3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Boligforeningen VIBO

Boligsocial medarbejder

Nivå og Kokkedal

Brænder du for at øge børn og unges fremtidsmuligheder? Kan du tilrettelægge og gennemføre aktiviteter, der styrker børns fællesskab og mod på at prøve kræfter med foreningslivet?

Som boligsocial medarbejder kan du bringe en bred palet af kompetencer i spil, idet du både skal støtte og motivere områdets børn og unge samt løse praktiske og organisatoriske opgaver.

Vi løfter i flok og bidrager alle til at forløse de store potentialer, der ligger i området. Desuden indgår du i et tæt samarbejde med dygtige og motiverede kolleger i det boligsociale sekretariat i Nivå.

Boligforeningen VIBO
Fredensborg Kommune

Engageret socialfaglig konsulent til alsidig stilling indenfor det specialiserede voksenområde

Kokkedal

Er du skarp på Serviceloven, har du strategisk forståelse, er du samarbejdsorienteret og har du lyst til at understøtte og udvikle på myndighedsområdet?

I Center for Psykiatri og Handicap tilbyder vi et spændende og afvekslende job i konsulentteamet, hvor vores hovedfokus er en samlet og koordineret indsats for borgerne.

Når du starter vil du få en god introduktion via vores onboarding-program og bliver koblet på en kollega-mentor, som kan sparre med dig løbende. Vi har fleksibilitet i hverdagen og mulighed for at arbejde hjemmefra – så længe det er koordineret i teamet.

Fredensborg Kommune

Koordinerende sagsbehandler, som brænder for at hjælpe borger i uddannelse og job

Kokkedal

Job & Udvikling varetager indsatsen for ledige borgere i alderen 18-65 år. Borgere som modtager kontanthjælp, uddannelseshjælp, ressourceforløbsydelse og revalidering. Vi arbejder metodisk løsningsfokuseret, koordineret, tværfagligt og med fokus på effekt og progression i borgerens forløb.

Som koordinerende sagsbehandler er du aktivt i samarbejde med borgere, der har både lettere og sværere problemer, som påvirker deres mulighed for at tage et arbejde eller gå i uddannelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV