5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
XL-BYG

Intern trælastsælger til XL-BYG Roslev Trælasthandel A/S, Holstebro og Herning

Vores PROF-afdelinger betjener byggefirmaer, totalentreprenører, håndværksmestre og andre professionelle håndværkere med salg af byggematerialer, beslag, værktøj m.m.

Arbejdsopgaver:

  • Salg til professionelle kunder
  • Tilbudsberegning og disponering af projektsalg
  • Opfølgning på tilbudsgivning
  • Servicering og vejledning af kunder
XL-BYG
Bjarne Nielsen A/S

Salgskonsulent til Ford og brugte biler i Holstebro

Holstebro

Kan du sælge Ford? Og er du lige så skarp til at sælge brugte biler? Så er det måske dig, vi har brug for!

Som vores nye salgskonsulent skal du kunne skabe kontakt, synlighed, gode relationer og ikke mindst en fremragende service. Vi lægger stor vægt på et godt og aktivt arbejdsmiljø med en stærk holdånd og engagerede kolleger.

Vi tilbyder en hverdag i en attraktiv virksomhed fyldt med gode udfordringer, hvor der er mulighed for personlig udvikling og en lønpakke efter kvalifikationer.

Bjarne Nielsen A/S
Antalis A/S

Teamleader, Kundeservice

Holstebro

Vores kundeservice er et centralt omdrejningspunkt i vores forretning med stor daglig kontakt til både kunder, sælgere og andre interne funktioner. Du vil blive en del af en udviklingsorienteret afdeling med fokus på salg, rådgivning, service og anvendelse af digitale værktøjer.

Du får mulighed for at få et indgående kendskab til vores forretning via dine egne daglige driftsopgaver og sparring med medarbejderne samt via de gode og stærke relationer du opbygger internt. Så hvis du en dygtig koordinator og du kan lede både hverdagens mange driftsopgaver og et team af dedikerede og engagerede medarbejdere, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Antalis A/S

Product Marketing Manager

Holstebro, Vejle Øst

Som Product Marketing Manager vil du få det overordnede ansvar for al produktrelateret data indenfor sektor Office (papir, kontorartikler, IT-produkter), ligesom du er ansvarlig for data ifm. markeds- og konkurrentanalyser. Det er vigtigt for dels at kunne sikre den korrekte markedsføring og lægge den rigtige produktstrategi.

Denne stilling er nyoprettet og derfor en unik mulighed for dig til at præge Office-sektorens udvikling. Et udpluk af dine opgaver vil være:

  • Analyse af SLIM/SLOBS dataudvikling
  • Indkøb ifm. forespørgsler på Office-produkter

Vi søger en person med erfaring fra B2B, som brænder for at bidrage til udviklingen af vores forretning og har lyst til at lære nyt.

Svane Køkkenet Holstebro A/S

Indretningskonsulent med passion for eksklusive køkkenoplevelser

Holstebro

Som indretningskonsulent hos os får du ansvaret for at skabe unikke indretningsløsninger i verdensklasse – fra designbesøg til ordre.

Bliv en del af vores hold af passionerede kolleger, der stræber efter at gøre køb af inventar til en exceptionel oplevelse for vores kunder. Vi prioriterer samarbejde højt og tilbyder personlige udviklingsmuligheder gennem intern oplæring og deltagelse i vores kursusprogram.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV