104 job matcher din søgning 104 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 104 resultater.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen - barselsvikariat

Esbjerg Kommune

Det er lige dig vi mangler!

Søger du gode kollegaer og et spændende arbejde – så er det her i Haven-Højen-Vangen på Hedelund det sker.

Vi søger fra 1. juni 2020 en social- og sundhedsassistent 32 timer ugentligt i et barselsvikariat, fortrinsvis til dagvagter med arbejde hver 3. weekend.

Her har vi 48 beboere der kræver forskellig pleje og omsorg. Vi arbejder tværfagligt med fokus på tidlig opsporing og med daglig triagering af alle beboere. Vi afholder triageringsmøder tre gange om ugen, og dette ligger til grund for at de rette sundhedsfaglige kompetencer fordeles.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent i aftenvagt, Hjemmeplejen Tangevej i Ribe

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen Tangevej i Ribe, søger social- og sundsassistent i udekørende aftenvagt til ansættelse hurtigst muligt.

Stillingen er et vikariat frem til 31. oktober 2020, med mulighed for forlængelse og evt. fastansættelse.

Betyder faglige udfordringer noget for dig? Har du lyst og mod til at være med til at skabe en aktiv hverdag for borgerne, hvor de er i centrum, og hvor du har stor indflydelse, så er det dig vi søger.

Vi søger en social- og sundhedsassistent. Stillingen er på 28 timer ugentligt i aftenvagter med mødetid fra 15.00 til 23.00.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Plejehjemmet Bytoften afd. C

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedshjælper med tiltrædelse snarest muligt eller senest 1. juni 2020. Stillingen er en fast stilling på 28 timer pr. uge i aftenvagt, og med arbejde hver anden weekend.

Bytoften team C består af 30 plejeboliger. Teamet består af SSH’ere, SSA’ere samt husassistenter og har et godt tværfagligt samarbejde med terapeuter og sygeplejersker, bl.a. ved tværfagligt borgerrettet samarbejdsmøde som afholdes hver 14. dag.

I teamet arbejder vi vedholdende med det gode arbejdsmiljø, arbejdsglæde og trivsel. Vi har en anerkendende kommunikation og vores tilgang er med baggrund i borgerperspektivet, og vi støtter borgernes egenomsorg gennem mestring.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent til Strandgården

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent til en fast stilling, der har lyst til at være en del af vores fantastiske udekørende team. Opstart hurtigst muligt på 33 timer i dagvagt.

Stillingen er med arbejde hver anden weekend, og du får gode fleksible kollegaer, der gerne hjælper, hvis du har brug for at bytte en vagt.

Lidt om os:

 • Vi har god humor og godt samarbejde
 • Vi er fleksible og hjælper hinanden, både med opgaver, vagter og timer
 • Vi arbejder efter fælles mål med fokus på kerneopgaven
Esbjerg Kommune
Ambitiøs og fagligt engageret social- og sundhedsassistent søges til fast aftenvagt til Pilehaven

Esbjerg Kommune, Bramming

Vi søger en social- og sundhedsassistent pr. 1. maj 2020 eller snarest derefter til en fast stilling i aftenvagt på 28 timer til Team midlertidig, Pilehaven på Solgården. Weekendvagt må forventes hver 2. weekend i lige uger.

Pilehaven er en afdeling med 10 midlertidige boliger. Pilehaven modtager borgere fra sygehus, genoptræningsafdelinger og eget hjem. Borgerforløbene strækker sig i tid over alt fra 1 uge til 3 måneder.

Vi tilbyder:

 • Ambitiøse kollegaer med høj faglighed og som er socialt engagerede
 • Et grundigt introduktionsforløb, uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring.
 • En mentor, som støtter og vejleder dig i faglige opgaver og hjælper dig på plads i teamet.
Esbjerg Kommune
Nattevagt til Specialcenter Rabu, Bøge Allé 1-5, Ribe

Esbjerg Kommune

Nattevagtsteamet på Bøge Alle 1-5, 6760 Ribe søger en nattevagt på 32 timer ugentligt fra den 1. maj 2020 eller snarest derefter. Der vil være mulighed for ekstra timer.

På Bøge Allé 1-5 bor der p.t. 16 børn/unge i alderen 11-25 år med varige nedsatte psykiske funktionsevner, samt problematikker inden for autismespektrummet.

Flere af børnene/de unge er endvidere svært fysisk handicappede og er kørestolsbrugere. De skal vendes og lejres flere gange om natten. Der gives ernæring og medicin via sonde til flere af børnene/de unge om natten.

Fredericia Kommune2 SSH/SSA hovedsageligt til aftenvagter i demensplejecentret Madsbyhus

Fredericia Kommune

Har du hjertet på rette sted, er glad og omsorgsfuld både over for os som kolleger og vores dejlige beboere, så vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig.

Vores hverdag med beboerne er meget individuel, vi tilrettelægger ud fra dagen i dag og hvad den enkelte har lyst og ressourcer til. Udover den daglige hygge er der mange forskellige aktiviteter som sang, musik og dans, gudstjeneste, ture ud af huset, fester, grillaftener eller hvad vi nu finder på. Vi får alle mange gode smil, kram og stjernestunder når vi er på arbejde.

Vi tilbyder

 • en sjov og anderledes hverdag, hvor vi arbejder med fantasifulde og kreative løsninger
 • en arbejdsplads i konstant udvikling
 • en dagligdag præget af humor og en god omgangstone.
Psykiatri Plus A/S Centre
Vi har brug for dig, hvis du er social- og sundhedsassistent eller har erfaring med socialpsykiatrisk arbejde på et bosted

Psykiatri Plus A/S Centre, Sønder Stenderup

Da vi i øjeblikket har stor tilgang af nye beboere og stigende efterspørgsel efter pladser på vores bosted, Stentoft, søger vi social- og sundhedsassistenter med socialpsykiatrisk erfaring – både til vores almen psykiatri-enhed, men også til vores demens-enhed. Du kan også komme i betragtning med anden form for uddannelse, hvis du har erfaring inden for socialpsykiatrien – gerne fra et andet bosted.

Vi kan tilbyde blandede dag- og aftenvagter eller aftenvagter på fuld tid eller deltid, og du har også mulighed for at blive tilknyttet til Stentoft som vikar eller via en midlertidig ansættelse.

Vi arbejder vedvarende på at sikre et godt arbejdsmiljø, både i forhold til de fysiske rammer og det psykiske miljø. Vi har alle fokus på social kapital og tager det meget alvorligt.

Psykiatri Plus A/S Centre
Esbjerg Kommune
Tilbudsleder til Udviklingscenter Vest

Esbjerg Kommune, Ribe

Udviklingscenter Vest er et udviklingscenter inden for handicapområdet med sunde værdier og stor faglighed. Og så er vi en del af Social & Tilbud under Esbjerg Kommune, hvilket betyder, at man vil blive en del af et helt utroligt fagligt fællesskab, som rækker langt ud over centret.

Fra 1. januar 2019 er Udviklingscenter Esbjerg (UCE) og Udviklingscenter Ribe (UCR) fusioneret til Udviklingscenter Vest (UCV). Det betyder, at vi mere eller mindre er doblet op i både antal borgere, medarbejdere og ledere. For UCV skal det meget kort og konkret være gældende, at vi skal være kendt lokalt i Esbjerg Kommune samt ude i de andre danske kommuner for en høj faglighed, værende en stærk og troværdig samarbejdspartner samt være et godt sted at bo og arbejde. Det ansvar skal man i fællesskab med medarbejdere og lederkolleger være klar til at varetage.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til Team Nat

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at være en del af Team Nat, så har du nu chancen. Vi søger en social- og sundhedshjælper til en fast stilling pr. 1. maj 2020 eller snarest derefter.

Du vil blive tilknyttet et nattevagtsteam, som hjælper borgere i eget hjem om natten som et tværfagligt team.

Stillingen er på 28 timer som fast afløser for de øvrige kollegaer, der kører 7/7. Du kender din vagtplan 8 uger frem ligesom de øvrige kollegaer og har mulighed for at ønske ferie og fri på lige fod som de andre.

Vi tilbyder dig:

 • At blive del af Team Nat, som er en højt prioriteret del af den samlede helhed omkring borgerne.
 • At arbejde i Team Nat, hvor der er fokus på den faglige kvalitet.
 • Et arbejde, hvor alle udekørende nattevagter samarbejder som et stærkt team.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistent, Åmoseparken 71, barselsvikariat

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedsassistent søges pr. 1. juni 2020 eller snarest herefter til barselsvikariat i blandede vagter, 30 timer om ugen, hvor der arbejdes hver 2. weekend.

Åmoseparken er et § 105-tilbud for voksne multihandicappede. Åmoseparken 71 består af to grupper med 6 borgere i hver. Udover at være et botilbud, så er vi også et beskæftigelsestilbud for næsten alle de borgere der bor her efter § 104.

På afdelingen arbejder vi ud fra beboernes individuelle behov og ønsker. Vi arbejder ud fra en pædagogisk og udviklende tilgang, og sætter livskvalitet for den enkelte beboer meget højt.

OK-Fonden
Vil du være med i socialpsykiatrien som vores nye kollega i natteteamet?

OK-Fonden, Give

OK-Fonden Jelling Have, som er et af OK-Fondens psykiatriske bo- og behandlingstilbud, søger en medarbejder til natteteamet, som vil arbejde for at mennesker kan forfølge deres drømme.

Hvorfor skal du søge?

 • Du bliver en del af en arbejdsplads med fokus på samarbejde, medbestemmelse, kvalitet og faglighed med kontinuerlig kompetenceudvikling og faglig sparring som er individuelt tilpasset.
 • Du får mulighed for at folde dig ud fagligt og menneskeligt i et job fuld af dynamik og alsidighed, hvor ikke to nætter er ens.
 • Du bliver del af en organisation, hvor vi gør hvad vi siger. Vi møder mennesker med tillid, vi går sammen, men ikke i takt, og vi gør altid, hvad vi kan for at arbejde for den enkeltes selvbestemmelse og tryghed.
Meta MariehjemmetSocial- og sundhedsassistent søges til vores hjem, hvor livet leves

Meta Mariehjemmet, Gadbjerg

Hvis du vil arbejde med omsorgen som omdrejningspunkt for din sygepleje, i et tværfagligt fællesskab med sundhedsprofessionelle, terapeuter og pædagoger, og med høj faglighed, så kan vi tilbyde 37 timer i blandede vagter med arbejdsweekend hver 3. weekend.

Vi er først og fremmest et hjem for vores beboere, så kreativitet og åbenhed er nøglen hos os. Der er højt til loftet, og vi ser vores beboere som ligeværdige og samarbejder med dem med respekt.

Som social- og sundhedsassistent på Meta Mariehjemmet er man med til at skabe et hjem for vores beboere gennem medmenneskelighed og omsorg. Vi arbejder i to teams, og der er to teamledere.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til Østerbycentret, Team Aften

Esbjerg Kommune

Østerbycentret, Team AV søger 2 social- og sundhedshjælpere til faste stillinger på 28 timer pr. uge i aftenvagt. Vi arbejder hver 2. weekend, arbejder i zoner og er geografisk inddelt.

Teamet består af SSH’ere og SSA’ere, og vi har et godt tværfagligt samarbejde med terapeuter og sygeplejersker.

I teamet arbejder vi vedholdende med det gode arbejdsmiljø, arbejdsglæde og trivsel. Vi er meget selvstændige, velfungerende, ansvarlige og brænder for vores opgaver. Vi har en anerkendende kommunikation og vores tilgang er med baggrund i borgerperspektivet, og vi støtter borgernes egenomsorg gennem mestring.

OK-Fonden
Opfordring til sundhedspersonale samt pædagogiske medarbejdere

OK-Fonden

Vi har brug for dig! Sundhedspersonale, pædagogiske medarbejdere og andre med kompetencer inden for pleje og omsorg

Vi forudser, at vi får brug for ekstra sundhedsfaglig arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med ny coronavirus.

Du er måske medicin- eller sygeplejerskestuderende, pensioneret sygeplejerske, læge, andet sundhedspersonale, pædagog eller har erfaring fra køkken eller rengøring.

Det kan være, du har forladt faget for en tid. Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft som afløser i den aktuelle situation for en kortere periode, så kan du registrere dig her.

MG-VVikarbureau søger social- og sundhedshjælpere eller -assistenter

MG-V søger for kunde

MG-V ApS søger vikarer til udfordrende og selvstændige opgaver på hospitaler, i psykiatrien samt på institutioner og i hjemmeplejen.

Er du SSH eller SSA med appetit på frihed, fleksibilitet og afveksling i dit arbejdsliv, kan du være en af de vikarer, vi søger.

Har du samtidig hjertet på rette sted og lyst til at gøre en forskel for borgere og patienter, er MG-V ApS meget interesseret i at høre fra dig.

MG-V tilbyder dig:

 • Fleksible arbejdstider
 • Faglig og personlig udvikling
 • Lønudbetaling hver 14. dag
Social- og sundhedshjælper til det udekørende natteam i hjemmeplejen
Nattevagt – er det lige dig, for så har vi stillingen i et udekørende team i Vejle Kommune.
Det udekørende natteam, Vejle Kommune, Vejle
Jobcenter
Social- og sundhedshjælper til hjemmeplejen Uglekær
Vi søger en positiv og omsorgsfuld social- og sundhedshjælper til udekørende hjemmepleje, som kan være med til at højne kvalitets- og...
Hjemmeplejen Aabenraa Kommune, Aabenraa
Jobcenter
Ferieafløser til Plejecenter Tandsbjerg
Tandsbjerg Plejecenter, Sønderborg
Ofir
Ferieafløser til Plejecenter Tandsbjerg
Har du lyst til at arbejde med ældre – og måske har du prøvet det før?
Tandsbjerg Plejecenter, Sønderborg
Jobcenter