47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HumanTrust A/S
COO med stærke økonomiske og forretningsmæssige kompetencer

HumanTrust A/S søger for Scan Wear ApS i Vojens

Trives du i en central lederrolle, hvor hverdagen både byder på strategisk forretningsudvikling og hands-on opgaveløsning? Og har du en stærk økonomisk baggrund og flair for driftsoptimering? Så står der måske snart COO ved Scan Wear i Sønderjylland på dit visitkort.

Der er fart på i hverdagen, og derfor søger Scan Wear nu en COO, som bliver højre hånd og tæt sparringspartner til virksomhedens CEO. Du får ansvaret for den daglige drift af virksomhedens administrative og operationelle opgaver og vil i særlig grad have fokus på økonomiområdet.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Ansvar for driftsoptimering, effektivisering, udvikling og sikring af procedurer og forretningsgange
 • Budgetansvar og løbende controlling
 • Sikre retvisende og rettidig månedsrapportering
HumanTrust A/S
Gem
Assa Abloy Dørautomatik A/S
Servicetekniker

Assa Abloy Dørautomatik A/S, Billund, Brande, Horsens og Vejle

Til vores afdeling inden for automatiske døre søger vi netop nu en servicetekniker med fokus på service, sikkerhed, reparation og opgraderinger af vores kunders dørautomatikker. Hos ASSA ABLOY tror vi på at en fælles indsats og et velfungerende teamwork, er kernen til en god arbejdsplads og sund forretning, derfor forventer vi, at vores kommende kollega har gode samarbejdsevner.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Service og reparationer af dørautomatikker hos vores kunder i Billund, Brande, Horsens & Vejle
 • Tilbud og udarbejdelse af optimale tekniske løsninger
 • Vedligeholdelse af relationer til vores servicekunder
 • Planlægning og styring af egne arbejdsopgaver
Assa Abloy Dørautomatik A/S
DANISH CROWN A/S
Slagterelever

DANISH CROWN A/S

Vi uddanner verdens dygtigste slagtere - det synes vi i hvert fald selv. Og hos os behøver du ikke være et naturtalent for at blive en af de dygtigste, blot du har viljen og lysten, så lærer vi dig resten. Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye slagterelever!

Lige nu søger vi nye slagterelever på vores fabrikker i hhv. Aalborg, Blans, Herning, Holsted, Horsens, Ringsted og Sæby.

Har du lyst til at høre mere om slagterelevuddannelsen hos Danish Crown og møde andre af vores nuværende elever, så tilmeld dig vores online informationsmøde den 2. juni kl. 19.00-20.00. Du tilmelder dig via dette link: www.danishcrown.com

Størstedelen af uddannelsen foregår hjemme i virksomheden hvor du vil blive taget imod af vores erfarne og dygtige elevansvarlige, der guider dig igennem uddannelsen, lærer dig håndværket og introducerer dig for et liv som slagter.

DANISH CROWN A/S
Naturstyrelsen Jurastuderende (stud.jur.)

Naturstyrelsen, Randbøl

Har du gåpåmod og har du lyst til at lære, hvordan det er at arbejde med ejendomsjura i en stor statslig styrelse? Er du god til at samarbejde og til at formulere dig skriftligt? Så er du måske vores nye jurastuderende.

Vi søger 1-2 jurastuderende til Naturstyrelsens juridiske kontor. Du bliver en del af et dygtigt og engageret team, bestående af 5 jurister, 2 stud.jur. og 1 ejendomsjuridisk assistent.

Opgaverne er mangeartede og spænder over mange ejendomsretlige temaer til opgaver af mere offentligretlig og forvaltningsretlig karakter.

Dine primære arbejdsområder vil være:

 • Sagsbehandling i sager om køb og salg af fast ejendom eller naboretlige tvister.
 • Besvarelse af lejeretlige spørgsmål og erstatningskrav.
 • Håndtering af aktindsigtsforespørgsler.
Tech-Huset ApS
Projektleder inden for VVS og ventilation til Tech-Huset

Tech-Huset ApS søger for Tech-Huset ApS i Kolding

Ønsker du et selvstændigt job med stor indflydelse på egen hverdag og planlægning af egne indsatser? Og vil du lede både medarbejdere og projekter i byggebranchen?

Hverdagen er præget af travlhed og mange projekter, der skal følges op på. Derfor søges nu en engageret projektleder til byggeafdelingen, der kan hjælpe med at opbygge og udvikle teamet og sikre fremdrift i diverse projekter. I denne rolle leder du både medarbejdere og byggeprojekter og bliver desuden bindeled mellem kunderne og projekterne.

Mere specifikt kan du se frem til følgende opgaver og ansvarsområder:

 • Drive diverse projekter fremad inkl. opfølgning og ugentlig gennemgang af pipeline, tidsplan mm.
 • Lede og motivere konstruktions- og tegningsteamet på pt. 12 personer
Tech-Huset ApS
Medarbejderne
Intern Salgsupporter

Medarbejderne søger for Papyrus A/S i Vejle

Du er medarbejderen der elsker at fordybe sig - er løsningsorienteret og problemknuser. Er du salgs- og løsningsorienteret med lyst til at sætte dit aftryk fra start til slut i ordre processen? Har du styr på dine ting og motiveres du af support, opgaveløsning og rådgivning?

Medarbejderne ApS søger netop nu endnu en medarbejder for Papyrus A/S i Vejle i deres interne salgsafdeling, en intern salgssupporter, der er nysgerrig, frisk og med masser af gå på mod og selvfølgelig vil være med på deres vækstrejse - også den digitale!

Som deres nye interne salgssupporter vil din primære rolle i starten være at lære kunderne og produkterne at kende, dette sker i kundesupporten. Du vil i starten sidde med kundeserviceopgaver, hvor du har en stor kundekontakt, modtager og behandler ordre m.m. På sigt, når du har lidt føling med produkterne, vil der komme et større fokus på dine primære opgaver, der vil være mere administrative.

DAT-Schaub A/S Senior HR-konsulent, Produktion

DAT-Schaub A/S, Esbjerg, Horsens eller Kolding

I DAT-Schaub har vi medarbejdere og ledere i fokus og har derfor besluttet at opgradere vores HR-funktion med en erfaren kollega, der kan supportere vores danske produktion med tiltrækning, udvikling og fastholdelse af dygtige medarbejdere og ledere.

For at lykkes med vores ambitioner søger vi en ny HR-kollega, der engageret arbejder på tværs af vores fabrikker, der ligger fordelt over hele Danmark.

Som vores nye senior HR-konsulent vil dine opgaver i hovedtræk være inddelt i tre områder; rekruttering/on-boarding, kompetenceudvikling og fastholdelse af medarbejdere – alt sammen i tæt samarbejde med mestrene på vores fabrikker.

FRECON A/S
Maskiningeniører til komplekse FEM/CFD-opgaver

FRECON A/S, Horsens, Tommerup eller Esbjerg

Er du en idérig maskiningeniør med drive, initiativ og faglig passion? Og trives du i et arbejdsmiljø med lige dele fokus på høj faglighed og holdånd? Så kan du blive én af vores nye kolleger i Horsens, Tommerup eller Esbjerg.

FRECON A/S

Du vil opleve en afvekslende hverdag med mulighed for mange spændende beregnings- og simuleringsopgaver, der kræver, at du er blandt de dygtigste inden for dit fag. Opgaver og projekter kan variere meget i størrelse. Nogle gange arbejder du alene, andre gange i teams enten med dine kolleger hos FRECON eller som konsulent i et team hos kunden.

FRECON A/S
FRECON A/S
Maskiningeniører til avanceret 3D-konstruktion

FRECON A/S, Horsens, Tommerup eller Esbjerg

Er du en idérig maskiningeniør med drive, initiativ og faglig passion? Og trives du i et arbejdsmiljø med lige dele fokus på høj faglighed og holdånd? Så kan du blive én af vores nye kolleger i Horsens, Tommerup eller Esbjerg.

FRECON A/S

Du kommer til at indgå i et dynamisk og innovativt miljø med høj faglighed og holdånd, hvor ingen står alene med svære udfordringer.

Du vil opleve en afvekslende hverdag med mulighed for mange spændende opgaver. Din rolle kan variere fra koncept- og designopgaver til projektledelse af mindre projekter. Opgaver og projekter kan variere meget i størrelse. Nogle gange arbejder man alene, andre gange i teams enten med dine kolleger hos FRECON eller som konsulent i et team hos kunden.

FRECON A/S
Sydøstjyllands Politi Jurastuderende til Sydøstjyllands Politi, økonomisk kriminalitet

Sydøstjyllands Politi, Vejle

Sydøstjyllands Politi søger et antal jurastuderende til stillinger som studentermedhjælpere i Efterforskningscenter Midt, Økonomisk Kriminalitet. Stillingerne er til besættelse snarest mulig.

Som studentermedhjælper vil du blive placeret i afdelingen for økonomisk kriminalitet.

Den primære arbejdsopgave vil være indledende efterforskning, journalisering og sagsvurdering herunder stillingtagen til værneting, forbrydelsens indhold og vurdering af juridiske aspekter af betydning for sagens behandling.

Der vil også være mulighed for at blive tilknyttet en efterforskningsgruppe, hvor der pålægges opgaver vedrørende forskellige efterforskningsskridt og udarbejdelse af materiale, som skal sendes til retten.

Specialized
Elcykel-specialist

Specialized, Horsens

Udvikling af markedets bedste service og efteruddannelse for Specialized Turbo-forhandlere.

Som vores elcykel-specialist, eller det vi kalder Turbo Service Specialist, er din opgave at sørge for, at Specialized er ledende på markedet, når det gælder service og support af vores elcykler. Du kommer bl.a. til at:

Specialized
 • Repræsentere Specialized med entusiasme i butikkerne over for medarbejderne
 • Udvikle fortrolighed med Turbo-produkter og teknologi igennem besøg og uddannelse af forhandlerne
 • Undervise i Specializeds servicesprogrammer som Turbo Studio, Mission Control og B2B service portal
Specialized
HumanTrust A/S
COO til veldrevet og ambitiøs virksomhed

HumanTrust A/S søger for Bramidan i Bramming

Kan du optimere processer og sikre flow på produktion og supply chain-området? Og vil du have en strategisk ledelsesrolle i en virksomhed, hvor højt teknisk niveau går hånd i hånd med viljen til at innovere? Så tag et kig på stillingen som COO hos Bramidan.

Bramidan A/S er drevet af at skabe succes for sine kunder – og det gør de gennem udvikling og produktion af nogle af markedets bedste ballepressere og komprimeringsløsninger. Bramidan er eksperter på deres felt, og det skyldes blandt andet effektiv ledelse og dygtige, dedikerede medarbejdere, der alle sigter mod samme mål.

Som den nye COO i den succesrige virksomhed får du en strategisk ledelsesrolle med ansvar for hele virksomhedens operationelle styring. Din vigtigste opgave bliver at sikre motiverende og nærværende ledelse og få medarbejderne med ombord på den fremtidige udviklingsrejse.

HumanTrust A/S
HumanTrust A/S
Regnskabsmedarbejder

HumanTrust A/S søger for Planet Huse A/S i Ribe

Mestrer du at arbejde med økonomi og regnskab – og har du mod på at tage ansvaret for en række spændende opgaver med tysk islæt? Så er stillingen som regnskabsmedarbejder hos Danmarks førende leverandør af fritidshuse, Planet Huse måske noget for dig!

Som Planet Huses nye regnskabsmedarbejder får du ansvaret for regnskabsopgaver i den tyske del af Planet koncernen. Dine ansvars- og arbejdsområder bliver:

 • Generelle bogholderiopgaver
 • Projektregnskaber
 • Kreditorstyring
 • Moms og Intrastat
HumanTrust A/S
KARSBERG – rekruttering og headhunting VÆRKFØRER - PRODUKTIONSLEDER

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Mega Wash A/S i Vejle

Har du potentiale til at blive produktionschef?

Du får ansvaret for produktionen af emballagevask, og dine primære opgaver bliver at videreudvikle det nuværende gode arbejdsmiljø samt at motivere og udvikle medarbejderne, så deres evner bringes bedst muligt i spil. Samtidig bliver din målsætning at optimere produktionen, produktionsprocesserne og flowet gennem produktionen, samt mindske spild og omkostninger, så både produktiviteten og kapaciteten øges. Flere af medarbejderne i produktionen har mange års erfaring.

Du får et tæt samarbejde med virksomhedens planlægger og vi forventer, at du er tæt på produktionen, hvor du sikrer at dagligdagen og produktionen kører.

Spring Estate A/S
Ejendomsadministrator

Spring Estate A/S, Kolding

Spring Estate A/S er et pensionskasseejet ejendomsselskab med mere end 300 lejemål beliggende i Randers, Aarhus, Horsens, Kolding, Sønderjylland og København. Vi søger en dygtig og dedikeret ejendomsadministrator, som skal indgå i vores team af dedikerede medarbejdere i fantastiske lokaler i Kolding.

Vi tilbyder et spændende, lærerigt og alsidigt job på vores kontor i Kolding, hvor du vil medvirke til håndteringen af vores lejemål med opgaver såsom:

 • Huslejeopkrævning og restancestyring
 • Udarbejdelse af lejekontrakter
 • Lejereguleringer og varslingsskrivelser

Da vores administration er 100 % digital, forventer vi, at du er rutineret edb-bruger med kendskab til Office-pakken, ligesom vi forventer, at du har lyst til at udvikle din faglighed og prøve nye udfordringer.

Spring Estate A/S
Aunsbjerg Kolding A/S Karosseriteknikerlærling

Aunsbjerg Kolding A/S

Er du i gang med karosseriteknikeruddannelsen, men mangler en læreplads efterfølgende?

Bliv en del af SkadeXperten i Kolding. Her leder vi lige nu efter vores nye karrosseriteknikerlærling. Vores eneste krav til dig er, at du er i gang med eller har taget grundforløbet, så du kan komme i gang hos os hurtigst muligt.

Dine arbejdsopgaver

 • Svejsningsarbejde
 • Reparation af skader på biler
 • Undersøge og vurdere omfanget af skader på biler
Scandic Hotel A/S
Night receptionist, fuldtid, Scandic Esbjerg

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt selv ud på de sene nattetimer? Så tror vi på, at du er vores nye ”natteravn” på Scandic Olympic.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du skaber tryghed om natten for vores gæster og har en sjette sans for god service. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af gæster inkl. opsalg af værelser
 • Daglige rutiner i receptionen inkl. kasseafstemninger og natkørsel
Scandic Hotel A/S
Gem
Profil Search
Salgsingeniør - Automation - Sydjylland

Profil Search søger for SMC Danmark A/S

Drives du af direkte BTB salg og stærke kunderelationer?

Kan du svare JA til dette, og samtidig har et højt ambitionsniveau? Så har vi jobbet til dig i en verdensomspændende virksomhed, der med et virkelig stærkt brand er klar til yderligere vækst.

Som salgsingeniør får du ansvaret for salg af SMC´s komplette program indenfor pneumatik- og elektriske automationskomponenter, til maskinbyggere og større ”end users” i Sydjylland.

Du får ansvaret i et distrikt, hvor du har gode muligheder for at skabe vækst. Uanset om der er tale om en eksisterende eller en helt ny kunde, bliver du deres faste sparringspartner, hvor du både teknisk og kommercielt formår, at se hvor virksomhedens produkter giver værdi og kan bidrage til, at forbedre kundens løsninger.

Søg information om virksomheden på www.smcdk.com

Johnson Controls
Engageret og dygtig kø­le­tek­ni­ker søges til Syd­jyl­land

Johnson Controls, Horsens

Vi søger til Johnson Controls Køleteknik en engageret og dygtig kollega til servicering af vores kunder i Sydjylland (inkl. Fyn). Så har du lyst til at arbejde med industrielle og kommercielle køleanlæg til erhvervslivet, hvor du kan udvikle dine færdigheder som køletekniker?

Dine primære opgaver omfatter:

 • Service- og eftersynsopgaver hos kunder på større og mindre industrielle anlæg (traditionelle HFC-kølemidler og naturlige kølemidler)
 • Fejlfindingsopgaver
 • Lovpligtige eftersyn
 • Udfærdigelse af servicerapporter
 • Montageopgaver hos kunder på både større og mindre kommercielle og industrielle anlæg, hvor der anvendes traditionelle HFC-kølemidler og naturlige kølemidler
Telenor
Salgskonsulenter til Telenor i Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding (fuldtid/deltid)

Telenor

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Telenor