 • Udarbejdelse af kalkulationer og salgsrapporter
 • Support til administrationen
 • Fysisk håndtering af vognlageret
 • Papirarbejde i forbindelse med salgsbiler
Würth Danmark A/S
Storkundesælger til byggebranchen Syddanmark

Würth Danmark A/S

Netop nu har du chancen for at tiltræde en ansvarsfuld og udviklende stilling som storkundesælger hos Würth Danmark A/S.

Würth Danmark A/S

Som storkundesælger agerer du sparrings- og samarbejdspartner for dine kunder. Det er derfor essentielt for dig at kunne forstå den enkelte kundes forretning. Du skaber stærke relationer til både eksisterende og potentielle kunder. Du bidrager til stor værdiskabelse hos dine kunder gennem kompetent rådgivning og salg af vores højkvalitetsprodukter og vores mange unikke løsninger.

Vi tilbyder dig

 • En ansvarsfuld og udviklende stilling i en succesfuld og veldrevet region, hvor du vil have ansvaret og den daglige styring af dit eget salgsdistrikt
 • Fast grundløn med provisionsordning
 • Arbejdsrelaterede redskaber som bil, computer, IPad og mobiltelefon
Würth Danmark A/S
YouSeeVi søger Salgselever til Yousee butikker i hele landet

YouSee

Vi søger lige nu de allerbedste salgstalenter!

Salgstalenter som trives med ansvar, tænker ud af boksen og vægter teamet og kollegaerne højt. Hos os er målet udvikling – både personlig og fagligt. Vi sørger for at du igennem din uddannelse, og hverdagen i butikken, vil blive klædt på til at levere verdens bedste kundeoplevelse.

Hos YouSee tilbyder vi dig muligheden for at starte på en karriere, der kan tage dig langt - hvor det eneste der sætter grænserne, er dine ambitioner og din indsats. Du bliver en del af en butikskæde, hvor god stemning og socialt sammenhold gør jobbet, til mere end blot et arbejde. Her bliver selv den lille sejr fejret med highfives og klap på skulderen.

Har du viljen til at lære? Er du klar på at udfordre dig selv? Forventer du at blive den bedste sælger? Er du bedst når du er en del af et stærkt sammenhold? Så mærk suset og Ansøg nu.

Lidl Danmark K/SBranding & Packaging - Student Worker

Lidl Danmark K/S, Kolding

Er du struktureret og har du et øje for detaljen? Behersker du dansk, tysk og engelsk og har du mod på korrekturlæsning? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Til vores hovedkontor i Kolding, søger vi en studentermedhjælper til vores Branding & Packaging-afdeling. Afdelingen arbejder primært med design af emballage samt emballagetekster, som skal oversættes og korrekturlæses. Som studentermedhjælper bliver dine arbejdsopgaver blandt andet at koordinere deklarationer til forskellige Lidl-lande, opfølgning på deadlines, korrekturlæsning på artworks og emballagetekster samt bistå projektlederen med diverse opgaver.

Branding & Packaging er et lille team. Vi hjælper hinanden og samarbejder på tværs af opgaver. Hvis du er omhyggelig og struktureret, og hvis du drømmer om at tage ansvar og skabe resultater, så er Lidl det perfekte sted at starte din karriere.

Lidl Danmark K/S
Pharma Nord
Regnskabsassistent

Pharma Nord, Vejle

Har du interesse for og erfaring med økonomiopgaver? Arbejder du struktureret og detaljeorienteret? Og ønsker du at være en del af af en velfungerende afdeling med dygtige kollegaer i en spændende virksomhed ? Så er du måske Pharma Nords nye regnskabsassistent til vores hovedkontor i Vejle.

Du kommer til at være en del af et erfarent og dynamisk team, bestående af receptionister, regnskabsassistenter og controllere, som alle arbejder med Pharma Nords forretning såvel nationalt som internationalt. Med reference til økonomichefen skal du varetage bogholderiet for flere af koncernens udenlandske datterselskaber og deltage aktivt i de fælles opgaver, som afdelingen arbejder med.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være:

 • Debitor-/kreditor-/finansbogføring i udenlandske datterselskaber.
 • Moms- og lønafregning.
 • Månedsafslutningproces for datterselskaber.
Pharma Nord
Aunsbjerg Kolding A/SRegnskabsassistent til barselsvikariat

Aunsbjerg Kolding A/S

Da en af vores kollegaer er på vej på barsel, søger vi en fagligt stærk vikar, som kan varetage opgaverne i barselsperioden.

Vi søger en fagligt stærk person, som er klar til et job med ansvar og daglige udfordringer. Såfremt du er den rigtige person til jobbet og passer ind, er der mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Dine opgaver vil blandt andet være:

 • Afstemning og bogføring af debitorer
 • Rykning af debitorer
 • Kontakt til inkasso og kunder vedr. manglende betalinger
Menzer & Kristensen A/SKalkulationsmedarbejder med min. 3 års erfaring fra branchen

Menzer & Kristensen A/S, Kolding

Kan du genkende dig selv i ord som: meget erfaren, struktureret, løsningsorienteret, ansvarlig og detaljeret? Har du oven i købet brancheerfaring, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Dit ansvar bliver specialhuse i Menzer & Kristensen. Du kender opgaverne indenfor opmåling og kvalitetssikring af byggesager og ved, hvad der kræves af dig i en travl hverdag. Du er typen, der får noget fra hånden og tager fat, hvor der er brug for det, selvstændigt og i samspil med dine kollegaer.

I dit arbejde vil der være et miks af faste – og ad hoc-opgaver. Begge dele tager du med et smil og glæder dig over variationen. Du vil få et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen, primært fra salgsafdelingen og tegnestuen, ligesom du hurtigt vil blive dus med byggeledere, underentreprenører og leverandører til Menzer & Kristensen.

Zeppelin Danmark A/SIT Onsite support Engineer

Zeppelin Danmark A/S, Esbjerg og Aarhus

Du vil have medansvar for drift- og supportopgaver samt brugeradministration for ca. 100 brugere fordelt på to store lokationer, Skejby ved Århus og Esbjerg, samt en mindre i Horsens.

Dit arbejde vil være af stor betydning for dine “kollegaer”, for uden din professionelle support og din kyndige vejledning, kan de ikke anvende deres IT-værktøjer optimalt.

Du skal levere stabil og engageret service og support til dine kollegaer - herunder:

 • Brugersupport på lokationerne for både software- og hardware-relaterede opgaver.
 • Håndtering af indkomne henvendelser, enten via telefon, personlig henvendelse eller via vores sagssystem (ServiceNow).
 • Implementere, troubleshoote og vedligeholde systemer som f.eks. desktops, laptops, printere, netværk og lign, dertil tablets og mobiltelefoner.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Lidl Danmark K/SPA til salgsdirektør

Lidl Danmark K/S, Kolding

Trives du i en hektisk hverdag, hvor struktur, nytænkning og eksekvering er forudsætningerne for succes? Så er stillingen som PA for vores salgsdirektør måske noget for dig, på Lidls hovedkontor i Kolding.

Du har nu muligheden for at få stor indsigt i en bred vifte af arbejdsopgaver i salgsdirektørens områder, der inkluderer afdelingerne logistik, salgsorganisationen og driftsmanagement og herudover de 126 butikker samt 2 logistikcentre.

Om jobbet

 • Være med til at eksekverer på vores strategi
 • Opsamling og opfølgning på handlingsplaner, budgetter, m.m.
 • Ansvarlig for dagsorden og koordinering af møder i samarbejde med direktionssekretariatet
Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/SAssistent til Business Controlling

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du have hands-on erfaring med business controlling i en stor international og ambitiøs virksomhed? Så er det måske dig, vi søger som assistent til Controlling afdelingen.

Til Controlling afdelingen, på vores hovedkontor i Kolding, søger vi en dygtig analytisk assistent. Du bliver en del af Controlling teamet på ti personer. Afdelingen har det økonomiske overblik og understøtter organisationens øvrige afdelinger. Afdelingen har ansvaret for den nationale og internationale virksomhedsrapportering, optimeringsprojekter, budgetlægning, opfølgning og ledelsesinformation.

Om jobbet

 • Virksomhedsrapportering, herunder nationale og internationale rapporteringer
 • Udarbejdelse af præsentationer for direktionen
 • Deltagelse i den årlige budgettering og budgetopfølgning
Lidl Danmark K/S
Colas Danmark A/S
Asfaltarbejdere

Colas Danmark A/S, Horsens/Vejle

Vi søger nye kolleger til asfalthold med udkørsel fra Horsens-/Vejle-området. Et job med gode kolleger og frisk luft. Er det noget for dig?

Asfaltsæsonen er i gang, og vores udlægningshold har travlt. Derfor søger vi en ny kollega. Du får plads på et maskinhold, hvor du sammen med friske kolleger laver nogle af Danmarks bedste cykelstier, villaveje og motorveje.

Vi søger

 • Strygejernsmand med bopæl i Give/Horsens-området
 • Asfaltarbejder med bopæl ved/mellem Østbirk og Vejle.
Colas Danmark A/S
Lidl Danmark K/SIT-supporter

Lidl Danmark K/S, Kolding og Aarhus og Aarhus

Brænder du for at arbejde med IT-service og-support, og vil du være med til at redefinere dansk discount? Så er du måske vores nyeIT-supporter til Lidls hovedkontor i Kolding.

Du bliver en del af Service & Support-teamet, der er ansvarlig for 1. level support af brugere på hovedkontoret og distributionscentrene samt 2. level support for butikkerne. Support ydes både i form af call desk og onsite support - installation og klargøring af ny hardware, understøttelse af vores infrastruktur-team samt opgaver inden for server og netværk.

Servicemanagement-processen styres vha. systemet ServiceNow og opgaverne løses såvel selvstændigt som i samarbejde med systemspecialister.

Vi tilbyder

 • En spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
 • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer li> Grundig oplæring, så du har de bedste forudsætninger for at lykkes i jobbet
Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/SServiceminded og smilende receptionist til Lidls hovedkontor

Lidl Danmark K/S, Kolding

Er du serviceminded, udadvendt, selvstændig og har et stort smil? Og har du dansk-, tysk-, og engelsk kundskaberne i orden? Så er det lige DIG vi søger som receptionist til vores hovedkontor!

Vores hovedkontor i Kolding søger en receptionist. Der er tale om en selvstændig og spændende stilling, hvor du skal være omstillingsparat, og trives i et højt aktivitetsniveau med varierende opgaver. Vi har brug for en receptionist med en masse gåpåmod, stort drive og lyst til at gøre en forskel.

Vi tilbyder

 • Vi tilbyder dig en spændende, udfordrende og varierende arbejdsdag
 • En fuldtidsstilling
 • Gode karrieremuligheder og faglige udfordringer
Lidl Danmark K/S
Løvbjerg Supermarked A/SSouschef - Kolonialchef

Løvbjerg Supermarked A/S, Aabenraa

Da vores nuværende souschef i Løvbjerg Aabenraa har fået ansvaret for sin egen butik søger vi nu en ny souschef/kolonial-chef til butikken. Løvbjerg Aabenraa er i en markant positiv udvikling, og derfor søger vi det skarpeste hoved, der har flair for butiks drift, godt købmandskab, medarbejder-udvikling og som vil være med til at drive vores værdier videre.

I Løvbjerg har du enorm indflydelse på butikkens drift. Der er stor mulighed for at lave lokale tiltag og ægte købmandskab. Du har også stor indflydelse på både indkøb, sortiment og markedsføring. Naturligvis vil en stor del af din tid gå med både varer og kunder.

Du tilbydes et spændende job i en solid dansk virksomhed, der sætter kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere meget højt og hvor Løvbjergs værdier går hånd i hånd med det lokale ejerskab.

Jobindex Kurser
Projektledelse - Inkl. Prince2 Foundation-certificering (start 8. juni)

Jobindex Kurser

Lær at planlægge, styre og organisere projekter, så du kan indfri de succeskriterier, du har for projektet. Efter kurset har du et eksamensbevis, 10 ECTS og en PRINCE2® Foundation-certificering.

På projektstyring i praksis lærer du at planlægge, styre og kvalitetssikre projekter fra idé til levering, samt skabe en effektiv projektorganisation, hvor både interessenter og projektdeltagere bidrager til projektets succes.

Projektstyring i praksis er for dig, der allerede arbejder med projekter og for dig, der skal til det. Du kan være projektleder, medlem af en styregruppe eller projektdeltager.

Jobindex Kurser
DANISH CROWN A/S
Slagterlærlinge – til hele landet

DANISH CROWN A/S

Slagterlærlinge – til hele landet.

Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater? Og er du samtidig nysgerrig, kvalitetsbevidst og fuld af energi? Så er du måske en af de nye slagterlærlinge, vi søger til opstart i august 2020!

Arla Foods

Vi søger nye slagterlærlinge på vores fabrikker i hhv. Horsens, Ringsted, Blans, Sæby, Herning, Rønne, Holsted og Aalborg.

En verdensklasseuddannelse til de knivskarpe
Som slagterlærling hos Danish Crown bliver du taget imod af vores erfarne og dygtige produktionsledere, der gennem din læretid vil lære dig håndværket og introducere dig til de mange muligheder i Danish Crown.

Et stolt fag med et stærkt fællesskab
Uddannelsen til slagter tager to år med efterfølgende mulighed for at tage et tredje specialiseringsår til enten griseslagter, kreaturslagter eller forædler. Forløbet fungerer som et samspil mellem skoleforløb på ZBC i Roskilde og praktikforløb på en af vores fabrikker.

DANISH CROWN A/S
HTH VHKN A/S
Økonomiassistent

HTH VHKN A/S, Kolding

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor medarbejder- og kundetilfredshed og den gode forretning, har vores højeste prioritet, så læs videre her.

HTH VHKN A/S

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Aktiv deltagelse i butikkernes månedsafslutning
 • Aktiv deltagelse i selskabets årsregnskabsafslutning
 • Aktiv deltagelse i regnskabs- og bogføringsopgaver i samarbejde med kollegaer

Du har relevant bogholderimæssig baggrund og har minimum 5 års erfaring med regnskabs- og bogholderiopgaver, samt stor kendskab til butiksregnskaber.

HTH VHKN A/S
Volkswagen KoldingAutomekanikerlærling

Volkswagen Kolding

Vores super travle afdeling på Dieselvej i Kolding søger en dynamisk, flittig og ambitiøs automekanikerlærling til branchens bedste brands!

Som lærling bliver du en del af afdelingens stærke værkstedsteam, hvor du arbejder tæt sammen med dine kolleger. Vi sørger for en god grundlæggende støtte i din uddannelse, men forventer også at du tager ansvar i din egen udvikling.

Vi arbejder med "frihed under ansvar", så du får rig mulighed for at teste dine evner undervejs og derved sikre dig et komplet og stærkt uddannelsesforløb som for den voksne kandidat kan være en mesterlæreplads.

Lidl Danmark K/SRecruitment Intern, efterår 2020

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Har du en ægte passion for rekruttering? Drømmer du om at bringe dig selv og dine kompetencer i spil i en stor, international virksomhed? Så glæder vi os til at byde dig velkommen som Recruitment Intern i HR.

Som Recruitment Intern kommer du til at dele kontor med Recruiting og Employer Branding, der består af fire engagerede kolleger. Vi arbejder hver dag hårdt og målrettet på at tiltrække og rekruttere de bedste kandidater, og vi lægger vægt på, at vores arbejdsmiljø er præget af faglig sparring og humor. Uden for arbejde forspiser vi os gerne sammen i sushi og gode bøffer med sovs.

Vi tilbyder

 • Et unikt indblik i hvordan der arbejdes professionelt med rekruttering i en stor, international virksomhed, der vækster
 • Masser af faglige udfordringer og solide erfaringer som du vil kunne bruge i din karriere
Lidl Danmark K/S
Kjærgaard A/S
Elektrikere til CTS-montage

Kjærgaard A/S

Kunne du tænke dig et spændende job som CTS-montør hos Kjærgaard? Vi søger med snarlig tiltrædelse en dygtig elektriker til montage.

Du kommer til at arbejde med montage af CTS-installationer inden for industri og det offentlige. Arbejdsopgaverne er primært nye installationer og spreder sig ofte over Aarhus/Billund/Horsens.

Kjærgaard tilbyder dig:

 • Et godt arbejdsmiljø med frihed under ansvar, plads til forskellighed og et velfungerende team med gode kolleger, der jævnligt mødes til sociale arrangementer
 • En god og rummelig arbejdsplads med masser af mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Egen servicevogn, løn efter kvalifikationer samt sundheds- og pensionsordning
Kjærgaard A/S