4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Fyns Kran Udstyr A/S

Er du vores nye salgskonsulent i Nordjylland?

Aalborg SV

Se video om Fyns Kran Udstyr A/S som arbejdspladsHar du lyst til at blive en del af landets stærkeste salgsteam, og er du nysgerrig, ambitiøs og kan bidrage til stabile salgsresultater? Vi har travlt og søger derfor en salgskonsulent til rådgivning og salg af løftegrej, kraner og lovpligtige eftersyn til både eksisterende og nye kunder – hovedsageligt inden for industri-, byggeri- og transportbrancherne.

Som salgskonsulent bliver du først og fremmest en del af et stærkt hold af medarbejdere, der hver dag arbejder sammen om at skabe de bedste løsninger for vores mange kunder rundt om i ind- og udland.

Fyns Kran Udstyr A/S
Gem
Kvik A/S

Resultatorienteret sælger med stort drive

Aalborg SV

Hos KVIK Aalborg arbejder vi hele tiden på at udvikle vores salg i forhold til kundernes behov med stort fokus på resultaterne.

Til at styrke vores salg søger vi erfaren sælger, som både har fokus på kundens behov, godt købmandskab og ikke mindst at få afsluttet en handel.

Som køkkenkonsulent kan du se frem til en udfordrende hverdag med de allerbedste produkter på markedet.

Kvik A/S
Schneider Electric Danmark A/S

Multi-country Rotational Program: European Sales Account Manager for the Data Center Business

Ballerup, Kolding, Aarhus V, Ringsted, Odense SØ

Schneider Electric, a world leader in sustainability, invites passionate and ambitious graduates to embark on a life-changing adventure through our multi-country rotational program – “Schneider European Graduate Program”.

Benefits to you:

  • Attractive rewards and benefits that recognize your talent.
  • A passport to personal and professional growth and professional long-term career progression with international exposure and immersive cultural experiences.
Schneider Electric Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV