8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Arla Foods amba

Commercial Product Data Manager - Aarhus

As a Commercial Product Manager, you will become a part of our European sales organization, joining at a fun and exciting time in our strategic journey where digitalization and data plays a pivotal role in achieving our innovation, sustainability and growth ambitions.

In this role you work closely with our markets in Europe, central and external stakeholders and be responsible for commercial product data, securing data quality from our source systems to our customers and branded websites, supporting or driving improvement projects centrally and in our markets.

Arla Foods amba
2C Networks

Sales Manager

Viby J

2C Networks i Aarhus søger en erfaren Sales Manager, der skaber resultater via tillid og nære relationer.

  • der knytter tætte bånd til både kunder og kolleger
  • der forstår at adressere kundernes udfordringer og fremhæve værdien af et samarbejde
  • der trives med en fordeling af salgsfokus på 60/40 mellem nye/eksisterende kunder
  • der værdsætter faglig sparring med virksomhedens ledergruppe
  • der ønsker medindflydelse og udviklingsmuligheder
2C Networks
Gem
itm8

Client Manager Entreprise - bliv en del af itm8

Herning eller Viby J

Er du drevet af salg, skabelsen af langvarige relationer og jagten på nye forretningsmuligheder?

Som Client Manager vil du ikke blot styrke vores position på markedet inden for Managed Services-markedet for entreprise kunder, men også være afgørende for vores kunders trivsel og tilfredshed. Din primære opgave vil være at opbygge og vedligeholde solide relationer med vores eksisterende kunder, samtidig med at du aktivt identificerer og forfølger nye forretningsmuligheder.

itm8
Gem
itm8

Client Manager

Herning, Viby J, Skovlunde

Motiveres du af salg og opbygning af langvarige relationer? Har du en god teknisk IT-forståelse og en evne til at identificere nye forretningsmuligheder?

Du vil skabe og vedligeholde de gode relationer, overtage kunder fra vores New Business-afdeling og fortsætte samarbejdet og den gode dialog efterfølgende. Som kundernes daglige kontaktperson vil du, i samarbejde med kolleger, sikre en førsteklasses service, og samtidig bidrage til yderligere salgsmuligheder. Din indsats vil være afgørende for både kundens udvikling og styrkelsen af itm8's position inden for Managed Services-markedet.

itm8
Autronica Fire and Security A/S

Hvem vil ikke gerne være med til at redde liv?

Hvidovre eller Viby J

Vi bidrager uden tvivl til, at verden bliver et sikrere sted at være og har et ønske om at eliminere skader på grund af brand.

Autronica Fire and Security søger en sælger til vores team. Stillingen indebærer salg af vores produkter og løsninger inden for Brandalarmsystemer (ABA), Talevarsling (AVA) og Rumslukning (ARS).

Vi tilbyder:

  • Personlig udvikling
  • Udfordrende og spændende arbejdsopgaver i et internationalt selskab
  • Konkurrencedygtige betingelser og fleksibel arbejdstidsordning
Gem
itm8

Key Account Manager til itm8 Growth

Viby J, Esbjerg V, Kolding, Silkeborg eller Skovlunde

Er du dygtig til værdibaseret salg? Salg, der betyder noget for dine kunders digitale rejse, deres konkurrenceevne og deres medarbejderes IT-oplevelse? Så er du måske vores nye Key Account Manager i itm8 Growth!

Vi søger flere Key Account Managers, der gerne vil være en del af vores salgsteam, hvor fællesskab, vækst og udvikling er i højsædet. Hos os spænder opgaverne bredt, men de vigtigste opgaver er bl.a. at:

  • Identificere nye kundeemner og genere salg
  • Vedligeholde og udvikle eksisterende kunder
  • Afholde status- og kundemøder
  • Genforhandle eksisterende kontrakter, og inspirere til mersalg
itm8

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV