89 job matcher din søgning 89 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 89 resultater.
Egedal Kommune
Vil du være med til at skabe verdens bedste hverdag?

Egedal Kommune, Ølstykke

Ølstykke Hjemmepleje søger social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til aftenvagt.

Har du lyst til at være udekørende social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedshjælper i en kommune med ruter i landlig duft og med smukke marker, og har du lyst til at være en del af skønne, humoristiske, dygtige og meget forskellige kollegaer, så læs endelig videre.

I hjemmeplejen samarbejder vi med borgerne om at skabe verdens bedste hverdag i egen bolig. Vi har fokus på hverdags-rehabilitering, koordinering, en god helhedsoplevelse for borgeren samt et godt tværfagligt samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere. Vi arbejder med helhedspleje, således at du udover den personlige pleje også varetager delegerede sygeplejeopgaver.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vikarer søges til enkeltmandsprojekt i Veksø

Egedal Kommune, Veksø

EKBA er et Bo- og Aktivitetscenter der er et socialpædagogisk tilbud for voksne udviklingshæmmede. Vi mangler ufaglærte vikarer i såvel dag -, aftenvagter samt weekendvagter i et enkeltmandsprojekt, på et bosted for udviklingshæmmede i Veksø.

Vi arbejder i et enkeltmandsteam, som rummer en 57 årige mandlig autist, han har brug for en struktureret hverdag med stor forudsigelighed, og faste rammer. Vi arbejder efter teach-modellen, hvor vi benytter visualisering i form af piktogrammer samt udførlige vejledninger til alle aktiviteter.

Vi er dagligt ude af huset i det offentlige rum, så som bibliotek, fitness, ridning biograf, m.m ligesom vi spiser ude på borgerens egen dag. Han er en frisk, glad og nysgerrig mand. Han kan være stressfølsom, men er ikke udadreagerende.

Egedal Kommune
OK-Fonden
Social- og sundhedshjælper: Kom og vær med fra starten - når Hornbækhave åbner OK-Fondens nye plejehjem i Hornbæk

OK-Fonden

Vi søger social- og sundhedshjælpere til dagvagt, 30-34 timer om ugen.

Vi nærmer os tiden for udflytning fra Bøgehøjgård til vores nybyggede plejehjem Hornbækhave og søger dygtige social- og sundhedshjælpere til start 1.5.2020 eller hurtigst muligt.

Som social- og sundhedshjælper får du mulighed for at sætte dit præg på kulturen, hverdagen og fagligheden på Hornbækhave, når vi alle sammen skal skabe en ny og fantastisk hverdag for vore beboere, pårørende og ikke mindst os selv når vi flytter ud på det nye Hornbækhave.

Meget mere end et job, hvor vi tilbyder:

  • kompetenceudvikling
  • vagt hver 2. weekend
  • tæt kollegaskab med andre social- og sundhedshjælpere samt en tværfagligt sammensat medarbejdergruppe
Hillerød KommuneReserveplanlægger til Hjemmepleje LAND

Hillerød Kommune, Skævinge

Er du en vores nye reserveplanlæggere?

Er du engageret, struktureret, fagligt velfunderet og har du humor og godt humør – så se her.

Vi søger social- og sundhedsassistent til Hillerød Kommunes Hjemmepleje, område LAND i Skævinge, som også har lyst til at varetage funktionen som reserveplanlægger.

Du skal have lyst til at arbejde med planlægning af kørelister i FS3, Nexus. Din arbejdsdag vil være fordelt mellem timer/hele dage, hvor du ikke sidder på kontoret som planlægger, og timer/hele dage hvor du er en del af driften ude i 'marken' sammen med dine kolleger. Dine arbejdstider vil være fleksible og du skal derfor kunne møde i tidsrummet mellem kl. 6.15 og kl. 15.30, de dage, hvor du skal planlægge.

Fredensborg Kommune
Centerleder til Plejecenter Lystholm i Fredensborg

Fredensborg Kommune

Kan du skabe retning og følgeskab? Evner du at tage udgangspunkt i borgernes behov, når du arbejder strategisk med din ledelsespraksis? Kan du bruge din ledelseserfaring til at arbejde forandringsorienteret i et tæt samarbejde med beboere, medarbejdere, gruppeleder og pårørende? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du skal være omdrejningspunktet på et plejecenter, hvor beboernes tryghed, livskvalitet og hjemlighed er de bærende værdier i hverdagen. Vi søger en leder, der kan se de store linjer og samtidig har blik for de små tings betydning. Du skal sikre god kvalitet over for vores beboere og brugere og en fortsat udvikling af vores opgaver og kompetencer. Som centerleder vil du være med til at præge udviklingen på plejecentret og indgå i samspillet med andre aktører i nærområdet. Vi glæder os til at møde dig.

Gribskov Kommune
Social- og sundhedshjælper til dagvagt og aftenvagt

Gribskov Kommune, Helsinge

Er du glad for at arbejde i teams og mener, at det er vigtigt med høj faglighed søger vi dig til vores ledige stillinger på Helsingegården.

Dagvagt
Stillingen er en fast stilling i dagvagt på 33 timer om ugen. Weekendvagter hver anden uge. Vagterne er fra kl. 7 til kl. 15, og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud.

Aftenvagt
Stillingen er en fast stilling i aftenvagt på 28 timer om ugen, med weekendvagt i ulige uger. Du kommer til at arbejde i et 5-2 rul. Vagterne er fra kl. 15 til kl. 23, og du vil kende alle dine arbejdsdage mindst 8 uger forud. Vi søger medarbejdere til både somatisk og skærmet enhed.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Helsingegården

Gribskov Kommune

Er du dynamisk og god til at skabe overblik, samtidigt med at du har et højt fagligt niveau, håber vi du vil blive vores nye kollega.

Opgaverne som social- og sundhedsassistent er mangeartede, men overordnet kan nævnes;

  • Helhedspleje af centrets beboere med afsæt i en rehabiliterende tilgang.
  • Komplekse plejeopgaver.
  • Test og screening af borgerne med henblik på tidlig opsporing.

Stillingen er en fast stilling i aftenvagt på 28 timer om ugen, med weekendvagt hver anden uge.

Gribskov Kommune
Den Sociale Virksomhed
Relationsmedarbejder i dag/nat

Den Sociale Virksomhed, Hillerød

Orion søger relationsmedarbejder til dag-/natstilling med faglig baggrund og/eller med egne levede erfaringer i at komme sig fra psykisk lidelse.

Orion er et specialiseret bo- og rehabiliteringstilbud til mennesker med meget svære og komplekse problemstillinger, svære psykiske lidelser, rusmiddelforbrug og ind imellem voldsomme reaktionsmønstre, drevet af Den sociale virksomhed under Region Hovedstaden.

Vi er på jagt efter relationsmedarbejdere med lyst til at arbejde i netværk, defineret af beboerne og deres opgave er, at samarbejde med de mennesker der bor i Orion med henblik på at skabe gode hverdagsliv og muligheder for at komme sig. Det betyder at man indgår i samarbejde om alt fra personlige udviklingsmål, over omsorg og praktiske gøremål i hverdagen (som rengøring, tøjvask og personlig pleje), til samvær, aktiviteter og fælles oplevelser.

Den Sociale Virksomhed
Gribskov Kommune
Sommerferieafløsere til hjemmeplejen

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger engagerede social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejestuderende eller ufaglærte, der vil være med til at gøre en meningsfuld forskel. Erfaring fra lignende arbejde er en fordel

Arbejdsopgaven er at udføre personlig og praktisk bistand til borgere i eget hjem. Arbejdet vil ske i tæt fagligt samarbejde med dine kollegaer ud fra en rehabiliterende tankegang.

Hjemmeplejen i Gribskov Kommune arbejder ud fra værdierne åbenhed, tillid, værdighed, respekt og fleksibilitet.

Gribskov Kommune
Hillerød KommuneAftenvagt til Hillerød Hjemmepleje

Hillerød Kommune

Er du vores nye aftenvagt?

Hillerød Hjemmepleje søger social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper til aftenvagt.

Hillerød Hjemmepleje er inddelt i områderne Land, By og Skov og hvert område har 2 assistenter og 8 hjælpere ansat i aftenvagt.

Vi sætter en ære i at møde borgerne, hvor de er og i videst muligt omfang dække det behov der er hos den enkelte. Vi oplever at vores arbejdsopgaver er mangeartet, meningsfulde og ofte komplekse. Opgaverne spænder lige fra helhedspleje til omsorgsbesøg.

Vi arbejder ud fra daglig triagering og døgnrytmeplaner, og vi lægger stor vægt på nærvær og det kliniske blik, når vi er hos borgerne. Vi har et tæt samarbejde med sygeplejerskerne i Hjemmeplejen.

Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt i demensenhed på Omsorgscenter Solgården i Slangerup

Frederikssund Kommune

Vi har tid til beboerne i demensenhed på Omsorgscentret Solgården i Slangerup.

Vi søger en social- og sundhedsassistent til aftenvagt.

Stillingen er på 28 timer ugentlig med start den 1. juni 2020.

Afdeling Egen danner rammen om 14 demente borgeres hjem. Den enkelte beboers livshistorie, ressourcer og behov er udgangspunkt for den omsorg og pleje vi tilbyder. Hverdagsrehabilitering tænkes ind i alle ydelser og kreativitet og nye ideer hilses velkommen. Musikken bruges både plejefagligt og i aktiviteter med borgerne. Ligeledes vægtes fysisk træning og udeliv højt – altid med udgangspunkt i og tilpasset den enkelte borgers interesser og behov.

Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til dagvagt på Omsorgscentret Solgården i Slangerup

Frederikssund Kommune

Stillingen er på 32 timer ugentlig med arbejde hver 2. eller 3. weekend og med start den 1. juni 2020.

Omsorgscentrene Solgården & Tolleruphøj hører organisatorisk sammen. Begge centre er levende huse med masser af aktiviteter - både for centrenes egne beboere og for borgere udefra. Her er 84 boliger fordelt på 4 afdelinger. Den ledige stilling er i Afdeling Linden & Birken på Solgården.

Vi er et musikalsk omsorgscenter med fokus på hverdagsrehabilitering Musikken bruges både plejefagligt og i aktiviteter med borgerne. Ligeledes vægtes fysisk træning og udeliv højt – altid med udgangspunkt i og tilpasset den enkelte borgers interesser og behov.

Egedal Kommune
Vil du være med til at skabe en hverdag i verdensklasse? Se hvilke fordele du får hos os...

Egedal Kommune, Ølstykke og Stenløse

Særlige fordele på Demensområdet som SSA. Demensplejecenter Engbo og Solkrogen

Et hus hvor borgernes kognitive svigt gør at konflikter, konstante kompromiser og nye udfordringer er et vilkår. Dagen på et demensplejecenter bringer altid uforudsigelighed!

Det kræver konstant refleksion og dialog. Derfor kommer vi tæt på hinanden, når vi arbejder for at give borgerne den bedst mulige hverdag. Kreativitet i opgaveløsningen er et must.

Vi har brug for helt særlige personer med både overblik, empati og psykisk power, som er nødvendigt for at trives i et hus, med borgere med svær demens. 16-18 borgere med svær demens - som alle har deres specielle udfordringer og særlige behov, skal fungere sammen i et fællesskab som de ikke selv har valgt.

Egedal Kommune
Hillerød KommuneSSA i dagvagt 34 timer til Ålholmhjemmet

Hillerød Kommune

Social og sundhedsassistent i fortrinsvis dagvagt på 34 timer ugentligt.

Ålholmhjemmet et demens-plejehjem med 46 plejeboliger og vi arbejder efter Eden Alternative-filosofien for at afhjælpe de 3 plager, ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed. Alle medarbejdere bliver Eden-certificeret. Derudover arbejder vi med Marte Meo og alle deltager i et forløb x 1 årligt med vores 3 dygtige Marte Meo-terapeuter.

Ålholmhjemmet er et levende Eden Certificeret-levested, hvor livet leves 24 timer i døgnet i hjemlige omgivelser med plads til familie, børn, dyr og planter, og her er altid plads til en sludder. Vi har på vores plejehjem flere dyr boende side om side med vores beboere, dette er blandt andet vores berømte kælegrise Frederik og Joakim samt vores huskat Mille.

Hørsholm KommunePlejecenter Sophielund i Hørsholm søger social- og sundhedsassistent i dagvagt 35 timer ugentlig pr 1/5-2020

Hørsholm Kommune

Vi leder efter en dejlig, smilende og faglig stærk SSA i dagvagt stilling i hus 87 snarest muligt. 35 timer ugentlig med weekendvagt hver 3. uge.

Du får muligheden for at være en del af vores arbejdsfælleskab, hvor vi hver dag går på arbejde i 60 menneskers hjem.

Sophielund er et bosted, der består af 7 sammenhængende huse med 8-9 beboere i hver. Alle der bor på Sophielund har en middelsvær til svær demensdiagnose.

Vores kerneopgave handler om at være med til skabe " et home, away from home" og det vil du opleve når du træder ind ad døren. Her er hjemligt og hyggeligt og rart at bo – og også rart at komme på arbejde hver dag.

Hørsholm KommuneSocial- og sundhedsassistent i aftenvagt til Plejecenter Sophielund i Hørsholm

Hørsholm Kommune

Personligt lederskab, engagement og hjerte.

Vi mangler ny kollega, så hvis ovenstående tre udtryk beskriver dig, er du måske vores nye kollega på Sophielund. Vi søger snarest social- og sundhedsassistenter i aftenvagt 28 timer ugentlig med arbejde hver 2. weekend.

Plejecenter Sophielund ligger i smørhullet af Hørsholm, hvor nærmeste station er Kokkedal Station. Huset består af 7 sammenhængende huse med 8-9 beboere i hver og er hjemligt og hyggeligt indrettet. Du vil opleve et fantastisk bosted for 60 borgere med demenslidelser, hvor vi arbejder målrettet med vores kerneopgave, som er at skabe et 'home away from home', individuelt set for den enkelte beboer.

Frederikssund Kommune
Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Tolleruphøj

Frederikssund Kommune

Vil du være med til at skabe den bedste sygepleje og de bedste rammer for et godt liv for beboerne på Omsorgscenteret Tolleruphøj?

Stillingen er i aftenvagt 28 timer om ugen med arbejde mandag-tirsdag og weekendvagt i lige uger i afdeling Harmonien og med start 1. juni 2020.

Vores overordnede ledetråd er værdighed – uanset hvilke situationer vi er i og uanset hvad, der skal gøres, tilstræber vi først og fremmest at bevare den andens værdighed. Vi har den enkelte beboers livshistorie, ressourcer og behov som udgangspunkt for den omsorg og pleje, vi tilbyder. Vi tænker hverdagsrehabilitering ind i vores ydelser og er åbne for kreativitet og nye ideer, som kan komme beboerne til gode.

CareMatch ApS
Social- og sundhedsassistent søges til socialpsykiatrisk botilbud med god normering

CareMatch ApS, Nivå

Til et socialpsykiatrisk botilbud for borgere med psykosociale handicap, søger vi en dygtig social- og sundhedsassistent, der kan fungere som kontaktperson.

Tilbuddet sætter medbestemmelsen i højsædet og er et velfungerende, døgnbemandet socialpsykiatrisk botilbud for psykisk syge og er godkendt efter §107 og §108.

Arbejdet er aktiverende og rehabiliterende og altid med henblik på sundhedsfremme for den enkelte. Du deltager i det pædagogiske måltid og har tværfagligt samarbejde om beboerne med social- og sundhedsassistenter, pædagoger, sygeplejersker og eksterne samarbejdspartnere.

Du er en person, der har begge ben på jorden, og som ikke så let slås ud af kurs og kan støtte og motivere den enkelte beboer. Du har moral og er loyal overfor beboerne, kollegaer samt ledelsen. Du har god selvindsigt, humor samt en positiv tilgang til arbejdet

CareMatch ApS
Attendo A/S
SSA, SSH og timelønnede afløsere til enten dag- eller aftenvagt på friplejehjemmet Attendo Lærkevej, Frederikssund

Attendo A/S

Har du lyst til at være medarbejder på vores næsten nye friplejehjem centralt i Frederikssund, hvor beboernes livskvalitet, tryghed og trivsel er din bærende værdi i hverdagen?

Er du stærk i din faglighed, har hjertet på rette plads, og klar til at tage fat på en vigtig opgave med at arbejde på et attraktivt friplejehjem, hvor målet er at sikre høj faglighed, trygge beboere og et godt arbejdsmiljø i en stimulerende hverdag? Så modtager vi meget gerne din ansøgning. De første beboere flyttede ind på Lærkevej i juni 2019.

Vi tilbyder:

  • En stor og stærk organisation, som har både lang erfaring og gode resultater på ældreområdet i hele Norden
  • Mulighed for, at du kan sætte dit helt eget præg på udformning af plejehjemmets drift, struktur, kultur og værdigrundlag
  • Gode løn- og arbejdsforhold samt muligheder for kompetenceudvikling
Attendo A/S
Egedal Kommune
Vi vil være verdens bedste plejecenter – vil du med i træningslejr?

Egedal Kommune, Smørum

Vi skal være verdensmestre i hverdagen på Porsebakken og har brug for dig, der er med på høj træningsintensitet, fokus og holdånd.

Du skal have et særligt fokus på Porsebakkens 48 borgere og kunne se, at fx personcentreret omsorg, triage, aktiviteter, rehabilitering og meget andet er gode metoder at arbejde med for at give borgerne et rigtig godt liv på Porsebakken.

Du skal være god til at tale med både borgerne og de pårørende om, fx hvordan du kan støtte borgeren bedst muligt i de daglige gøremål, og du skal gøre dig umage for, at borgerne trives i hverdagen. Du skal være uddannet SSA eller SSH.

Du har mulighed for at vælge, om du vil i dagvagt eller aftenvagt – alternativt kan du blande vagttyperne. Ugentligt timetal mellem 28-37 timer.

Egedal Kommune