4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

IT Forum Gruppen

Key Account Manager til Aarhus

Motiveres du af B2B IT-salg? Vi søger dig, der har et stort salgsgen, er ambitiøs og tænker løsningsorienteret!

Din fornemmeste opgave er at yde en værdiskabende rådgivning over for vores kunder og tænke vores IT-løsninger ind over for din kundeportefølje, som du selv er med til at opbygge, pleje og tage kærligt hånd om. Vi sørger for, at du får en god start med en veldreven kundeportefølje, men vi forventer, at du har drivet til at udvide din kundeportefølje.

P. Christensen a/s

Salgskoordinator

Risskov

Har du lyst til at blive en del af en bilkoncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Og er du på udkig efter en stilling med varierende opgaver samt et godt socialt arbejdsmiljø?

Vi søger en Salgskoordinator til vores salgsadministration med fokus på hele den administrative del af salgsprocessen i en bilkoncern.

Vi tilbyder god faglig sparring og personlig udvikling hos os. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde og tæt kollegaskab, hvor dine kollegaer står klar til at tage godt imod dig.

Terminalen A/S

Salgskonsulent

Risskov

Er du en stærk relationsskaber med fokus på kundetilfredshed i særklasse, og vil du være en del af et nyt fremadstormende bilmærke i Danmark, der repræsenterer høj kvalitet og banebrydende teknologi?

Med reference til Sales Director BYD vil du med det resterende salgsteam, spille en stor rolle i den videre udvikling af salget i vores lokale BYD forretning. Din fornemmeste opgave bliver dermed at skabe gode resultater og stærke relationer i den daglige kontakt med kunder og kolleger.

Vi sikrer, at du er klædt godt på til dit nye ansvarsområde med intensiv produkttræning og løbende udvikling i din rolle. 

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV