91 job matcher din søgning 91 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 91 resultater.
Stevns KommuneSundhedsplejerske

Stevns Kommune, Store Heddinge

I Stevns Kommune er der stort fokus på den tidlige tværfaglige indsats. Som led i dette opnormeres Sundhedsplejen fra marts 2020 med en stilling.

Vi søger en uddannet sundhedsplejerske til fast stilling på 37 timer ugentligt eller timetal efter nærmere aftale i forbindelse med ansættelsen.

Vi er en selvledende gruppe på fem – snart seks – sundhedsplejersker, som fordeler de daglige ledelses- og administrationsopgaver. Du skal derfor være en god teamplayer, men samtidig trives med selvstændighed og ansvar for planlægningen af egne arbejdsopgaver. Du vil formelt referere til centerchefen ved Center for Børn og Læring.

Stillingen er kombineret med både småbørns- og skolesundhedspleje lokalt forankret i et skoledistrikt. Herudover konsulentfunktion i dagtilbuddene i distriktet.

EGHOLT
Miljøterapeuter

EGHOLT, Sorø

Vi har fyldt vores pladser op og søger i den forbindelse miljøterapeuter til vores døgntilbud for børn og unge samt unge voksne til ansættelse senest d. 1. marts 2020.

Du skal have lyst til at være en del af et højt specialiseret miljøterapeutisk behandlingsmiljø for børn, unge og unge voksne med psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser og/eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser, der har brug for særligt tæt støtte døgnet igennem.

Egholt har som mål at skabe udvikling hos vores beboere, der alle kæmper med psykiske udfordringer. Egholt er karakteriseret ved sin smukke beliggenhed og det tilhørende økologiske landbrug med dyr, urtehave samt værksteder. Vi har også en intern skole, et dagtilbud og STU.

EGHOLT
Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Leder for den opsøgende indsats overfor veteraner

Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Ringsted

Forsvarets Veterancenter søger en dygtig leder til den opsøgende, sociale indsats overfor veteraner med særligt komplekse udfordringer, såsom hjemløshed, psykiatriske diagnoser og misbrug.

Du kommer til at stå i spidsen for et stærkt hold af opsøgende rådgivere, der arbejder med de mest udsatte veteraner med inddragelse af pårørende og netværk, Veterancentrets mange fagligheder, kommuner, psykiatri og de mange frivillige organisationer på veteranområdet.

Du vil få ansvar for 11 opsøgende rådgivere og 2-4 brobyggere, der arbejder ud fra vores lokale veterancentre fordelt over hele landet. Medarbejdergruppen består af faglige ildsjæle, der løser deres opgaver med stor selvstændighed og faglig kreativitet. Dette kalder på en nærværende og struktureret leder, der både kan sparre og træffe beslutninger i komplekse sager.

French Pharmacy ApSKørende sælger af dermatologiske produkter til Sjælland og Sydsverige

French Pharmacy ApS

French Pharmacy er et dansk firma, som sælger produkter til apoteker, stormagasiner, parfumerier og kosmetologer. Vi vokser og har derfor brug for en ekstra sælger.

Vi er i gang med at introducere nye og spændende dermatologiske produkter på det skandinaviske marked og søger derfor en kørende sælger, som skal varetage salget af produkterne ti I udvalgte apoteker, klinikker og specialforretninger og kæder i detailhandlen.

Du skal være ekspert indenfor hudpleje og give den professionelle rådgivning til kunderne, der gør en forskel. Samtidig skal du kunne sikre et godt samarbejde mellem os som French Pharmacy og vores kunder.

Vi tilbyder fast løn og provision. Du får stillet det nødvendige elektroniske udstyr samt en bil til rådighed.

Nordic Medicare Group A/SSygeplejersker og jordemødre

Nordic Medicare Group A/S

For at kunne følge med vores kunders efterspørgsel søger vi efter flere sygeplejersker og jordemødre.

Er du på ”jagt” efter en attraktiv løn med frihed og fleksibilitet, så er jobbet som vikar hos Nordic Medicare helt sikkert noget for dig.

Eftersom Nordic Medicare i dag er et af de største vikar- og rekrutteringsbureauer, kan vi med stor sandsynlighed skaffe dig de vikariater, der passer til dine kvalifikationer samt dine ønskede tidsperioder og geografiske placering.

Nogle af vores vikarer arbejder for os få uger om året, mens andre af vores vikarer arbejder for os på fuldtid, og har gjort det til en livsstil at være vikar for os, hvor de hele tiden selv kan sige til og fra, når Nordic Medicare tilbyder et specifikt vikariat.

Solrød KommuneSygeplejerske med koordinatorfunktion til Solrød Kommune

Solrød Kommune

Er du sygeplejersken der altid har det forkromede overblik, er struktureret og løsningsorienteret og kan du lide at være den ”man” henvender sig til, så er det måske dig vi leder efter.

Vi søger dig som sygeplejerske, der har erfaring fra en kommunal sygeplejefunktion, og ved hvad det vil sige at arbejde med komplekse borgerforløb i borgerens eget hjem. Du vil være en vigtig brik i samarbejdet med vores praktiserende læger, hospitaler, akutteamet, de udekørende sygeplejersker, hjemmeplejen og visitationen, så det er vigtigt for os, at du er imødekommende og serviceminded.

Du vil arbejde meget med planlægning af kørelister og koordinering af de daglige ressourcer i sygeplejen. Du skal derfor have et godt overblik og være god til at strukturere dine og andres opgaver. Med andre ord, er du den som sikrer at dagen kører glat på alle områder.

Kalundborg Kommune
Uddannelseskonsulent til SOSU-området

Kalundborg Kommune

Kalundborg Kommune søger en uddannelseskonsulent på 37 timer til SOSU-elevområdet.

Kalundborg Kommune er en uddannelsesby i vækst og opjusterer på SOSU- elevområdet.

Vi søger derfor en kollega til den nuværende uddannelseskonsulent, gerne med sygeplejefaglig baggrund. Du skal helst have erfaring fra det kommunale og/eller regionale sundhedsvæsen, erhvervsuddannelsesområdet, undervisningsområdet, supervision og vejledning og ligeledes kendskab til personaleledelse.

Du skal i samarbejde med din kollega ansætte SOSU-elever, planlægge uddannelsesforløb samt varetage ledelsesansvaret for elever, der er på forskellige uddannelsesniveauer og praktikforløb.

Region SjællandSygeplejersker til intensivt afsnit med interventionsteam på S1, Psykiatrien Syd, Vordingborg

Region Sjælland

Sygeplejersker i faste stillinger til intensivt afsnit med interventionsteam på S1. Stillingerne er 32 eller 37 timer ugentligt i 2 vagttyper, som du vælger selv. Efter oplæring mulighed for kun at arbejde hver 4. weekend.

Region Sjælland

Har du lyst til faglig udvikling eller brug for et springbræt i din personlige karriereplan, så er S1 stedet, som giver dig mulighed for kompetenceudvikling og kvalificerer til spændende stillinger i både region og kommune.

Hvis du tænker, at du mangler psykiatrisk erfaring, så skal du ikke holde dig tilbage. Du vil få mulighed for oplæring og du kommer igennem et detaljeret introduktionsprogram og tilknyttes en mentor, som tager ansvar for din læring og socialisering i afsnittet.

Køge KommuneTeamleder til nyt udekørende hjemmeplejeteam Ejby

Køge Kommune, Lille Skensved

Kan du motivere og lede et udekørende team, og vil du være med til at slippe fagligheden fri? Så er det dig, vi søger!

I Sygeplejen og Hjemmeplejen er vi netop nu i gang med en ny organisering, hvor 6 hjemmeplejeteams skal blive til 7.

Som teamleder får du sammen med lederen af Sygeplejen og Hjemmeplejen ansvaret for, at vores medarbejdere leverer nærværende pleje af høj faglig kvalitet til vores borgere.

Vi er i gang med implementeringen af FS3 og lederen af Ejby skal desuden kunne se sig selv deltage i den spændende opgave det bliver at implementere skærmbesøg hos borgerne.

Vi har med andre ord nok at se til, og som vores nye teamleder er du sammen med de øvrige teamledere og lederen af Sygeplejen og Hjemmeplejen med til at sikre, at vi lykkes med vores målsætninger.

Solrød KommuneAkutteamsygeplejerske til Solrød Kommune

Solrød Kommune

Er du struktureret, målrettet og handlekraftig, og er du vant til at arbejde selvstændigt, så er du måske den kollega vi søger.

Solrød Kommunes akutteam blev etableret i april 2017. Vi startede op med at være en del af projektet om Det Mobile Laboratorium, som gjorde det muligt at tage blodprøver, analysere og handle på akutte situationer i borgerens eget hjem. Siden da har akutteamet været i en rivende udvikling til gavn for borgerne i Solrød Kommune.

Akutteamets opgaver består blandt andet i at:

  • Opsøge og forebygge potentielle akutte situationer.
  • Kunne gennemskue, hvilke af de opgaver som lægges til sygeplejen, der kunne gå hen og udvikle sig, og hvor en indsats fra akutteamet kan afværge en potentiel indlæggelse.
  • At udrede borgere, som enten kollegaer eller egen læge er bekymrede for, i tæt sparring og respektfuldt samarbejde med den praktiserende læge.
Køge KommuneEngageret sygeplejerske med lyst til at præge det nære sundhedsvæsen søges til Team Vest i Borup

Køge Kommune

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling. Stillingen er på 32-37 timer om ugen fortrinsvis i dagvagt, og med tiltrædelse den 1. januar 2020 eller snarest derefter. Vi arbejder ca. hver 5. weekend.

Stillingen er i hjemmeplejens udekørende gruppe beliggende i den vestlige del af Køge med base i Borup. Vi har både cykel- og bilruter og derfor er kørekort nødvendigt. Vi er et stort team, bestående af sygeplejersker, teamkoordinator, planlægger, social- og sundhedsassistenter samt social- og sundhedshjælpere, der har et godt tværfagligt samarbejde.

For stillingen gælder, at vi ønsker os en kollega, med min. 2 års erfaring, som er selvstændig, fagligt engageret – har et godt overblik og ikke mindst et godt humør. Du skal kunne prioritere din sygepleje og besøg i en travl hverdag med masser af udfordringer og læring.

Stevns KommuneSygeplejerske søges til barselsvikariat

Stevns Kommune, Hårlev

Sygeplejen i Stevns Kommune ser frem til at få en ny kollega. Vi søger en engageret og ambitiøs kollega. Vi har det hele – men mangler dig.

Vi søger en sygeplejerske til et barselsvikariat fra den 1. februar 2020 til den 31. december 2020 med mulighed for forlængelse eller fastansættelse. Stillingen er på 32/34 timer pr. uge, med weekendvagt hver 4. uge, primært dagvagter med enkelte aften- eller nattevagter.

Du vil blive en del af en kollegagruppe på 38 faglig dygtige og engagerede sygeplejersker. Sygeplejerskerne er samlet i en enhed. De udekørende sygeplejersker møder ind på Sundhedscentret i Hårlev, hvor også hjemmeplejen, visitationen, terapeuterne og sundhedskonsulenterne er samlet. Dette giver optimale forhold for det tværfaglige samarbejde og den relationelle koordinering. Vores vision er Styrke til dit liv.

Nordic Medicare Group A/SKonsultationssygeplejerske til lægeklinik i Stege og Store Heddinge

Nordic Medicare Group A/S

Er du sygeplejerske og ønsker du nye udfordringer?

Nordic Medicare søger konsultationssygeplejerske til sine lægeklinikker snarest muligt. Nordic Medicare har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker, hvortil vi søger konsultationssygeplejersker. Søg stillingen som konsultationssygeplejerske på en af Nordic Medicares lægeklinikker i:

  • Stege
  • Store Heddinge

Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve, at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad internt undervisning for at sikre du opnår de ønskede kernekompetencer.

Holbæk KommuneMia, Jacqueline, Malene og Rikke søger en ny sygeplejerskekollega

Holbæk Kommune

Vi søger en sygeplejerske til en fast stilling på 32-37 timer i dagvagt, med weekendvagt hver 4. uge fra den 1. januar 2020 eller 1. februar 2020.

Vi arbejder i spændingsfeltet mellem den akutte, den komplekse og den rehabiliterende sygepleje. Vi planlægger, udfører, formidler og udvikler sygeplejen. Vi har fokus på kerneopgaven og vi arbejder tværfagligt, tværsektorielt og innovativt.

Vi er ansvarlige for at koordinere og sikre sammenhængen for borgerne, både i de midlertidige og i de vedvarende forløb. Vi arbejder systematisk med triagering af borgerne samt ugentlige dialogmøder. Vi arbejder primært i et geografisk område som en fast del af en SOSU-gruppe, og samarbejder derfor rigtig godt om vores borgere med hver vores faglighed.

Sygeplejerske med koordinerende funktion til ny Fusionsklinik, Psykiatrisygehuset i Slagelse
Et helt team står klar til den nye Fusionsklinik, men vi mangler prikken over I´et - er det dig?
Region Sjælland, Slagelse
Jobcenter
Distriktssygeplejerske til vikariat, Psykiatrien Vest, Psykiatrisygehuset i Slagelse
Overvejer du at arbejde i den ambulante psykiatri?
Region Sjælland, Slagelse
Jobcenter
Er du til nørderi - og masser af blod -? Så søger vi en sygeplejerske til Hæmatologisk afdeling, afsnit M, SUH
Vi er så heldige, at have fået mulighed for at kunne ansætte en sygeplejerske pr. den 1. februar 2020, eller efter aftale.
Region Sjælland, Roskilde
Jobcenter
Leanpartner/chefkonsulent søges til Det Nære Sundhedsvæsen, Nærklinikker
Region Sjælland har en stærk vision om let og lige adgang til bedre sundhed for alle borgere – tæt på eller i borgerens eget hjem.
Region Sjælland, Sorø
Jobcenter
Nyuddannet sygeplejerske der er nysgerrig på den specialiserede retspsykiatri
Region Hovedstaden Motiveres du af komplekse patientforløb og synes du, at det kunne være spændende at få erfaring med retspsykiatrien?
Region Hovedstaden, Roskilde
Region Hovedstaden
Sygeplejerske til Ølby ældrecenter Lynghøj.
Ølby ældrecenter Lynghøj er et plejehjem med 38 boliger fordelt på 3 etager og rummer både somatiske samt skærmede enheder.
Uroxen, Køge
Uroxen