4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Kvik A/S

Kvik Sønderborg søger resultatorienteret sælger

Sønderborg

Til at styrke vores salg søger vi erfaren sælger, som både har fokus på kundens behov, godt købmandskab og ikke mindst at få afsluttet en handel.

Som køkkenkonsulent kan du se frem til en udfordrende hverdag med de allerbedste produkter på markedet. Du får din faste gang i butikken, hvor det er op til dig at få kunderne til at sætte ord på netop deres drøm og guide dem sikkert gennem vores mange muligheder.

Kvik A/S
ViewNet Systems ApS

Sælger

Sønderborg

Vi søger en sælger, der kan bidrage til den solide vækst, hvor virksomheden p.t. drifter mere end 3.000 udendørs LED-storskærme i ind- og udland og sammenlagt har produceret og etableret mere end 10.000 m2 LED storskærme.

Efter grundig oplæring i vores løsninger og vores salgsværktøjer får du ansvaret for at videreudvikle virksomhedens salg i Danmark og på sigt i Tyskland. Dit fokus bliver salg til nye og til eksisterende kunder – og vi arbejder professionelt med lead-generering.

OJ Electronics A/S

International Key Account Manager

Sønderborg

Se video om OJ Electronics A/S som arbejdspladsVi leder efter en dynamisk og resultatorienteret person, der kan tage vores HVAC-forretning til nye højder på det europæiske marked.

Som en nøgleperson i vores salgsorganisation får du chancen for at arbejde med både nye og eksisterende kunder og være med til at forme fremtiden for smarte og bæredygtige ventilationssystemer.

Vi tilbyder en chance for at vokse personligt og fagligt i en uformel og ambitiøs virksomhed.

OJ Electronics A/S
Karvil Biler A/S

Bilrådgiver

Sønderborg

Vores bilforretning i Sønderborg er en veldrevet forretning, som vi forventer vil få endnu mere fart på i de kommende år, derfor søger vi en ny kollega i salgsafdelingen.

I stillingen som bilrådgiver bidrager du aktivt til realiseringen af vores mål om fastholdelse og mersalg til den eksisterende kundeportefølje, samt proaktivt sikrer salg til nye kunder gennem seriøs rådgivning og nærværende service. Vi har en stor kunde portefølje, som vi skal udbygge yderligere de kommende år.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV