6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Botilbudet LindholmSocialfaglige medarbejdere med skarp faglighed og højt ambitionsniveau søges til nyetableret særforanstaltning

Botilbudet Lindholm, Aalborg

Særforanstaltningen etableres som selvstændig projektorganisation under Den selvejende institution Fonden Botilbudet Lindholm og er et enkeltmandsprojekt for en kvinde i 30erne, der er diagnosticeret med emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse (borderline). Som det er gældende for borgere generelt i særforanstaltninger, er det også for denne borger sådan, at der er tale om komplekse problemstillinger og behov for intensiv støtte.

Med dette særlige arbejde vil du få mulighed for:

  • At bringe din faglighed i spil og ikke mindst hele tiden få den udviklet (både supervision og kompetenceudvikling prioriteres højt).
  • At være med til at skabe en professionel kultur med fagligt funderede værdier, hvor der sigtes klart mod, at den kvindelige borger ender ud med en høj grad af selvstændighed og en markant forbedret livskvalitet.
Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud i Nordjylland

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Hurup – Thy, Sindal, Brønderslev og Løkken er alle spændende arbejdspladser, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
Fysioterapeutvikar til Neurologisk Team, Apopleksi i Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital
Ved Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital søger vi en fysioterapeutvikar pr. 1. juni 2020 i Neurologisk Team, Apopleksi.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Sagsbehandlende terapeut (barselsvikar) til Myndighedsafdelingen
Da en af vores kollegaer går på barsel, så søger vi netop nu en ny kollega til et barselsvikariat.
Jammerbugt Kommune, Aabybro
Jobcenter
Ergoterapeutvikar i Neurologisk Team, Apopleksi, Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital
Ved Fysio- og Ergoterapiafdelingen er en barselsstilling som ergoterapeut, 37 timer om ugen, ledig til besættelse pr. 1. juni –...
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter
Fysioterapeut i Neurokirurgisk Team, Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital
Ved Fysio- og Ergoterapiafdelingen, Aalborg Universitetshospital er en fast stilling som fysioterapeut på 37 timer ugentligt ledig pr. 1. juni 2020.
Region Nordjylland, Aalborg
Jobcenter