2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Slots- og Kulturstyrelsen

Vagt til kulturhistoriske ejendomme

København

Du vil som vagt komme til at arbejde på nogle af statens slotte, som Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at vedligeholde, drive og nyttiggøre. Dette omfatter blandt andet Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot, Fredensborg Slot og Amalienborg Slot.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være rundering og tilsyn samt adgangskontrol og fastvagt. Der vil også være serviceopgaver samt opgaver med parkeringsvagt på Christiansborg Slot.

Du skal være indstillet på blandet dag- og nattjeneste samt hver anden weekend.

Slots- og Kulturstyrelsen
Nordsjællands Politi

To civile skydeledere/skydebanesagkyndige

Hillerød

Nordsjællands Politi søger to civile medarbejdere der skal være med til, at undervise og uddanne politikredsens operative medarbejdere på skydeområdet, og foretage godkendelse af politikredsens skydebaner.

Du vil indgå i instruktørgruppen som skydeleder og på sigt evt. som skydeinstruktør, der underviser og dygtiggør politiets operative personale. Du vil også indgå som skydebanesagkyndig hvor du skal beskæftige dig med, at godkende diverse skydebaner. Der er ca. 200 skydebanesager om året i politikredsen, hvor der både er tale om faste og midlertidige skydeanlæg, der skal godkendes.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV