5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Hillerød KommuneErgoterapeut, pædagog eller PAU til Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Hillerød Kommune, Hillerød og Fredensborg

Bocentret rummer flere forskellige tilbud. Følstruphusene i Nødebo danner rammen om 49 borgeres hjem og liv. Borgerne, som har varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, bor i egne lejligheder med fælles stue og køkken, og har derfor mulighed for at vælge fællesskabet til og fra.

På Vingen i Hillerød bor tyve borgere i et nybygget tilbud også i egne lejligheder og lige ved siden af ligger Boligerne på Skovstien, som er et midlertidigt tilbud til 27 unge i samme målgruppe. På alle tre tilbud savner vi lige nu nye kollegaer.

En del af borgerne befinder sig inden for autismespektret; det betyder, at vi tilrettelægger miljøet og dagligdagen med dette for øje.

Vi tilbyder dig at samarbejde med en gruppe medarbejdere og ledere med fokus på faglig sparring og med hjertet på rette sted.

Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud i Nordsjælland

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Græsted, Helsinge og Hornbæk er alle spændende arbejdspladser, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
Hillerød KommuneNyoprettet stilling - sundhedsfaglig faldkoordinator

Hillerød Kommune

Vi søger en medarbejder med en sundhedsfaglig mellemlang videregående uddannelse til en nyoprettet fast stilling som faldkoordinator med fokus på faldforebyggelse og rehabilitering hos ældre i eget hjem, på de midlertidige pladser og på vores seks plejehjem.

Om stillingen

  • Din base og organisatoriske tilknytning bliver i Træningssektionen i Sundhedscentret, men dine arbejdsopgaver og kontaktflade bliver i høj grad på tværs i Ældre og Sundhed.
  • Du bliver en central vidensperson som hospital, almen praksis, kommunalt personale, samt borgere og pårørende kan henvende sig til, når en borger er faldtruet.
  • Du skal forestå borgerbesøg, undervisning, netværk, sparring og udvikling af relevant undervisningsmateriale.
Frederikssund Kommune
Ergoterapeut til barselsvikariat i Slangerup

Frederikssund Kommune

Vi søger en engageret ergoterapeut til et barselsvikariat inden for geriatri, gigt og håndspecialet.

Du vil i det daglige have base på Solgården i Slangerup, hvor du vil være tilknyttet et team, bestående af fem ergoterapeuter, otte fysioterapeuter og fire forebyggelseskonsulenter. Stillingen er på 30 timer og ønskes besat 1. juni.

Dit ansvarsområde er primært genoptræning efter sundhedslovens § 140 og servicelovens § 86, stk.1, indenfor geriatri og gigt og sekundært på det håndkirurgiske område. Genoptræningen kan foregå på træningscentret, i nærområdet eller i borgers eget hjem.

Musikterapeut til plejecentre i Lyngby-Taarbæk Kommune
Vil du være med til – sammen med vores anden musikterapeut - at gøre en forskel på kommunens plejecentre?
Lyngby-Taarbæk Kommune, Lyngby-Taarbæk
Jobcenter