3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
Jobindex Kurser
Facebook-kursus - Lær at bruge Facebook professionelt (start 4. aug i Kbh. Ø)

Jobindex Kurser

På dette kursus vil du lære, hvordan du kan arbejde professionelt med Facebook i virksomhedsregi. Du vil lære, hvordan du kan få succes med social markedsføring, og hvordan du udnytter de mange fordele, Facebook tilbyder.

På dagskurset i Facebook får du hands-on-erfaring med at arbejde med Facebook til markedsføring og virksomhedskommunikation. Du lærer, hvordan du kommer i direkte kontakt med nye og eksisterende kunder, der har interesse i dine produkter.

I løbet af kurset vil du opnå en viden om, hvordan du bruger Facebook strategisk, og hvordan du mest fornuftigt og effektivt bruger både budget og tid på Facebook.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Coaching og konflikthåndtering (start 20. juli)

Jobindex Kurser

Få indsigt i kommunikative virkemidler indenfor coaching. Lær at bruge coaching, mediation og samtaleteknikker til at løse konflikter. Bliv introduceret for følelsesmæssig intelligens. Lær at skelne mellem forskellige typer konflikter, konfliktfaser og konfliktadfærd.

Coaching i organisationer er for alle, der ønsker større forståelse for, hvordan coaching kan bruges som ledelsesværktøj. Uanset hvilken rolle du har i organisationen, kan du bruge de effektive coachteknikker i de fleste hverdagssituationer.

Formålet med undervisningen er at gøre dig til en coachende leder, der kan igangsætte konstruktive og problemløsende tankeprocesser hos dine medarbejdere og styrke kompetenceudvikling og læring i hele virksomheden.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Online Marketing – Akademimodul: Digital Markedsføring (start 6. juli i København S)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som har interesse for online marketing og ønsker at blive en del af en virksomheds marketingafdeling. Du har lyst til at arbejde med udvikling af marketingstrategier og marketingprojekter. Du ønsker en mere praktisk tilgang til online marketing, så du konkret ved, hvordan du skal håndtere diverse opgaver i en online marketingafdeling.

Det faglige indhold på kurset tager udgangspunkt i de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger.

I løbet af 6 intensive uger med SEO, e-mail, sociale medier m.m. vil underviser, udover teori, også inddrage en række cases fra erhvervslivet.

Jobindex Kurser