50 jobannoncer matcher din søgning 50 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Academic Work søger for kunde
Gem
Academic Work

Studiejob - Receptionist (4 timer hver anden uge)

København

Er du et naturtalent når det kommer til at yde exceptionel kundeservice? Og har du lyst til at bruge og dygtiggøre dine danske og engelske sprogkundskaber hos en af verdens største virksomheder?

Du vil arbejde i receptionen på kundens nordiske hovedkontor, hvor du vil være ansigtet udadtil og tage imod gæster. Der vil være forskellige opgaver i receptionen, men vigtigst af alt er, at du tager imod, viser vej og tilbyder din hjælp til gæsterne som træder ind ad døren.

Indrykket:
Academic Work søger for kunde
Gem
Academic Work

Studiejob - Receptionist

København

Er du et naturtalent når det kommer til at yde exceptionel kundeservice? Og har du lyst til at bruge og dygtiggøre dine danske og engelske sprogkundskaber hos en af verdens største virksomheder?

Du vil arbejde i receptionen på kundens nordiske hovedkontor, hvor du vil være ansigtet udadtil og tage imod gæster. Der vil være forskellige opgaver i receptionen, men vigtigst af alt er, at du tager imod, viser vej og tilbyder din hjælp til gæsterne som træder ind ad døren.

Indrykket:
Gem
HOFOR

Studentermedhjælpere til Cloud Center of Excellence

København S

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Har du interesse i at komme med ombord i Danmarks største multiforsyningsvirksomhed og hjælpe kunder, som ønsker at reducere deres energiforbrug?

Vi har travlt, da vi har mange kunder, som ønsker at minimere deres ressourceforbrug. Det er her du kommer ind i billedet, for vi mangler en projektsupporter, som kan understøtte projektlederne i sektionen.

Vi forestiller os, at du er i gang med din bachelor, og studerer fx på DTU, IT-Universitetet eller KEA.

HOFOR
Billigselskab ApS

Studiejob – Kundeservice i Billigselskab!

København S

Vil du bruge din erfaring med rådgivning til at udvikle og styrke vores kundeservice og samtidig hjælpe vores kunder med at komme rigtigt i gang med deres virksomhed?

Som vores nye Customer Account får du en spændende kundevendt og udviklende studiejob, centralt i vores organisation. Dine primære ansvarsområder vil være at:

  • håndtere kundesupport og kontakt – både telefonisk, på mail og på chat
  • varetage vores webshop og indtaste ordre i systemet
Billigselskab ApS
Skattestyrelsen

Studentermedhjælper til koordinering af møder og drift af processer

København S

Vægter du struktur og service højt, og har du et ønske om faglig og personlig udvikling, hvor du får masser af praktisk erfaring med formidling, mødeafvikling og koordinering?

Som studentermedhjælper bliver du en del af et team, der har ansvar for Skatteforvaltningens centrale sagsbehandlingssystem, SKAT Ligning.

Stillingen er normeret til ca. 15 timer ugentligt, men vi er fleksible i forbindelse med fx eksamensperioder. Vi ønsker, at hovedparten af din arbejdstid afvikles inden for normal kontortid.

Skattestyrelsen
Gem
HOFOR

Studentermedhjælper til Kommunikationsafdeling

København S

Vil du være med til at sikre kreativ og klar kommunikation til 1.500 kolleger og over en million kunder? Og holder du af forskellige arbejdsopgaver inden for feltet kommunikation? Så har vi det helt rigtige job til dig!

Se video om HOFOR som arbejdsplads

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

  • Skrive tekster til fx vores intranet, infoskærme og website
  • Behandle billeder og udarbejde præsentationer
  • Udvikle mindre grafiske opgaver i InDesign
HOFOR
Hansen Toft A/S

Studentermedhjælper til rekruttering

Kolding, København eller Aarhus

Er du ved at afslutte din bachelor, eller er du i gang med en cand.merc., og nysgerrig på at lære mere om rekruttering samt få et stort indblik i dansk erhvervsliv? Så er det måske lige dig, vi leder efter.

Din primære rolle vil være at assistere i diverse rekrutteringsprocesser, primært med fokus på at identificere de kandidater, vi gerne vil have i dialog. Samtidig tilegner du dig en bred viden om vores kunder, kandidatmarkedet og de forskellige stillingstyper, vi arbejder med.

Gem
Komponent

Student til KL's konferenceenhed

København S

Vil du have mulighed for at anvende dine administrative, logistiske og relationelle evner?

I konferenceenheden administrerer vi ca. 35 konferencer om året for KL – Kommunernes Landsforening. Vi håndterer praktikken, mens fagkontoret står for indhold. Der er en koordinator og en student tilknyttet hver konference, og det er hér, vi har brug for dig.

Som student er du tilknyttet de forskellige konferencer, hvor du bl.a. sidder med ansvar for konferenceapp, evaluering, indsamling af materiale og kontakt til samarbejdspartnere.

Q8 Danmark A/S

Studentermedhjælper til Sustainability-teamet

København

Vil du være med til at gøre Q8 endnu stærkere – så søg stillingen i dag!

Du skal primært arbejde med dataindsamling, bearbejdning og rapportering af Q8’s CO2e-regnskab og hjælpe os med at efterleve forskellige internationale rapporteringskrav, som fx CSRD.

Derudover vil der være projektspecifikke opgaver som f.eks. kan være at støtte i udformningen af markedsanalyser, biodiversitetsprojekter, madspildsstrategier eller udarbejdelse af relevante KPI’er til opfølgning på vores bæredygtighedsarbejde.

Ældre Sagen

Har du lyst til et studenterjob med samfundsanalyse og politisk interessevaretagelse?

København S

Ældre Sagens afdeling for Samfundsanalyse tilbyder nu en spændende stilling som student. Jobbet er et værdifuldt, lærerigt og praktisk supplement til en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse.

I samarbejde med afdelingens konsulenter bliver dine primære arbejdsopgaver:

  • Udarbejde notater, research- og analyseopgaver.
  • Deltage i forberedelse og gennemførelse af kvalitative og kvantitative undersøgelser.
  • Finde og bearbejde statistik og forskningslitteratur.
Gem
Nordic RCC

Student Assistant - Data Analysis and Testing Procedures

København S

We are seeking a motivated and detail-oriented student assistant to join our team and support our data analysis and testing procedures. You will have the opportunity to gain hands-on experience in data analysis techniques and contribute to important projects within the company.

Key responsibilities:

  • Assist in collecting, organizing, and analyzing data.
  • Conduct testing procedures to ensure the accuracy and reliability of our products/services.
  • Collaborate with team members to identify patterns, trends, and insights from data.

Working hours are 10-15 hours a week with flexibility around exam times.

Nordic RCC
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Restaurant Flakfortet På Øen I Øresund ApS

Personale til restaurant/café

København

Da højsæsonen banker på døren, og vi ser større aktivitet i år på begge vores virksomheder, så mangler vi at udfylde følgende jobs: Studiejobs/tjener/køkken-assistent/cater eller lign.

Den ene arbejdsplads finder sted på Restaurant Flakfortet. Flakfortet er en ø midt i Øresund, hvor vi har åbent fra slut april til slut september.

Den anden arbejdsplads er i en tennisklub/Café Bane 8 på Amager.

Academic Work søger for Logistic Contractor Danmark A/S
Gem
Academic Work

Studentermedhjælper

København

Har du stærke kommunikative evner, og er du god til at skabe relationer? Vil du være en del af et team, der dagligt er med til at skabe stærke resultater i et højt drive og med god energi?

I denne rolle skal du i samarbejde med dit team, bl.a. lave analyser af markedet, kontakte interessante stakeholders, som kunne være potentielle fremtidige kunder for LC samt booke møder. Du bliver tilbudt et grundigt onboardingsprogram, hvor du lærer dine nye kollegaer at kende og klædes så godt som muligt på til din nye rolle.

Academic Work
Gem
HOFOR

Studentermedhjælper til Energihandel

København S

Se video om HOFOR som arbejdspladsEr den grønne omstilling og klimaforandringer noget der interesserer dig, og vil du bruge dine analytiske evner og løse udfordringer med energi?

Som studentermedhjælper bliver du en del af teamet Support og Analyse, som varetager handelssupport i form af analyser, modeller og prognoser samt data- og systemhåndtering til optimering og handel af energi. Du kommer til at hjælpe dine kollegaer med mange forskellige opgaver, herunder håndteringen af data, supportere drift og udvikling af værktøjer i sektionen.

HOFOR
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Studentermedhjælper til Intern Kommunikation

København S

Metroselskabet søger en ny studentermedhjælper til Intern Kommunikation. Du kan se frem til at få praktisk erfaring med en bred vifte af kommunikationsopgaver og til at indgå i en afdeling, hvor trivsel og godt kollegaskab vægtes højt. Vi sætter altid stor pris på nye idéer og perspektiver.

Vi tilbyder et lærerigt studiejob i et arbejdsmiljø, hvor du har mulighed for at præge dine arbejdsopgaver og hvor faglig sparring og udvikling prioriteres. Stillingen er på ca. 15 timer om ugen, der fleksibelt kan tilrettelægges i forhold til dit studie og eksamensperioder.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Københavns Kommune

Studentermedhjælp til Trafiksikkerheds- og Skolevejsteamet

København S

Interesserer du dig for København – for veje og trafik? Interesserer du dig for, hvordan vi sammen kan gøre byen mere sikker, tryg og lettere fremkommelig, samt for det politiske arbejde i en kommunal forvaltning?

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • at besvare borgerhenvendelser
  • assistere med indstillinger, budgetnotater m.m. til vores politikere
  • hjælpe med lettere sagsbehandling selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer

Det Kgl. Bibliotek søger studentermedhjælper til magasinet på Karen Blixens Plads (Søndre Campus)

København S

Holder du af bøger, og vil du gerne arbejde i et miljø, hvor du er omgivet af bøger, der er op mod 500 år gamle?

Indrykket:
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Barista på fuldtid eller på 0 timers kontrakt på AMAGER

København S

I Compass Group driver vi bæredygtige caféer.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV