190 job matcher din søgning 190 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 190 resultater.
DALI A/SArt Director/Grafisk Designer - DALI Loudspeakers

DALI A/S, Nørager

Til en nyoprettet stilling søger vi en kreativt stærk Art Director eller Grafisk Designer med solid forståelse for content marketing, målgruppekommunikation, branding og produktmarketing på tværs af kanaler til vores interne marketingafdeling. DALI brandet skal vokse globalt, vi skal skabe værdi og eje vores segment i industrien. Vores nye Art Director får en central rolle i at opfylde denne målsætning.

Du bliver ansvarlig for at sikre at vores brand værdier skinner igennem på tværs af content og kampagner samt udviklingen af indhold fra idé til virkelighed i samarbejde med det øvrige team. Du driver den kreative udvikling i samarbejde med Head of Marketing og Content Specialist og vil få stor indflydelse på den kreative retning på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Norlys
Ambitiøs Data & Audience Manager til Marketing & CX

Norlys, Silkeborg

Kan du forbedre kundeoplevelsen gennem brug af data, og vil du være med til at styrke Norlys’ digitale tilstedeværelse? Har du en stærk digital forståelse, og er du klar til at sætte dit præg på, hvordan Norlys arbejder med data, segmenter og taksonomi? Så er det måske dig, vi leder efter til stillingen som Data & Audience Manager.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder:

 • At opbygge og aktivere segmenter på baggrund af kundedata.
 • At opsætte, aktivere, eksekvere og evaluere kampagner.
 • At indsamle data fra interne systemer på tværs af forretningen og at sikre, at data kan anvendes i DMP’en.
 • At udvikle og planlægge strategiske samarbejder, som kan eksekveres i DMP’en.
Norlys
Head of Marketing
Brinch & Partners søger for kunde

Head of Marketing

Digitalt, analytisk og performanceorienteret manager med ansvar for marketingteam til succesfuld scale-up i stor vækst. Er du klar til at drive og have det overordnede ansvar for marketing for en SaaS-virksomhed med det klare mål at blive førende indenfor sit segment?

I rollen som Head of Marketing er dit primære ansvar at udvikle, drive og sikre en stærk performancebaseret marketingstrategi og eksekveringen af denne. Du får ansvar for hele kunderejsen, dvs. alt fra at drive trafik og signups til at konvertere disse til betalende kunder og lave opsalg.

Derfor venter en række spændende opgaver, såsom at skabe en stærkere online tilstedeværelse på tværs af SEO, SEM, SoMe samt optimering af vores funnel via marketing automation. Derudover vil der være en ledelsesopgave i at sætte visionen, motivere og lede marketingteamet, som er virksomhedens primære salgskanal, og som står overfor at skulle levere øget vækst de kommende år.

CuriaHead of Marketing

Curia søger for AccuRanker i Aarhus

Ved du, hvad der skal til for at fange brugerens opmærksomhed i den digitale verden? Så er her muligheden for at blive en del af en innovativ, vækstorienteret virksomhed, der har skabt banebrydende software. Du sætter kursen og øger kendskabet til AccuRanker

Stillingen er nyoprettet, så du er selv med til at sammensætte indholdet af din hverdag. Vi ved dog, at din vigtigste opgave er at skabe yderligere vækst i tæt samarbejde med den øvrige ledelse og i overensstemmelse med AccuRankers ambitiøse målsætning.

Du definerer, implementerer og eksekverer den digitale markedsføringsstrategi og sikrer, at du konstant har fingeren på pulsen i forhold til at vide, hvad der har den rette effekt, og hvad der skal fintunes.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Marketing Brand Manager

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Greve

Kreativ marketingspecialist med flair for projektstyring

Bliv en del af en stor international koncern, der står over for en spændende udvikling.

Vi styrker vores skandinaviske marketingafdeling på hovedkontoret i Greve og søger en Marketing Brand Manager, der skal arbejde med marketingaktiviteter for alle vores fire Business Brand-områder; truck, bus, van og eftermarkedet.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
 • Du elsker godt teamwork, hvor god dialog med salgsafdelingerne og dine skandinaviske kolleger sættes i højsædet.
 • Du forstår vigtigheden af forventningsafstemning og af at overholde aftaler, så kampagner og andre aktiviteter kommer i hus.
 • Du sætter dig ind i detaljerne, om det fx er USP’er på en varebil eller de nyeste tal fra Google Analytics.
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Danmarks IdrætsforbundHandlekraftig konsulent til DIF Soldaterprojekt med ansvar for arbejdet for og med otte af specialforbundene

Danmarks Idrætsforbund, Brøndby

Vil du med på DIF’s hold, der skal sikre, at de danske veteraner, som oplever fysiske og psykiske mén efter deres deltagelse i internationale konflikter, kan få en bedre hverdag og øget trivsel gennem inklusion i idrætten og det frivillige foreningsliv?

Du bliver en del af DIF Soldaterprojekts arbejdsgruppe og bliver dermed en vigtig brik i den opgave, det danske samfund står overfor i forhold til at sikre, at de skadede soldater bliver bedre inkluderet i det omkringliggende samfund trods deres fysiske og psykiske skader.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Skabe en god relation til og imellem de otte specialforbund.
 • Facilitere et læringsmiljø imellem de otte forbunds veteranansvarlige, herunder planlægning og facilitering af op til tre årlige møder, hvor der deles ud af viden og erfaringer.
Africa Automotive A/SExport sales to Africa

Africa Automotive A/S, Svendborg

We aim to develop and expand our current export business in Africa and are looking for a highly motivated employee who is able to work independently and would like to be part of an international sales organization.

As Export Sales-man/-woman

 • Your primary task is to develop and grow sales in selected African countries where you will need to establish your own base.
 • You will develop and implement the company sales strategy in own areas.
 • You are extrovert and able to establish relationships within foreign cultures and businesses.

As secondary part of the job, you will be responsible for the company’s representation on social medias.

ASWOSelvkørende marketingassistent til 12 måneders barselsvikariat - med mulighed for fastansættelse

ASWO, Padborg

Som vikarierende marketingassistent hos os får du en alsidig hverdag, hvor du kommer til at stå for størstedelen af vores B2B-marketingaktiviteter. Du interesserer dig for et bredt spektrum af marketingdiscipliner, hvoraf flere kommer i spil i din hverdag hos os. Du må derfor gerne være lidt af en kreativ blæksprutte! Som person er du god til at tage initiativ og til at udføre dine gode ideer, mens du trives med selvstændigt at håndtere flere sideløbende opgaver og deadlines.

Arbejdsopgaver

 • Udarbejdelse af nyhedsbreve (MailChimp) inkl. indsamling af indhold fra bl.a. driften
 • Opdatering af vores fire nordiske shopsites (DK, NO, SE & FI)
 • Udarbejdelse af content til vores sociale medier

Vil tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag i en serviceorienteret virksomhed, hvor dine kreative evner og det at tage ansvar vil blive udfordret.

Good Food Group A/S
Executive Assistant

Good Food Group A/S, Vejle

Good Food Group A/S is searching for a talented Executive Assistant to our Group’s head office in Vejle.

We offer an exciting, independent and responsible position in a solid, Danish food company, which is undergoing a very positive development. You will work across the organization in an internationally oriented position where you will be closely involved in the strategic decisionmaking.

Key Responsibilities:

 • Work with CEO and top management to develop growth strategy and business plans for Good Food Group
 • Conduct the market (regional/global/key markets) research, analyze business challenges and opportunities, identify and evaluate findings, prepare reports and make recommendations to improve business
 • Drive key project process, work as key driver of compelling business cases, and follow up the key strategic projects, execute strategic decisions and KPIs within the Group
Good Food Group A/S
Inventarland A/S
Produktassistent

Inventarland A/S, Slagelse

Har du erfaring i vedligehold og oprettelse af varer på webshop, herunder de data der har betydning for google samt flair for det økonomiske: prissætning, indtjening og konkurrenceparametre?

I teamet udarbejdes bl.a. billeder, beskrivelser, økonomidata og de tekster der gør at varerne sælges.

Primære arbejdsopgaver:

 • Oprettelse af ny varer.
 • Vedligeholdelse af sortimentet.
 • Konkurrentkig.
 • Holde øje med udviklingen i markedet.
Inventarland A/S
A/S El-Salg
Marketingkoordinator med digitale kompetencer (barselsvikar)

A/S El-Salg, Skanderborg

Brænder du for discipliner som SoMe, datadreven markedsføring, lead-generering, optimering, online-kampagner og e-mail marketing mv? Har du samtidig flair for at skrive fangende tekster og lave grafik? Så er du måske vores barselsvikar i marketing ;-)

I samarbejde med de øvrige kollegaer i huset, skal du være med til at løfte vores digitale indsatser til næste niveau.

Som marketingkoordinator vil dine primære arbejdsopgaver blive:

 • at eksekvere SoMe-strategier, dynamisk annoncering og koncepter
 • at skrive lækre og fangende tekster til web, blog og nyhedsbrev
 • at lave grafik til SoMe, HUBspot, WEB og kampagnesider
e-BoksDigital Marketing Manager

e-Boks, Hellerup

Kan du eksekvere på alle digitale kanaler, skabe leads og varetage brugerkommunikationen gennem alle touchpoints? Så er du måske vores nye Digital Marketing Manager.

Som vores nye Digital Marketing Manager bliver dit primære fokusområde at vækste e-Boks' brugerbase i Norge og Sverige samt være med til at opbygge et nyt leadgenererende globalt website og dermed supportere vores internationale vækststrategi.

I takt med vores udvikling af nye Value Added Services og samarbejde med eksterne content providere bliver din opgave at profilere disse services og udrulle marketingaktiviteter gennem både paid, owned og earned kanaler, som f.eks. e-mail-marketingkampagner, annoncering, programmatic buying, SEO, SEM, online videoer m.m.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Communications and Internal Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Brande

Siemens Gamesa

The Program team consists of a number of Program Managers, each fully responsible within his/her domain area. Your task is to support the Programs in effectively communicating to our internal stakeholders across the company, by defining and executing communication plans on behalf of all PI&WM. This includes analysis of internal communication gaps, defining appropriate forums and agendas and execution of information and operational coordination meetings across organizations and geographical regions.

You will be responsible for developing and maintaining standardized customer communication material such as project briefings and internal reporting formats such as quarterly department deep dive reports.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Jobindex A/S
Content writer – fortæl historierne om software, der giver brugerne deres livskvalitet tilbage

Jobindex A/S søger for Eyebab ApS i Billund

Er det lige noget for dig og din skarpe pen? Så slå til nu. For her kommer du nemlig til at skrive. Meget. Både til social, web og print.

”Vi har et godt produkt med stort potentiale, som er baseret på vores banebrydende software. Nu mangler vi bare dig til bl.a. at formidle de gåsehudsfremkaldende brugeroplevelser, vi ser,” fortæller digital producer Thomas Pagel.

Mere præcist, kommer du til at:

 • interviewe brugerne og skrive user cases til vores website
 • finde de gode historier i user cases samt spændende facts om vores produkt, som du skriver opslag om til LinkedIn og Facebook – og på sigt også Instagram, som du kan få ansvar for
 • skrive produktguides, opdatere indhold på vores website samt skrive SEO-tilpassede tekster hertil
Jobindex A/S
WWF VerdensnaturfondenHar du tekst på hjernen og pandablod i årene? Så er du måske WWF’s nye tekstforfatter

WWF Verdensnaturfonden, København

Verdens vilde dyr redder desværre ikke sig selv. De har brug for dine salgsargumenter, dine glødende ord og dine evner til at markedsføre og sælge WWFs budskab! Derfor søger vi en erfaren og engageret tekstforfatter, der brænder for klodens – og de vilde dyrs – fremtid.

Du er en mester til at drive salg og har en proven-track record inden for marketing og reklame. Du skriver så medrivende, at du kan sælge sand i Sahara, og din marketingsværktøjskasse er toptunet.

Du ved, hvad der fungerer online samt offline og er ikke bange for at teste nye ting af. Du mestrer alle former for kommunikation, og den erfaring skal du bruge, når du skal skrive annoncetekster, nyhedsbreve, direct mails og meget mere.

Kopenhagen Fur
Kreativ Visual Content Creator (deltidsansættelse)

Kopenhagen Fur, København og Glostrup

I Kopenhagen Fur Connected varetager vi Kopenhagen Furs kommercielle marketing, kommunikation og retail-aktiviteter. Hertil søger vi en energisk, selvkørende og kreativ deltids-Visual Content Creator med stærke grafiske kompetencer, som kan assistere os med alle former for visuelt materiale.

Som Visual Content Creator vil du får ansvar for at supportere dine kolleger med visuelt materiale i vores adskillige projekter samt drive egne mindre grafiske projekter og leverancer. Du skal bidrage til at løfte vores grafiske udtryk samt diverse ad hoc-opgaver og projekter i samarbejde med hele afdelingen.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Grafisk udvikling og opsætning af marketingmateriale
 • Kreativ udvikling og eksekvering af mindre videoproduktion
 • Udvikling og eksekvering af VM- og POS-materiale til egne og eksterne retailere
Kopenhagen Fur
WWF VerdensnaturfondenHar du projektledelse på hjernen, marketing i fingrene og pandablod i årene? Så er du måske WWF’s nye projektleder

WWF Verdensnaturfonden, København

Verdens vilde dyr redder desværre ikke sig selv. De har brug for dine projektlederkompetencer, din viden om marketing og din lyst til at positionere WWF i Danmark! Derfor søger vi en engageret, struktureret og proaktiv projektleder og marketingkonsulent, der brænder for klodens – og de vilde dyrs – fremtid.

Du bliver tovholder på en række store kommunikations- og marketingprojekter. Det kan både være kampagner, projekter sammen med vores virksomhedspartnere som fx Projekt PlastikSmart eller EU-projekter som Fish Forward. Det kan også være hverve- samt fundraisingaktiviteter.

Hovedopgaverne er:

 • Projektledelse af kommunikations- og marketingprojekter som fx kampagner eller partnerskabsprojekter
 • Projektledelse af udviklingsprojekter
 • Udvikling og implementering af marketingaktiviteter som fx hverve- eller fundraisingaktiviteter
Erhvervsakademi Dania
Underviser til ny professionsbacheloruddannelse i e-handel

Erhvervsakademi Dania, Skive

Brænder du for digital markedsføring og online købmandsskab? Og har du lyst til at undervise? Så har du nu muligheden, da Erhvervsakademi Dania i Skive starter en ny professionsbacheloruddannelse i e-handel i september 2020, hvor vi søger en underviser med lyst til at uddanne fremtidens e-handlere.

Du skal undervise og fordybe dig i emner som:

 • Avanceret digital markedsføring
 • Digital forretningsforståelse
 • Customer Experience
Erhvervsakademi Dania
ROCKWOOL International A/SBrand and Marketing Manager

ROCKWOOL International A/S, Hedehusene

We are looking for an experienced Brand & Marketing Manager to help us manage and grow the Parafon brand, marketing and communications. You will manage the Parafon brand across borders & languages, work with the commercial teams to identify marketing and business operations and ensure that all marketing & communications materials and channels are kept up to date.

More specifically, you will:

 • Establish and grow Parafon brand by creating Parafon brand architecture (e.g. the brand guidelines, identity, messaging, naming conventions, segment and audience comms) and ensure the alignment to the strategy of Parafon
 • Create annual marketing plan for Parafon together with the Parafon commercial organization and central marketing team including product launches, campaigns and communication materials. Execute the plans per timeline, budget and agreed targets.
Ulrich Søgård
Dygtig salgs- og marketingassistent til ambitiøs ingeniørvirksomhed i vækst

Ulrich Søgård søger for Confirm A/S i Roskilde

Tænder du på at kommunikere budskaber og ydelser ud til kunderne, så nye kunder forstår hvilken forskel vi kan gøre for dem, og eksisterende kunder forstår hvordan vi kan hjælpe dem endnu mere og bedre? Så er jobbet lige dig!

Vi har en vision om at være branchens dygtigste leverandør og kundens foretrukne samarbejdspartner. Vores kultur er værdidrevet, og vi er stolte over at møde kunderne med faglighed, integritet og arbejdsglæde.

Vores kunder er generelt meget åbne for og interesseret i hvordan vi bedst kan hjælpe dem og gøre en forskel for deres organisation og forretning.

Da vi kan gøre en forskel for kunderne på flere områder, bliver dit job meget varieret i en kombination af intern salgssupport, direkte salg og marketingrelaterede opgaver.

Ulrich Søgård