7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Camfil A/S

eCom sælger til afdeling i Brabrand eller Skovlunde

Skovlunde, Brabrand

Vil du være med til at formidle produktløsninger, der har en direkte effekt på menneskers og miljøets ve og vel? Er du god til at tale med kunder og vil have et spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor der altid er opgaver at tage fat på?

Til en nyoprettet stilling søger vi en eCom sælger med forretningsforståelse og strategisk fokus, der med tiden kan blive medansvarlig for forretningsudviklingen af vores eksisterende eCom-løsning (webshop). Du vil blive ansvarlig for dit eget salgsbudget og for at servicere eksisterende webshopkunder og skaffe nye webshopkunder.

Danske Fragtmænd

Salgskonsulent til Danske Fragtmænd – Aarhus

Brabrand

Er du en passioneret og målrettet salgskonsulent, der elsker at skabe gode kundeoplevelser? Har du erfaring med salg og evner at afdække kunders behov via telefon og mail?

Du bliver en central del af vores resultatorienterede og ambitiøse team. Du vil være ansvarlig for at betjene vores erhvervskunder gennem telefon og mail, hvor fokus er på det gode salg og den gode kundeoplevelse.

Danske Fragtmænd
Triscan A/S

Key Account Manager - BtB - autoreservedele

Brabrand

Vi er på udkig efter en Key Account Manager, som kan navigere i et internationalt miljø præget af langstrakte salgsforløb, og som trives i en udadvendt rolle. I kombination med dine stærke kommunikations- og forhandlingsevner formår du at opsøge, opbygge og fastholde relationer.

Som den nye Key Account Manager vil du få en ansvarsfuld rolle i en progressiv, international og agil virksomhed i vækst, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling. Kulturen er familiær, energisk og performancedrevet, og dine kommende kollegaer bakker hinanden op for at nå de strategiske målsætninger i fællesskab.

Advansor A/S

French speaking Sales Engineer

Brabrand

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Your main role will be to support our customers with technical quotations, including product design, calculations, and technical guidance, and help ensure correct project specifications before the order is produced.

You will get an important position in a dynamic team with skilled and dedicated international colleagues, and not the least, get the opportunity contribute to our position as the world’s leading manufacturer of sustainable CO2 climate solutions.

Advansor A/S
Advansor A/S

Norsktalende salgsingeniør-trainee

Brabrand

For English version, click the title.

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Hovedoppgaven din vil være å støtte kundene våre med tekniske tilbud, inkludert produktdesign, beregninger og teknisk veiledning, og bidra til å sikre korrekte prosjektspesifikasjoner før ordren produseres.

Dette er en utmerket mulighet for nyutdannede eller juniorselgere til å ta på seg en utfordrende rolle der du får opplæring på jobben av dyktige kolleger og mulighet til å utvikle karrieren din.

Du får muligheten til å bli en del av et internasjonalt selskap, i en rolle som gir deg mulighet til å lære innen teknisk salg, samtidig som du kan etablere en karriere og skape relasjoner med kunder.

Advansor A/S
Advansor A/S

Svensktalande säljtekniker-trainee

Brabrand

For English version, click the title.

Din främsta roll blir att stödja våra kunder med tekniska offerter, inklusive produktdesign, beräkningar och teknisk vägledning, och hjälpa till att säkerställa korrekta projektspecifikationer innan ordern produceras.

Se video om Advansor A/S som arbejdsplads

Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som är nyutexaminerad eller kanske har ditt första säljjobb. Här får du en utmanande roll, utbildning på jobbet av duktiga kollegor och möjligheter att utvecklas i din karriär.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett internationellt företag, i en roll där du kommer att lära dig mycket inom teknisk försäljning, etablera din karriär och skapa relationer med kunder.

Advansor A/S
GSV Materieludlejning

Udlejningskonsulent til Danmarks førende materieludlejer

Brabrand

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver en værdsat sparringspartner for vores kunder i en virksomhed, der stræber efter at give den mest personlige service i branchen?

Så er det måske dig, der skal være med til at forsyne landets virksomheder med entreprenørmaskiner ved at hjælpe vores kunder og have helt styr på det praktiske, når det kommer til selve udlejningen.

Vi tager altid godt imod nye medarbejdere i GSV. Du bliver introduceret til hele teamet og får et onboarding forløb, som du selv er med til at strukturere, så det passer til dig.

GSV Materieludlejning

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV