14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
TDC NET

Studentermedhjælper til TDC NET Legal – særligt fokus på retssagsproces

København SV

Som en del af teamet Corporate Legal vil du få ansvar for egne arbejdsopgaver under supervision af en erfaren advokat. Arbejdet vil primært bestå i bistand med forberedelse af retssager på det erstatningsretlige område.

Vi lægger meget vægt på, at arbejdet giver uddannelsesmæssig værdi og prioriterer, at vores stud.jur skal have mulighed for selvstændigt at løse konkrete juridiske opgaver, herunder f.eks. udarbejdelse af processkrifter, møder i fogedretten og - når der er mulighed for det - gennemførelse af retssager i småsagsprocessen.

Arbejdstiden er 20 timer om ugen og vil blive tilrettelagt fleksibelt under hensyntagen til undervisning, eksamensperioder mv.

Man Energy Solutions

Student Assistant for Market Analysis & Forecasting

Copenhagen

Are you outgoing, curious and an analytical thinker? Do you have a passion for data-driven insights? If so, we have an exciting opportunity for you!

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

We prioritize work-life balance, offering flexible working hours, the possibility of working from home, and mental well-being including health insurance and focus on work atmosphere. Here you have opportunities for growth, development, and mentorship.

Man Energy Solutions
Gem
EFKT A/S

Booking Coordinator - studentermedhjælper

København

Som Booking Coordinator spiller du en nøglerolle hos EFKT - en virksomhed, der konstant stræber efter at levere førsteklasses service til vores samarbejdspartnere, og det er her, du kommer ind i billedet.

Hos os kommer du til at arbejde på en spændende og dynamisk arbejdsplads med dedikerede kollegaer. På sigt er der derudover – alt efter dine kompetencer og interesser - også mulighed for at prøve kræfter af i andre afdelinger af virksomheden, fx i tekstforfatterafdelingen og kundeserviceafdelingen.

Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Man Energy Solutions

Student worker for electronic production engineering

Copenhagen

Would you like to work with electronic production engineering, in an international environment?

Se video om Man Energy Solutions som arbejdspladsMAN Energy Solutions offers an interesting student position where you can work with the newest technologies and where 2 days are not the same. You will be a part of an experienced team where you can develop many different professional and personal skills.

Man Energy Solutions
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Studentermedhjælper med interesse for ordblindhed

København SV

Interesserer du dig for ordblindhed, handicappolitik, uddannelse og specialpædagogisk støtte (SPS), og har du lyst til at få indblik i Børne- og Undervisningsministeriets arbejde med at kvalitetsudvikle rammerne for specialpædagogiske indsatser for børn og unge i skole og uddannelse?

Du vil som studentermedhjælper i det handicapfaglige team have særligt fokus på elever og studerende med ordblindhed. Du vil bl.a. skulle:

  • Varetage sagsbehandling af ansøgninger om SPS - herunder foretage faglige vurderinger af dokumentationsgrundlag og indhente supplerende oplysninger fra uddannelsesstederne
  • Besvare mails fra uddannelsessteder, borgere og andre samarbejdspartnere
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
KAB
Gem
KAB

Studentermedhjælpere til Sekretariat for kundeledelse og rådgivning

København SV

Brænder du for demokrati, mangfoldighed og udvikling? Og vil du være med til at gøre en forskel indenfor by- og boligudvikling?

Da der er tale om tre stillinger vil indholdet af de enkelte stillinger tilpasses de profiler, vi ansætter, dvs. hvis du f.eks. har en stærk kommunikationsprofil, vil opgaverne i høj grad kunne koncentreres om kommunikative opgaver og brug af forskellige kommunikationskanaler.

Gem
zigna ApS

Vil du være tekstforfatter? Skrivelysten studentermedhjælper søges

København SV
  • Er du en dygtig skribent med styr på “den fængende tekst” og korrekt grammatik?
  • Er du hurtig på tasterne, og er du tilmed fleksibel og ansvarsfuld?

I stillingen som tekstforfatter vil du arbejde med diverse former for ejendomsbeskrivelser, hvilket kræver, at du er god til at danne dig et overblik og til at tilpasse dig den enkelte kundes ønsker og præferencer.

Vi tilbyder at arbejde på en spændende arbejdsplads med mulighed for at forstå en større organisationsstruktur.

Gem
Gjensidige

Studentermedhjælper til Økonomi

København SV

Drømmer du om et job i den finansielle branche? Har du lyst til at arbejde i et dynamisk, analytisk og forsikringsøkonomisk miljø?

Vi beskæftiger os med en lang række opgaver indenfor business controlling, forretningsstøtte, prognoser, analyser, performancemålinger, tekniske månedsregnskaber og uge- og månedsrapportering på alle forretningsområder i Danmark, og som studentermedhjælper er du involveret hele vejen rundt.

Gjensidige
Academic Work søger for Human IT
Gem
Academic Work

Deltids It-supporter

København SV

Er du personen andre henvender sig til, når elektronikken ikke gør som man vil? Er du serviceminded, og kan du tage proaktivt ansvar for dine opgaver?

Kunden er en af Europas største bilproducenter, hvor Human IT leverer On-site IT-service på deres kontor i Sydhavnen.

Du vil i stillingen fungere som IT’s forlængede arm, hvor du får professionel vejledning og sparring fra hovedkontoret i Sverige. Opgaverne er brede, og du kommer til at supportere kontoret med it-udfordringer samt stå for opsætninger af udstyr til medarbejderne.

Styrelsen for IT og læring (København)
Gem

Studentermedhjælper med interesse for databeskyttelse til Kontor for It-sikkerhed og Digitalisering

København SV

Brænder du for databeskyttelse, og kunne du tænke dig at spille en væsentlig rolle i sikring af databeskyttelsen inden for Børne og undervisningsministeriet?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Kontor for Analyse og Kommunikation søger studentermedhjælpere til analysemiljø

København SV

Har du lyst til at indgå i en spændende hverdag i et politisk miljø, hvor tal, analyser og viden spiller en central rolle?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Samfundsvidenskabelig studentermedarbejder til administration af Post Adoption Service

København SV

Er du samfundsinteresseret og interesseret i at få et nærmere indblik i psykologiske aspekter af adoptionsområdet?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Butiksassistent under 18 år - København SV

København SV

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV